FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 12 okt 2009, 15:27

Schlager je napisao/la:Sa ovim dobrim rezultatima,malo je postalo i fancy biti Borcevac,do juce nas je u Prvoj Ligi RS bilo par stotina na utakmicama,a sad su odjednom tu i Inzcko i Dodik i Kuzmanovic,Davidovic,kurta,murta...mislim da ce protiv Slobode biti tvrdo jezgro pravih Borcevaca,jedno 3000 plafon,jer sminkerima ce vjerovatno smetati ovaj niz poraza koji je zasad na dva,a mozda bude i vise (ne daj boze) jer idemo u Travnik pa u Siroki prije Slobode,pa ce im vjerovatno smetati i ruzno i hladno vrijeme,ali mi cemo uvijek biti tu,gubio Borac ili pobjedjivao....pomalo me i strah ovih koji ocekuju da Borac gazi sve redom,takvi znaju unositi nervozu na igrace ako vec u prvih 20 minuta ne vodimo 2-0....nekad bude bolja atmosfera sa 2500 ljudi nego sa 15 000.....
I s tobom se slazem u potpunosti! :D Ma iskreno,ne znam jesi bio protiv Sirokog u kupu,ali navijanje je bilo strasno!Svima osmjesi na licima,opusteno...Sto se mene tice nek bude svaku utakmicu 3000 ljudi na stadionu,a ovi sto dolaze samo kad je Borac dobar ne trebaju ni dolaziti!A pogotovo sto sad ide ruzno vrijeme.Lako je subotom reci,e nemam sta raditi DOSADNO MI JE,e sad odo na tekmu malo gotiviti se,fino vrijeme...Ajd sad da vidimo ko ce po kisi i hladnoci dolaziti...Ljudi ne kontaju da atmosfera moze biti ista i protiv Slobode i protiv Sarajeva,samo ako se potrude.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 okt 2009, 16:24

Bio sam naravno protiv Sirokog i bilo je odlicno...nikad necu zaboraviti,iako sam tada bio vrlo mlad,onu legendarnu utakmicu kada smo nadoknadili 0-3 iz Novog Sada u cetvrtfinalu Kupa Marsala Tita,pobjedivsi tada sampionski tim Vojvodine sa Sesticem,Sinisom Mihajlovicem,Tanjgom,Vorkapicem,Jokanovicem,Cedom Marasem i ostalima sa 6-1 u Banjaluci...tada smo bili drugoligasi,utakmica se igrala sredinom decembra po snijegu od 20 cm,nocna po debelom minusu,crvenom loptom,mislim da nas nije bilo vise od 1500-2000 (jer niko nije vjerovao da jedan drugoligas moze protiv sampiona nadoknaditi 0-3),ali nikad ni prije ni poslije toga nije bila tako jedinstvena podrska na stadionu,apsolutno svi od prvog do zadnjeg navijaca nisu prestali navijati svih 90 minuta,da li zbog hladnoce da se zagrijemo ili sto smo stvarno vjerovali u cudo,ne znam ni dan danas....doduse,mi smo imali flasu rakije kraj sebe,ali ko nije? Tad se to smjelo unositi bez problema,lijepa stara vremena,danas mi ne daju vodu u plasticnoj flasi unijeti....

Ono sto hocu da kazem,vec u polufinalu protiv Pristine je bilo 25 000 ljudi,nije se moglo do karte doci,ali navijanje nije bilo ni u pola kao protiv Vojvodine....

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 12 okt 2009, 16:48

Za navijace Borca pitanje šta misle ko ce im biti najveci konkurent za prvo mjesto?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 12 okt 2009, 16:49

capelo111 je napisao/la:Za navijace Borca pitanje šta misle ko ce im biti najveci konkurent za prvo mjesto?
Za prvo mjesto borice se Borac,Siroki,Velez,moje misljenje! ;)
Treci put castimo

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 12 okt 2009, 17:57

Olimpik :D

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 12 okt 2009, 18:09

tatamata je napisao/la:
capelo111 je napisao/la:Za navijace Borca pitanje šta misle ko ce im biti najveci konkurent za prvo mjesto?
Za prvo mjesto borice se Borac,Siroki,Velez,moje misljenje! ;)
Ja bi ubacio još Sarajevo....!!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 12 okt 2009, 19:15

& % " у '

& -, по ' $, у $ ' сусрету у ", " " ?, " у ' саставу. То " $ се, ? " ', у " за " 11 -: " $ ", ' ? " $ &.

