Idemooorob do bagro je napisao/la:Tu sam i ja rodjaci od 8.marta 2009![]()
Veceras samo pobjeda

daj još staraca,javljaj te se

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Idemooorob do bagro je napisao/la:Tu sam i ja rodjaci od 8.marta 2009![]()
Veceras samo pobjeda
Nema snijega, samo je oblačnoKaunas je napisao/la:Imal snijega u Zenici?
Ima po brdima maloKaunas je napisao/la:Imal snijega u Zenici?
Nesto kontam, kad smo Grke pobijedili na BP 2013. Noc prije sam zaspo kod nane na uglu od secije. Jedini put kad sam opet tu zaspao bilo je sinoc, opet noc prije Grka na BP...Lovac je napisao/la:Nesto kontam, nisam postao 11 godina na ovom forumu, vjerovatno sam jedan od prvih clanova ovog foruma..
Pa ako sam se vratio nakon 11 god, onda vjerovatno cemo sutra poderat Grke i to posteno, i hladno otici na EP ove godine aBd
Obaranje Harisovog rekorda, 7 puta potrebno. Ako ne ispunis izgubicemo i biti ces kriv.Osim13 je napisao/la:Koliko sam ga puta bacio taj dan, ponoviću i danas
Boze, hvala ti za bonus. Sretno svima koji su kupili kartu za jug, imate mahanje sa ugaone garniture Erna.Dokoljenko je napisao/la: Jos kada se sjetim da taj novac ide kriminalcima u savezu. Neka hvala, kuca, polovka rakije i suhovine, za cijenu jedne karte vrhunsko druzenje.
Da Bog da kisa padala.
ma topi se vec sam, stao je jutros..bice to ok do veceras..Osim13 je napisao/la:
Avenija poćeraj malo ovo, do večeras sve da je čisto
Osim13 je napisao/la:
Avenija poćeraj malo ovo, do večeras sve da je čisto
ono radi samo do 20 cm snijega a sinoc pao 27 cm nazalostkolezeljovac je napisao/la:Jbt alba i svi.... Sta je s podnim grijanjem?
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14, Normus90 i 17 gostiju.