Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harinjo
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la harinjo » 27 nov 2009, 18:22

EVO VODI SE ISTRAGA O UTAKMICI TURKA-B I H :!: a ćiro je doveo bet et home kladionicu sumljivo bilo iz 2/1 19,00 kvota :?: :?: :?:

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 27 nov 2009, 18:27

harinjo je napisao/la:EVO VODI SE ISTRAGA O UTAKMICI TURKA-B I H :!: a ćiro je doveo bet et home kladionicu sumljivo bilo iz 2/1 19,00 kvota :?: :?: :?:
2/1 nidje veze u ovoj utakmici.

babaya
Kontakt:

Post Postao/la babaya » 27 nov 2009, 18:35

Iskreno nemam nista protiv naseg Cire al mislim da bi bolje bilo da se malo vise posvetio nasem protivniku Portugalu i pripremi same utakmice..opcenito se vise bavi ostalim stvarima ne vezanim za fudbal .. u baraz smo usli totalno amaterski .. bez ikakve pripreme utakmice.. misleci da mi mozemo nametnuti svoju igru jednom portugalu ??? umjesto da smo im spremili par iznenadjenja.. nasu reprezantaciju su pratili engleski skauti i do najmanjeg detalja analizirali nasu igru i igrace za portugal... znali su kako koji igrac veze pertle a ne nesto drugo..tako se to radi u ozbiljnom savezu..
i budala zna da mi imamo jacu reprezentaciju od Estonije , Armenije , pa po meni to i nije neki veliki uspijeh .. od svake jake reprezentacije smo izgubili..
Sto se tice Belgije ... to je jedina utakmica koju smo pripremili takticki i naravno da je dosao i rezultat pa smo je u 2 utakmice deklasirali .. jer ipak imamo vrhunske igrace koji uz DOBRU PRIPREMU UTAKMICE mogu pobijediti bas svakoga..
utakmice protiv Belgije i taktiku za te utakmice je pripremio jedan srpski novinar ili sportski radnik .. prijatelj od Marijana Mijajlovica koji ga je zamolio da to uradi jer mu je vec ranije spremao utakmice kada je on bio komentator na sport klubu... znali smo bas sve o belgijancima... poslije je taj covjek bio gost nogometnog saveza na utakmici u Zenici protiv Turske.. citao sam clanak koji je taj covjek napisao "burek , cevapi i dijamanti" o danima provedenim u Sarajevu
Steta sto nismo otisli na svijetsko... ipak imamo igracine koje su to zasluzile..al su zakazali savez ..selektor..pomocnici i svi ostali radnici saveza..
uvjeren sam da cemo na europsko otici i to bez baraza.. al uz malo ozbiljnij pristup ..
i da ne bi bilo zabune ... u svemu nema nikakvog nacionalizma...bas me boli briga ko ce biti selektor..samo da odemo na to europsko jer je zlocin imati ovakvu reprezentaciju a gledati duplo slabije na svjetskom ili evropskom

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 27 nov 2009, 18:35

nakon ovog pomirenja, nemam više nikakve nade...ako ćiro bude u idućim kvalifikacijama, ne gine nam treće mjesto u grupi, u najboljem slučaju...što je u ovim kvalifikacijama uradio na ho-ruk - uradio...

nije da neću pratiti repku, ali to više nije to...mogao sam mu oprostiti sav cirkus prije baraža, ali ovaj u toku baraža i poslije, nipošto...to je jedan kameleon što mijenja boju po potrebi, danas priča jedno, sutra drugo, hvalisavac bez pokrića, žrtva sviju kad ne ostvari rezultat što ga debelo udarao na sva zvona, retorički demagog za kog mi nije jasno kako je ovaj narod glupav pa može nasjesti na one seljačke pokliče: **** im mater, ako nam daju gol, mi ćemo njima tri...itd...

ili njegovo čuveno iznanađanje što ga je spremio portugalcima, dobro mu je kieroz odgovorio: biće iznenađenje jedino ako me ćiro pozove na kafu, kad prođemo baraž...
a možda je pod iznenađenjem podrazumijevao polusvijet u svečanoj loži u vidu selme bajrami, sada i zvanično državne umjetnice, bem ti i državu i umjetnost na šta je spala...

o taktičkim dometima mudrog ćire da ne govorim, sve je rečeno blijedom i jednostranom igrom protiv iole jačih ekipa...kažu motivator, koji će mi kuac motivator on bit u baražu, ko da nekom treba motivator, mene bi onom pričom samo demotivisao...

itd.