- " је у ?, у ' је ' процесу, $ са ' " ", " - на """ " право наступа. Са " $ тренер Зоран ". ? ", $ са " %, су у ' " $ се - " – " је " $ & $ "-".

? - " """ " у ' саставу " / је $ се освоје " $ & " се " """ " ".

- Та је " за нас " важна. ", ? ' $ ", ? то - " $ $ " на терену. " ? " " напоран, " " снагу за све " " нас & – & је ".

$ " $ тренер ? " је у ' " "-" " за $ на """, а " за овај " $ / се на $ $.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 okt 2009, 09:48

$ & ¥ су ? "-" у ' " " су се ? " $ - " $ се ' за " $ у ".

- За тај $ " се ? јер - " " " " везан за " " ". Зато - " $ " на " " ". " тога, у " се $ $ & " ? " за ", " $ " је & на ?, ту је " " " - & је ".

На % ? је ? $ " овај " ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 15:40

? je napisao/la:.... Onda što se tiče pojačanja Stančeski dobar igrač ,ali partizan ima neku skriveni plan 100 % i smutiće nešto sa Borcem i sjebaće Borac 100 % .. što se tiče onog **** Puzigaće , pre neki dan je bio u BL ganjao sam ga ali je šupak pobegao u Capo , **** prodano , otišao za 100 maraka veću platu ,pa tako i molim ostale Lešinare da postupe kao i ja i da ga proteraju iz grada. kad ga vide , pošto zvanično on nikakav Borčevac i Banjalučanin nije ... !!! Nadam se da me poslje ovog posta ADMIN neće banovat , ali kako stoje stvari sada , najverovatnije oće .. !!! ako je greh što volim Borac , onda nek gorim u paklu ... !!!
$ &!
Па " " све " & протерао " & ? & " по " „?“! У & " ''' "???
? " се на & ", а % је с " %, "?
Ах $, Пуза је " у " а " у $...." $ на ", ? $! „'“ га & у & јер је & :twisted:

ПС:
У праву " $ је '$' с " у " – ? & 100%! Зар " & ? " са Ц.$, ?...... :?

" ја се $ $ те $ - " '"', а $ " (х)-
Bosno moja poharana....

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 13 okt 2009, 15:53

Trigger je napisao/la:
? je napisao/la:.... Onda što se tiče pojačanja Stančeski dobar igrač ,ali partizan ima neku skriveni plan 100 % i smutiće nešto sa Borcem i sjebaće Borac 100 % .. što se tiče onog **** Puzigaće , pre neki dan je bio u BL ganjao sam ga ali je šupak pobegao u Capo , **** prodano , otišao za 100 maraka veću platu ,pa tako i molim ostale Lešinare da postupe kao i ja i da ga proteraju iz grada. kad ga vide , pošto zvanično on nikakav Borčevac i Banjalučanin nije ... !!! Nadam se da me poslje ovog posta ADMIN neće banovat , ali kako stoje stvari sada , najverovatnije oće .. !!! ako je greh što volim Borac , onda nek gorim u paklu ... !!!
$ &!

ПС:

Наравно $ ' ? на " , говно $, " у " а & $ у " .. % & " ' $ уговор са & & ' је пропао тај " ', него ? " за 10 & " , а % се нпр по " " & ?, а $ у ? за 10 & ... $ те " % ? га & " $ $ у ? " $ % $, " ? га & се " а & је & ? & пара ?... $ ? те " ... !!! :evil:

А ово за $-а , % се " са " %, $ своја ? ... !!!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 16:05

? je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
$ &!

ПС:

Наравно $ ' ? на " , говно $, " у " а & $ у " .. % & " ' $ уговор са & & ' је пропао тај " ', него ? " за 10 & " , а % се нпр по " " & ?, а $ у ? за 10 & ... $ те " % ? га & " $ $ у ? " $ % $, " ? га & се " а & је & ? & пара ?... $ ? те " ... !!! :evil:

А ово за $-а , % се " са " %, $ своја ? ... !!!
Ево стварно ", ? "!
' " – " ? је у ' % је Пуза " у ? а не у "!!!
", " " " Пузу $ је " у " & " % је " то $ & пара, " ? '-$.

