Amer Gojak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RoninX
Kontakt:

Re: Amer Gojak

Post Postao/la RoninX » 27 maj 2021, 11:39

Captain4 je napisao/la:
27 maj 2021, 03:30
Je li još uvijek Zvjezdanov nasljednik? :tokralju:

Nije mi žao sekunde što ovakvi propadaju. Fudbalski glup igrač + seljački mentalitet. Nije moglo ni drugačije biti sa njim.
tacno tako. glup igrac koji misli da igra pred zgradom, pa se nalozi da izvodi neke karafeke za raju sto gleda. slab orocesor u glavi, kao kod besica, pa redovno donosi spore ili lose odluke. naravno da nema sta traziti u ekipi sa ambicijama dinama. on je zavrsio svoje... zalosno kad vidis da mu je tek 24 ali je tako...

ne treba ga vise zvati. igrac koji nema domet da igra za talijanskog davljenika... o cemu pricati dalje. bolje staviti momke koji nisu neki znalci ali ce vise trcati i biti odgovorni.

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 27 maj 2021, 11:42

RoninX je napisao/la:
27 maj 2021, 11:39
Captain4 je napisao/la:
27 maj 2021, 03:30
Je li još uvijek Zvjezdanov nasljednik? :tokralju:

Nije mi žao sekunde što ovakvi propadaju. Fudbalski glup igrač + seljački mentalitet. Nije moglo ni drugačije biti sa njim.
tacno tako. glup igrac koji misli da igra pred zgradom, pa se nalozi da izvodi neke karafeke za raju sto gleda. slab orocesor u glavi, kao kod besica, pa redovno donosi spore ili lose odluke. naravno da nema sta traziti u ekipi sa ambicijama dinama. on je zavrsio svoje... zalosno kad vidis da mu je tek 24 ali je tako...

ne treba ga vise zvati. igrac koji nema domet da igra za talijanskog davljenika... o cemu pricati dalje. bolje staviti momke koji nisu neki znalci ali ce vise trcati i biti odgovorni.
Covjek nije zadovoljio u Torinu,dok je igrao u Dinamu svi ga hvalili.Sta hocete vise vi forumasi.**** od ovog momka zaigrat ce uskoro.Citirajte me za 2 god kad bude igrao u ligama petice.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 27 maj 2021, 12:14

Druže za 2 godine ko živ ko mrtav.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 27 maj 2021, 12:30

Biti će kruha i za njega u ligama petice, jer momak ipak ima motor u guzici i divi svojom dinamikom.

U Torinu nije dobio priliku kako treba.

Sretno Amere!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 27 maj 2021, 12:43

Mujkic je napisao/la:
27 maj 2021, 11:42
Covjek nije zadovoljio u Torinu,dok je igrao u Dinamu svi ga hvalili.Sta hocete vise vi forumasi.**** od ovog momka zaigrat ce uskoro.Citirajte me za 2 god kad bude igrao u ligama petice.
Ja mu od srca želim da zaigra za Real Madrid, ali neke stvari napisane ovde jednostavno su tačne. On ako ne bude radio na tome tesko Bgm da ce napredovati.
Ne znam koji to kolektiv voli seratore tj one koji se hurče i svaljuju svoj posao na druge dok bi oni da na tome profitiraju?! Nije vazno da li se radi o fudbalskom kolektivu ili nekom drugom poslu..

Zra
Kontakt:

Post Postao/la Zra » 27 maj 2021, 21:57

Njemu odgovara Italijanska liga, kao sto su to mnogi SS.ba eksperti pisali.

Posto je zabare prekucao, sad u naj ligu svijeta!

Dajte nam kakvu statistiku da se divimo !

:kafa:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 28 maj 2021, 02:39

U periodu fudbala kada se taktička disciplina cijeni i uvažava, ovakve fudbalske gluperde ne mogu prismrditi nijednoj ozbiljnoj ekipi iz top5 liga. Prošla su vremena starih majstora, a upitno je da li je i to.
"We need to suffer. And we need to fight."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 maj 2021, 11:33

Otkud to da je on neki fudbalski majstor osim sto je to umislio ? Pa on i nema neku tehniku. Prodju mu 2 laznjaka ali To je sve. Niti ima neki dribling, niti pas, niti sut, niti zavrsnicu.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 maj 2021, 11:43

jasmin10 je napisao/la:
28 maj 2021, 11:33
Otkud to da je on neki fudbalski majstor osim sto je to umislio ? Pa on i nema neku tehniku. Prodju mu 2 laznjaka ali To je sve. Niti ima neki dribling, niti pas, niti sut, niti zavrsnicu.
Sve je istina. Nikakav razmjer pasa nema, nema motoriku, ne kreće se dobro, spor, nije kreativan, ne zna kontrolisati i vezati pasove.