ali, dobro, za nešto bolje naravno da treba krenuti od saveza, ćiro je tu samo lutka u izlogu, valja on njima, i oni njemu...kakav fudbal, kakvi bakrači, bre...sve je radio samo nije šta je trebao:obilaziti igrače, tražiti nove na pozicijama gdje smo tanki, poraditi na taktici itd.

napravio cirkus na pripremama, svaki šugo što je držo mikrofon u zadnjoj kafani je mogao otpjevati koju s igračima, svaka sponzoruša, svaki menager je mogao smetati igračima itd.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 nov 2009, 18:44

frenki je napisao/la:nakon ovog pomirenja, nemam više nikakve nade...ako ćiro bude u idućim kvalifikacijama, ne gine nam treće mjesto u grupi, u najboljem slučaju...što je u ovim kvalifikacijama uradio na ho-ruk - uradio...

nije da neću pratiti repku, ali to više nije to...mogao sam mu oprostiti sav cirkus prije baraža, ali ovaj u toku baraža i poslije, nipošto...to je jedan kameleon što mijenja boju po potrebi, danas priča jedno, sutra drugo, hvalisavac bez pokrića, žrtva sviju kad ne ostvari rezultat što ga debelo udarao na sva zvona, retorički demagog za kog mi nije jasno kako je ovaj narod glupav pa može nasjesti na one seljačke pokliče: ****ćemo im mater, ako nam daju gol, mi ćemo njima tri...itd...

ili njegovo čuveno iznanađanje što ga je spremio portugalcima, dobro mu je kieroz odgovorio: biće iznenađenje jedino ako me ćiro pozove na kafu, kad prođemo baraž...
a možda je pod iznenađenjem podrazumijevao polusvijet u svečanoj loži u vidu selme bajrami, sada i zvanično državne umjetnice, bem ti i državu i umjetnost na šta je spala...

o taktičkim dometima mudrog ćire da ne govorim, sve je rečeno blijedom i jednostranom igrom protiv iole jačih ekipa...kažu motivator, koji će mi kuac motivator on bit u baražu, ko da nekom treba motivator, mene bi onom pričom samo demotivisao...

itd.

ali, dobro, za nešto bolje naravno da treba krenuti od saveza, ćiro je tu samo lutka u izlogu, valja on njima, i oni njemu...kakav fudbal, kakvi bakrači, bre...sve je radio samo nije šta je trebao:obilaziti igrače, tražiti nove na pozicijama gdje smo tanki, poraditi na taktici itd.

napravio cirkus na pripremama, svaki šugo što je držo mikrofon u zadnjoj kafani je mogao otpjevati koju s igračima, svaka sponzoruša, svaki menager je mogao smetati igračima itd.
Hebiga to je svakom ozbiljnijem navijacu koji imalo zna nesto o fudbalu jasno ko dan,ali sta cemo sa onom masom koji Ciru vide ko Titu.Takvi bi ga stavili na poziciju rejsuleme Cerica a kamoli ga ostavili dalje da bude selektor...

Ljudi hajmo praviti neke demonstracije ;) protiv nametljivca Cire,sa ovakvim hvalisavcem i neozbiljnim covijekom necemo daleko dogurati.A uz to je jos i star i senilan...ne mislim stvarno nista lose ali...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2009, 18:54

Hajmo mi ovo,hajmo mi ono.Kad to krene ja ,,zaglavih,,u cenifi.Valjda meHka stolica sta li. :roll:
Kad nesto rusis,obaras,rezes,cupas trebas imati soluciju kako to i sa cime zamijeniti.
Ovako rusenje,bez ikakvih keceva u rukavu za dobrobit i dobru zamijenu za to sruseno me podsijeca na 92-95.
Ovaj savez bi i Cappelu dohakao. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 nov 2009, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 nov 2009, 18:54

@sedra suti jarane, na ovome forumu ti to ne prolazi. Donji smo sto se tice toga.

Prije ce ti kurije oko progledati, nego napraviti sta protiv Cire. Previse je ovde Ciroljubaca, dali bi mu organ kad bi mu zafalio :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 nov 2009, 18:55

Adinjo je napisao/la:@sedra suti jarane, na ovome forumu ti to ne prolazi. Donji smo sto se tice toga.