" % % – & $ " ? & тај " не ", поготово не " ". " $, $... & остаје! :D

ПС:
" " стварно ? за '&' – & $. Не % " ? ? $ " " своје ". А $ " $ " не %, & " '"' :ugeek:
Bosno moja poharana....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 okt 2009, 16:15

Ja sam kriv jer sam u kontekstu dolaska Stancevskog rekao da mi je zao sto nece doci Brezancic a drago jer nece doci Puzigaca....mada,koliko ja znam,Puzigaca je negdje iz Drvara,pa je malo i pretenciozno ocekivati da on bude nesto pretjerano emocijama vezan za Borac,kao mi...

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 13 okt 2009, 16:18

$ " ја & " за " , ? " & $ $ у " $ " " $ " за ? .... " везе .... Он је $ знао $ - " за ? ' је " & $ $ у " .. ? ' ' .... !!! " $ " $ ' " '' ја ' у ? " $ ' ? ,а не $ се " за &'' , & & % ' " & " се & у & , $ нез стварно % $ " & ... $ се ? " за &, жао " је тог ? јер " " , ? " је ' $ % се " опет " за & ... $ & - $ се " у & .. ? & он % је " $ & о ' , & је , " ? те " $ се $ " у & ... Е ' !! :evil: А " " $ " " то & за & " & & ? & ... " .. !!!

А % се " овог " .. & ? ? " ? .. ? ' везе ... / & остаје / , - " $ " ... ' - $ " & " су у % ... !!! Поззз

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 okt 2009, 16:29

Schlager je napisao/la:Ja sam kriv jer sam u kontekstu dolaska Stancevskog rekao da mi je zao sto nece doci Brezancic a drago jer nece doci Puzigaca....mada,koliko ja znam,Puzigaca je negdje iz Drvara,pa je malo i pretenciozno ocekivati da on bude nesto pretjerano emocijama vezan za Borac,kao mi...

Ma, nisi ti kriv nizasto!
Svako ima pravo da napise svoje misljenje svidjalo se ono nekom ili ne.
Problem nastaje kad neki kvazi-Banjalucani sebi uzmu za pravo da pljuju po svemu i svima, pogotovo sto time iskazuju svoju 'kulturu', a o pismenosti da ne pisem.
Nije problem u puzigacama, niti odakle je ko dosao, pa niti "voli-ne voli" klub za koji igra, jer danas svi igraju samo za svoj interes (normalno), vazno je da dok su u klubu daju svoj maksimum, a nije zgoreg da kad odu iz kluba (ako je sve bilo korektno...) neka sute i nastave se ponasati profesionalno, zbog samih sebe.
Pozz 8-)
Bosno moja poharana....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 okt 2009, 19:39

Trigger je napisao/la:
$ &!

ПС:

Idi ba! :twisted:

To je njegov stav i stav svih navijaca Borca kada je rijec o izdajniku Puzigaci. Sto si se ti zapalio u vezi toga, ba?!
Prduckas iz Sarajeva a nemas pojma kako se taj supak ponio prema klubu! Idi ba!
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 13 okt 2009, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 13 okt 2009, 19:42

Simpatizer hvala na podršci .... A što ovog drekavca tiče, dop sam se sa njim preko PP-a, iz Bg-a je valjda ... !!!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 okt 2009, 19:48

Jel uzimamo Travnik? :lol:
Treci put castimo

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 13 okt 2009, 19:57

Simpatizer je napisao/la:@ urban corps

Prdojice, sta sad tebe muci? Dosao si da provociras ili stvarno zelis da te poducim? :twisted:
Odleprsaj sa ove teme ili cu ti odrzati lekciju iz srpskog jezika! :mrgreen:
Ovaj urban corps bajica izgleda nije nikad cuo za IRONIJU... ;)
Treci put castimo

lešinar

Post Postao/la lešinar » 14 okt 2009, 00:22

tatamata je napisao/la:Jel uzimamo Travnik? :lol:
Pa jest malo nezgodno al ćemo ih uzeti

lešinar

Post Postao/la lešinar » 14 okt 2009, 00:34

Kako ovaj Trigger može da palamudi to je čudo jedno pa gdje samo pronalazi toliku inspiraciju da mi je znati

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.