Romariooo je napisao/la:Mene vise brine povreda Alvesa, nego ovaj poraz. Valjda se brzo oporavi. A ovo sto smo izgubili ja halalim odma hehe, u sezoni se mora desii ovakva utakmica, da budes puno bolji i izgubis nesretno. Za 15 dana bice revans i tu cemo namlatit ove kozake, neka malo i utakmica kad je pobjeda imperativ, a i Inter ce vjerovatno nastradat na Camp Nou. Ovakvi porazi su mislim i dobro dosli, jes bilo misliti ono da smo nepobjedivi jednostavno, al bolje sad se uozbiljiti i ne zanositi se kad dodju utakmice gdje nema popravnog. Isto tako, pokazalo se da nam treba jos jedan vrhunski napadac, ali eto izgleda da je stvar oko Robinha rijesena skoro i da ce doci vec u januaru.
Sto se tice Realovaca koji provociraju, neka, sve je to dio igre, i prosle godine smo izgubili od Numancije, al njima smo nabili 6 komada. Ove sezone protiv nas protivnici se brane rovovski i ako koju tekmu i izgubimo to je samo stvar srece, dok ce Reala opet mnoge ekipe nadigrati i poniziti. Vidjecemo ko ce zadnji da se smije hehe.
Prosla sezona je prosla sezona,8 novi je u timu REALA ,a prosle nije bilo Kake,Xabija,Ronalade,cak ni Pepe u odbrani

zato ovo je druga stvar..odma gledaju na prsolu sezonu kad je sneijder i drugi papci poput heize igrali koji nisu zasluzni imena Real Madrida nije njihov nivo ,njihov je ovaj sto sada igraju