Jedino u čemu je dobar su dueli i građenje lopte. U prvih nekoliko nastupa za repku znao je dobro iz drugog plana da se ubacuje u šesnaesterac iz kojih je dao par golova.
⚜️~⚜️~⚜️

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 maj 2021, 11:51

Ne znam zašto je bio toliko hajpovan, nije ni u Dinamu bio neki bitan igrač. 19/20 je pola sezone proveo na klupi.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 maj 2021, 12:07

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
28 maj 2021, 11:43
jasmin10 je napisao/la:
28 maj 2021, 11:33
Sve je istina. Nikakav razmjer pasa nema, nema motoriku, ne kreće se dobro, spor, nije kreativan, ne zna kontrolisati i vezati pasove.

Jedino u čemu je dobar su dueli i građenje lopte. U prvih nekoliko nastupa za repku znao je dobro iz drugog plana da se ubacuje u šesnaesterac iz kojih je dao par golova.
To da. Zna se ubaciti iz drugog plana ali realizacija mu je ocajna.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 maj 2021, 12:17

Jak je i fizički spreman, može puno da trči. Nije brz, to je minus.
Odlično se kreće i zna nanjušiti šansu, slaba realizacija dosta kvari ali valja se znati naći. Bio je najjači u Dinamu po tom pitanju.
Tehnički je odličan.
Ima kod njeg ozbiljnog materijala.

Problem je što je umišljen i glup. To sam još na njegovom debiju za repku rekao.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 28 maj 2021, 12:28

ASD je napisao/la:
28 maj 2021, 12:17
Odlično se kreće i zna nanjušiti šansu, slaba realizacija dosta kvari ali valja se znati naći. Bio je najjači u Dinamu po tom pitanju.
Tehnički je odličan.

Problem je što je umišljen i glup. To sam još na njegovom debiju za repku rekao.
Dosta se slazem. Jak i spreman, moze puno da trci. Slozio bih se isto da zna da nanjusi sansu, to mi je mozda i najveci adut, i ima solidan pas za poziciju koju igra. Ali upravo mu je minus sto nije brz, i na poziciji koja mu je primarna to je dosta bitno, da je brz, da uzme loptu i prenese je na drugu polovinu terena. On je fakticki box-to-box igrac, a koji igra odbranu kao da je ofanzivni vezni. I to je kljucni problem. Imam osjecaj da je njemu samo u mislima kako ce postici gol ili napraviti neki assist.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 maj 2021, 12:50

Tristan10 je napisao/la:
28 maj 2021, 12:28
ASD je napisao/la:
28 maj 2021, 12:17
Tehnički je odličan.

Dosta se slazem. Jak i spreman, moze puno da trci. Slozio bih se isto da zna da nanjusi sansu, to mi je mozda i najveci adut, i ima solidan pas za poziciju koju igra. Ali upravo mu je minus sto nije brz, i na poziciji koja mu je primarna to je dosta bitno, da je brz, da uzme loptu i prenese je na drugu polovinu terena. On je fakticki box-to-box igrac, a koji igra odbranu kao da je ofanzivni vezni. I to je kljucni problem. Imam osjecaj da je njemu samo u mislima kako ce postici gol ili napraviti neki assist.
Da budem iskren. Iako nije brz, može biti solidan odbrambeni igrač. Po meni ono što je igrao u Dinamu je defanzivno dobro bilo.
Fizička sprema i snaga ga izvlači.

Mislim. On vjerovatno radi puno na treningu, više od većine (barem do dolaska u Torino) što se vidi na njegovoj spremi ali je očito preveliki glupan i mahalaš pa ne vidi realnu sliku svojih mogućnosti.

On nikako ne može biti igrač koji će driblati, biti u prvom planu kada su u pitanju golovi i asistencije. On to ne može. Tijelo mu ne dozvoljava, a i fali tu vica u igri da bi to sve nadomjestio.
Njemu je najbolje da se dozove i da se drži box to box pozicije, gdje će trčati u oba pravca, odrađivati posao iz drugog plana, a pritome raditi na posjedu. To su njegove realne mogućnosti.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 maj 2021, 13:12

Sta to on ima od tehnike tacno ?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 maj 2021, 21:09

jasmin10 je napisao/la:
28 maj 2021, 13:12
Je li ovo ozbiljno pitanje....kontrola lopte u malom prostoru mu je na nivou svjetske klase ne bi se ni Zidane postidio

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 maj 2021, 21:13

gruezi je vjerovatno najveća legenda ovog foruma.
⚜️~⚜️~⚜️

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 maj 2021, 22:33

gruezi je napisao/la:
28 maj 2021, 21:09
jasmin10 je napisao/la:
Je li ovo ozbiljno pitanje....kontrola lopte u malom prostoru mu je na nivou svjetske klase ne bi se ni Zidane postidio
Gdje to radi ?

Zra
Kontakt:

Post Postao/la Zra » 29 maj 2021, 10:57

jasmin10 je napisao/la:
28 maj 2021, 22:33
gruezi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Gdje to radi ?
Na terminu sa rajom.
Raji prosjek kilaze 130kg.

:kafa:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 29 maj 2021, 20:30

gruezi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
:urnebes:
"We need to suffer. And we need to fight."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.