Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
2/1 nidje veze u ovoj utakmici.harinjo je napisao/la:EVO VODI SE ISTRAGA O UTAKMICI TURKA-B I Ha ćiro je doveo bet et home kladionicu sumljivo bilo iz 2/1 19,00 kvota
![]()
![]()
Hebiga to je svakom ozbiljnijem navijacu koji imalo zna nesto o fudbalu jasno ko dan,ali sta cemo sa onom masom koji Ciru vide ko Titu.Takvi bi ga stavili na poziciju rejsuleme Cerica a kamoli ga ostavili dalje da bude selektor...frenki je napisao/la:nakon ovog pomirenja, nemam više nikakve nade...ako ćiro bude u idućim kvalifikacijama, ne gine nam treće mjesto u grupi, u najboljem slučaju...što je u ovim kvalifikacijama uradio na ho-ruk - uradio...
nije da neću pratiti repku, ali to više nije to...mogao sam mu oprostiti sav cirkus prije baraža, ali ovaj u toku baraža i poslije, nipošto...to je jedan kameleon što mijenja boju po potrebi, danas priča jedno, sutra drugo, hvalisavac bez pokrića, žrtva sviju kad ne ostvari rezultat što ga debelo udarao na sva zvona, retorički demagog za kog mi nije jasno kako je ovaj narod glupav pa može nasjesti na one seljačke pokliče: ****ćemo im mater, ako nam daju gol, mi ćemo njima tri...itd...
ili njegovo čuveno iznanađanje što ga je spremio portugalcima, dobro mu je kieroz odgovorio: biće iznenađenje jedino ako me ćiro pozove na kafu, kad prođemo baraž...
a možda je pod iznenađenjem podrazumijevao polusvijet u svečanoj loži u vidu selme bajrami, sada i zvanično državne umjetnice, bem ti i državu i umjetnost na šta je spala...
o taktičkim dometima mudrog ćire da ne govorim, sve je rečeno blijedom i jednostranom igrom protiv iole jačih ekipa...kažu motivator, koji će mi kuac motivator on bit u baražu, ko da nekom treba motivator, mene bi onom pričom samo demotivisao...
itd.
ali, dobro, za nešto bolje naravno da treba krenuti od saveza, ćiro je tu samo lutka u izlogu, valja on njima, i oni njemu...kakav fudbal, kakvi bakrači, bre...sve je radio samo nije šta je trebao:obilaziti igrače, tražiti nove na pozicijama gdje smo tanki, poraditi na taktici itd.
napravio cirkus na pripremama, svaki šugo što je držo mikrofon u zadnjoj kafani je mogao otpjevati koju s igračima, svaka sponzoruša, svaki menager je mogao smetati igračima itd.
ja bi mu dao KituAdinjo je napisao/la:@sedra suti jarane, na ovome forumu ti to ne prolazi. Donji smo sto se tice toga.
Prije ce ti kurije oko progledati, nego napraviti sta protiv Cire. Previse je ovde Ciroljubaca, dali bi mu organ kad bi mu zafalio
a, ja cu mu dati jajonca i to u guzu zajedno sa tvojom kitom, pa nek onda Manipulise ko mu ga je staviorob do bagro je napisao/la:ja bi mu dao KituAdinjo je napisao/la:@sedra suti jarane, na ovome forumu ti to ne prolazi. Donji smo sto se tice toga.
Prije ce ti kurije oko progledati, nego napraviti sta protiv Cire. Previse je ovde Ciroljubaca, dali bi mu organ kad bi mu zafalio
hooligan_SA je napisao/la:2/1 nidje veze u ovoj utakmici.harinjo je napisao/la:EVO VODI SE ISTRAGA O UTAKMICI TURKA-B I Ha ćiro je doveo bet et home kladionicu sumljivo bilo iz 2/1 19,00 kvota
![]()
![]()
Ma znas sta care.Necu da ispanem nezahvalan covjek sto se tice Cire...on jeste ipak nesto napravio,stvorio je repku-kakva je takva je,u vrijeme kad nase istinske legende nisu htjele ni prismrditi BiH FUDBALU AKAMOLI SE PRIHVATITI NEZAHVALNOG POSLA...onakvih ljudi u savezu i to...Adinjo je napisao/la:@sedra suti jarane, na ovome forumu ti to ne prolazi. Donji smo sto se tice toga.
Aaa, to je vec druga prica. Nesto se sjecam kako su mi Turci u 1. poluvremenu izgledali blijedo, a u 2. su navalili ko gladni vukovi (sho bi reko Cirosarajlija89 je napisao/la:hooligan_SA je napisao/la:2/1 nidje veze u ovoj utakmici.harinjo je napisao/la:EVO VODI SE ISTRAGA O UTAKMICI TURKA-B I Ha ćiro je doveo bet et home kladionicu sumljivo bilo iz 2/1 19,00 kvota
![]()
![]()
misli se na utakmicu u istambulu.....koja je bila 2/1..........ne gumo da vjerujem sta nam se dogadja
Ma svi smo mi kupljeni i prodani.Samo neko vise a neko manje.Cartman je napisao/la:Ne bi me cudilo da Ciro proda majku svoju da je ziva za 100 eura, a kamoli utakmicu. Sjetite se samo ogromnih poraza Hajduka protiv onih madjara...
Ciro, Ciro ostani da nas zabavljasTarik14 je napisao/la:Ciro, Ciro, ostani! Nastavljaj da nas varas!
kad sam ja govorio to za ciru...izgubi tamo 3:0 od debrecena s veoma jakom ekipom hajduka,dodju na poljud kaze napasst cemo ih ovako onako pa 5 komada primise...a kako je doso na mjesto trenera hajduka?hajduk varteks 0 6...poslije utakmice govori gledate novog trenera hajduka,a do tad vodio varteksCartman je napisao/la:Ne bi me cudilo da Ciro proda majku svoju da je ziva za 100 eura, a kamoli utakmicu. Sjetite se samo ogromnih poraza Hajduka protiv onih madjara...
ahmic je napisao/la:HEHE,al ljudi moji nisam nista smjesnije dugo cuo..Pa kaze hoce da me posvadjaju s prijateljem,pa Dodik mu drug....Hehe,joj Ciro da ti je pravi drug ziv sta bi kazao ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.