Ovako na prvu, jaci smo mi realno.... ali, ovo je baraz, bice yebeno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nije jos objavljeno.HankMoody je napisao/la:Ko sudi, jesu li delegirani već?
Ovaj objektivni sudiHankMoody je napisao/la:Ko sudi, jesu li delegirani već?

joj, ovo sam sinoć vidio, suze me zalile...Husika je napisao/la:Ovaj objektivni sudiHankMoody je napisao/la:Ko sudi, jesu li delegirani već?
[youtube][/youtube]

Čuj ne igra minute , ko je asistirao Pjaniću na SP ?bhfanatic14 je napisao/la:Po cemu on dobija poziv prije stojana i stilica?? Ako moze iskren odgovor... ili hadzic prije ovog dvojca?? Radi se o tome pisete zasluzeno a dodje na okupljanje i nikad minue ne odigra uvjek klupa ili povrijedjen. Sta nam onda vrijedi taj igrac?Captain4 je napisao/la:Tino zaslužuje poziv ..bhfanatic14 je napisao/la:Mesa gdje ti je sad s.vranjes i semir stilic? A zvao si svena i pretplatnika bh repke hadzica. .. providan si... krunic tek cemo vidjet jel od pomoci plus za njega.

mislim da irci nebi imali nista protiv.
  mislim da irci nebi imali nista protiv. 

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHANerminovic je napisao/la:Anel Beckenbauer, momak slomio ruku nema veze, igrat ce sa rukom u gipsu kao Beckenbauer 1970
Jedan je Anel
.......o postenjuFidelis je napisao/la:Korektan spisak ovaj put.
Naravno mrlja ce uvijek biti tri imena,Hadzic,Sušić i Vranješ.Postenije je da su tu Štilić,Vrančić i Prcić ali ovaj put necemo dramiti.
4 ili 5 igraca su visak,zivo me zanima ko ce otpasti.Po ligici,to bi trebali biti Vranjes,Hadzic ili Grahovac,Zec,Sušić i Aničić ali hajde da sacekamo.

Ako otpadne Hodzic to ce biti vrlo nepravedna odluka koja se nece moci braniti nicim.hurem je napisao/la:TSS - u ovom trenutku definitivno zasluzuje sansu ispred Prcica ili Stilica, pa i Vrancica, tako da ima svoje mjesto medju 25 pozvanih, igra redovno u Hajduku, mlad. Prcic se jos uvijek nije dokazao niti se u jednom klubu do sada nametnuo - vrijeme je pred njim. Stilic, ocekivao sam ga prije 4,5 godina u ligi 5 i nevjerovatno koliko mi se svidjao kao igrac i kao majstor s loptom, ne znam sta se s njim desilo...imao je priliku da se pokaze na treninzima na proslim okupljanjima, ocito da nije polozio;
Hadzic - nije klasa ali je korektno odradio posao u nekim utakmicama u kvalama i sigurno da zasluzuje svoje mjesto medju 25 prije Stilica i Prcica, bar u ovom trenutku... nadam se da nece biti u prvih 11.
Vranjes - nas najokretniji i najbrzi stoper, pa i najborbeniji, koji kvalitetno moze odigrati i na desnom beku...vrlo lahko bi mogao biti dio takticke zamisli selektora ako bi na drugoj strani zaigrao brzonogi Long...
Mislim da ce otpasti Zec, Anicic i Hodzic, ili Grahovac...vrlo moguce i Hajrovic...nadam se da ce Izet ostati u kadru, zna se zbog cega..
Vidjet cemo da li ce se Krunic pokazati na treninzima...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, zikerrz21 i 31 gost.