Prije ce ti kurije oko progledati, nego napraviti sta protiv Cire. Previse je ovde Ciroljubaca, dali bi mu organ kad bi mu zafalio :lol:
ja bi mu dao Kitu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 27 nov 2009, 19:00

rob do bagro je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:@sedra suti jarane, na ovome forumu ti to ne prolazi. Donji smo sto se tice toga.

ja bi mu dao Kitu :mrgreen:
a, ja cu mu dati jajonca i to u guzu zajedno sa tvojom kitom, pa nek onda Manipulise ko mu ga je stavio

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 nov 2009, 19:01

hooligan_SA je napisao/la:
harinjo je napisao/la:EVO VODI SE ISTRAGA O UTAKMICI TURKA-B I H :!: a ćiro je doveo bet et home kladionicu sumljivo bilo iz 2/1 19,00 kvota :?: :?: :?:

misli se na utakmicu u istambulu.....koja je bila 2/1..........ne gumo da vjerujem sta nam se dogadja
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 nov 2009, 19:22

Ma znas sta care.Necu da ispanem nezahvalan covjek sto se tice Cire...on jeste ipak nesto napravio,stvorio je repku-kakva je takva je,u vrijeme kad nase istinske legende nisu htjele ni prismrditi BiH FUDBALU AKAMOLI SE PRIHVATITI NEZAHVALNOG POSLA...onakvih ljudi u savezu i to...
Al Ciro je sad usro,usro je ko niko prije,ja mu to ne mogu i ne zelim halaliti.Zasto je moro da pukne ko phicka i da bljuje onakve budalestine o nasim igracima...zasto onako neozbiljno priprema nase igrace...zasto govori o iznenadjenjima i taktici pred utakmice kad je sve to mlacenje prazne slame...zasto govori danas jedno a sutra drugo...zasto podrzava Muniba Usanovica...zasto govori o srpskom lobiju...nigdje veze...a zatim govori da je Dodik njegov prijatelj itd...hebo ga on.
Dok ovo pisem drhtim a baklava mi zastade u grlu...punica sa druge strane nesto zvoca sto sam se nasikiro...djeca placu hoce spavati...a meni i na bajram Ciro u glavi...hebem mu baraz...i na bajram s kim sam god bio pa i u dzamiji glavna tema je Ciro...

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 27 nov 2009, 19:36

sarajlija89 je napisao/la:
hooligan_SA je napisao/la:

misli se na utakmicu u istambulu.....koja je bila 2/1..........ne gumo da vjerujem sta nam se dogadja
Aaa, to je vec druga prica. Nesto se sjecam kako su mi Turci u 1. poluvremenu izgledali blijedo, a u 2. su navalili ko gladni vukovi (sho bi reko Ciro :D ), dok su nasi stajali naokolo ko telad. Hmmm, ****.e nam majku ako to bude to... :roll:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 nov 2009, 19:38

Onda ovi na Hayat-u nemaju pojma, jer evo sad govore o tekmi u Zenici protiv turaka.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 nov 2009, 20:15

Radi se o utakmici u Zenici protiv Turaka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 nov 2009, 20:30

Ne bi me cudilo da Ciro proda majku svoju da je ziva za 100 eura, a kamoli utakmicu. Sjetite se samo ogromnih poraza Hajduka protiv onih madjara...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2009, 20:36

Cartman je napisao/la:Ne bi me cudilo da Ciro proda majku svoju da je ziva za 100 eura, a kamoli utakmicu. Sjetite se samo ogromnih poraza Hajduka protiv onih madjara...
Ma svi smo mi kupljeni i prodani.Samo neko vise a neko manje.
I iz udbenika tojest bajkama je strogo izbaceno 100%postenje.U to ni djete od dvije godine nevjeruje :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 nov 2009, 21:14

HEHE,al ljudi moji nisam nista smjesnije dugo cuo..Pa kaze hoce da me posvadjaju s prijateljem,pa Dodik mu drug....Hehe,joj Ciro da ti je pravi drug ziv sta bi kazao ...

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 27 nov 2009, 23:10

Tarik14 je napisao/la:Ciro, Ciro, ostani! Nastavljaj da nas varas! :evil:
Ciro, Ciro ostani da nas zabavljas :mrgreen:

Al' se rimuje k'o svenarodni bosanski ekstazni trbofolk :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 28 nov 2009, 01:29

Cartman je napisao/la:Ne bi me cudilo da Ciro proda majku svoju da je ziva za 100 eura, a kamoli utakmicu. Sjetite se samo ogromnih poraza Hajduka protiv onih madjara...
kad sam ja govorio to za ciru...izgubi tamo 3:0 od debrecena s veoma jakom ekipom hajduka,dodju na poljud kaze napasst cemo ih ovako onako pa 5 komada primise...a kako je doso na mjesto trenera hajduka?hajduk varteks 0 6...poslije utakmice govori gledate novog trenera hajduka,a do tad vodio varteks
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 nov 2009, 02:49

ahmic je napisao/la:HEHE,al ljudi moji nisam nista smjesnije dugo cuo..Pa kaze hoce da me posvadjaju s prijateljem,pa Dodik mu drug....Hehe,joj Ciro da ti je pravi drug ziv sta bi kazao ...
:D :D E brate dobro si to rekao ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.