meni apsolutno nije smetalo zvizdanje i sta sve je drugo bilo.ja na ovom forumu na kosarkasim temama stalno pišem da uvijek navijam protiv srbije i protiv partizana i zvezde u euroligi, protiv koga god da igraju i to će biti tako dok sam živ, pa su mi upućivane psovke i uvrede od strane jednog uslovno rečeno četnika.Vaya je napisao/la: ↑03 dec 2025, 22:43E upravo ovako je, sa ovakvim recenicama, vas par apologeta i zapocelo ovu diskusiju i polemiku, jer od citave utakmice, vama je ultimativno vrhunac veceri i neoprostvi problem bilo "Srbijo, kurvo balkanska" dok je intonirala Boze pravde, a uopce vam tema nije bila da smo mozda cak i zjanili SP radi ovog poraza...Vama je najveca briga bila, sta ce prekodrinski portali objaviti sutra...![]()
Pa hajde kao i u prvom slucaju...prvo vi apolegete otvorite, jedan ref snebivanja i iznenadjenja, pa jedan red zgrazavanja i distanciranja i jedan red trazenja oprosta od prekodrinske brace...
Pa cemo mi onda sa ove strane da udarimo nazad...
Samo ovaj put probajte malo neke druge razloge i opravdanja da nadjete, nemojte da bude opet o dziberima i seljacima koji nemaju osnovne civilizacijske spoznaje, koji drze kokosinjce na balkonima i vrse nuzdu po parkovima...ovaj put budite malo kreativniji i mastovitiji, pa jednu dubinsku analizu, jedno drustveno profilisanje naseg naroda u stilu Danijala Hadzovica, da mi objasnite na kojem smo to nazadnom stepenu ljudske evolucije...
Hajmo...
One, two, three...udrite...
ali ,ali ja ne pišem o politici, o bilo kojem političaru, ja sam jednom i banovan davno jer sam počeo o politici na ovom forumu pisati, i to o politci koja vladajuca u srbioji 35 godina i neka sam banovan.
ali, ne vidim razlog za prestajanje pisanja o svemu sto je se pisalo do jučer, da se prestane pisati o pozivu na eliminisanje pojedinaca, pazi, na eliminisanje, znaci na likvidaciju pojedinaca. o tome na ovoj temi pisu oni koji nisu nikada do prije par dana nista napisali jedno slovo na ovom pdf. koji vjerovatno ne znajiu ni sva kosarkaska pravila. ajde totalno neka e tema unisti pisanjem o trojci, miokoviću, konakpoviću, sda, fgr, i tako dalje.
i po ko zna koji put, ja ovdje pisem u svoje ime, budalasto je meni ili nekom drugom pisati kao da ja ovdje pisem u ime neke imaginarne grupe ljiudi