Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Veliko poštovanje kolega, znaš znanjeSeaman je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:15komedija od klubića i dalje se sramoti puni parom,jel to glavonje u klubu misle da buendia vrijedi 30+milja,pa lik ne vrijedi više 15-20 milja,ako su to velika pojačanja za vezu nek se ubiju,ili ovi istrošeni igrači koji bi uzeli masnu plaću i drkali jaja kao william,sad traže i rezervnog golmana jer je panjina od pomoćnog trenera za golmana preporučila svoju rupetinu koju je trenirao u danskoj ligi,i sad će takav tip opet ići nekog preporučivati,logički bi bilo da su ostavili domaćeg mladog golmana i ne dovodili ništa,a sad traže opet golmana jer su glupi ko ****,veliki stručnjak edu nevidi niti jednog golmana u brazilu za siću koji bi mogao biti wc klasa u budućnosti,ja vidim pa ako on ne vidi nek se ostavi posla kojeg radi,arteta proda marteineza a ostavi onog crnog cirkusanta nilesa za kojeg se moglo dobiti više para nego martineza,koji stručnjaci u pm
![]()
,jedino od njih su gluplji navijači koji počeli bacat drkicu na crnog mačka u vreći jer je zabio 2 gola nakon 150 godina,vjerojatno bi mu oni i produžili ugovor kao i gabonskoj kokoši koji je novi slučaj ozila kojeg se narednog nećemo moći rješiti,ovaj glupi klub nije bio u stanju uzeti za siću hallanda i imao bi špicu za narednih 10 godina,sad mi na pamet padaju 2 mlada napadača za cijenu crnog mačka šta smo platili
isto vrijedi za onog mađara u vezi,sad je bolje kurcevog bundiju pretplatiti nego da se dalo salzburgu za klauzulu mađara koji milijun više,sve napadače i krila osim malog brazilca treba najuriti iz kluba i dovesti 2 nova napadača plus koje krilo željna igre a ne plaće i drkanja jaja,pepe isto nogom u guzicu jer taj smetlar se nemože sastaviti s loptom da napravi tri poteza u nizu kako treba,a o ovim pekarima i neću niti govoriti,bolje da sam umro od covida nego da gledam i dalje kako se klub iz dana u dan srozava i kako veliki stručnjaci prodaju šuplje priče o nekom napretku,jedino od njih je gori dio blentavih navijači koji isto laprdaju o nekom napretku
![]()
![]()
![]()
Kakav je tebi ovaj Daka s kojim se povezujemo?Seaman je napisao/la: ↑16 jan 2021, 15:15komedija od klubića i dalje se sramoti puni parom,jel to glavonje u klubu misle da buendia vrijedi 30+milja,pa lik ne vrijedi više 15-20 milja,ako su to velika pojačanja za vezu nek se ubiju,ili ovi istrošeni igrači koji bi uzeli masnu plaću i drkali jaja kao william,sad traže i rezervnog golmana jer je panjina od pomoćnog trenera za golmana preporučila svoju rupetinu koju je trenirao u danskoj ligi,i sad će takav tip opet ići nekog preporučivati,logički bi bilo da su ostavili domaćeg mladog golmana i ne dovodili ništa,a sad traže opet golmana jer su glupi ko ****,veliki stručnjak edu nevidi niti jednog golmana u brazilu za siću koji bi mogao biti wc klasa u budućnosti,ja vidim pa ako on ne vidi nek se ostavi posla kojeg radi,arteta proda marteineza a ostavi onog crnog cirkusanta nilesa za kojeg se moglo dobiti više para nego martineza,koji stručnjaci u pm
![]()
,jedino od njih su gluplji navijači koji počeli bacat drkicu na crnog mačka u vreći jer je zabio 2 gola nakon 150 godina,vjerojatno bi mu oni i produžili ugovor kao i gabonskoj kokoši koji je novi slučaj ozila kojeg se narednog nećemo moći rješiti,ovaj glupi klub nije bio u stanju uzeti za siću hallanda i imao bi špicu za narednih 10 godina,sad mi na pamet padaju 2 mlada napadača za cijenu crnog mačka šta smo platili
isto vrijedi za onog mađara u vezi,sad je bolje kurcevog bundiju pretplatiti nego da se dalo salzburgu za klauzulu mađara koji milijun više,sve napadače i krila osim malog brazilca treba najuriti iz kluba i dovesti 2 nova napadača plus koje krilo željna igre a ne plaće i drkanja jaja,pepe isto nogom u guzicu jer taj smetlar se nemože sastaviti s loptom da napravi tri poteza u nizu kako treba,a o ovim pekarima i neću niti govoriti,bolje da sam umro od covida nego da gledam i dalje kako se klub iz dana u dan srozava i kako veliki stručnjaci prodaju šuplje priče o nekom napretku,jedino od njih je gori dio blentavih navijači koji isto laprdaju o nekom napretku
![]()
![]()
![]()
Sta moze biti toliko ozbiljno da izostaje 7 dana?
Neko mu yebo zenu, tako sam cuo
Onda znam kako mu je jer sam i ja nekome je.bao ženu
Jel i taj neko bio 7 dana out
Nije ali malo je falilo da ja budem out sa Dunjaluka
Zna li se gdje je bio Giroud tih dana?
Ouuu, jaku bombu si ovdje bacio.Seaman je napisao/la: ↑18 feb 2021, 22:01Čak i ova kanta od Benfice je preveliki zalogaj za artetinu prćiju,svaka čast jesusu kao treneru ali ova Benfica je dno dna,potpuna kriva procjena da bi onaj mali švabić mogao biti neki motor njegove ekipe sa drugim švabićem razvaljenim od ozljeda weiglom u sredini,naša gabonska kokoš prošlo svršeno vrijeme a kločevi u obrani samo je pitanje vremena kad će nekom greškom pokloniti gol protivniku,norveško derište precijenjeni igračić,a smith rowe potpuni promašaj na krilu,sve u svemu čak i da se i ovo danas dobije i uzvratu prođe,ovaj klub nema nikakve šanse da se osvoji ovo,hrpa mentalnih kločeva na čelu s panjinom na klupi,za klub je najbolje da arteta pokupi prnje na kraju sezone a ne da se još pola sezone sramoti
sve već viđeno kod ovih mentalnih bezveznjaka![]()
arteta jel te sram koji si ti klošar ****
nema i od igre,ekipica koja nije u stanju napraviti konstatni pritisak proitv ovih kantara![]()
ja bi si sam dao otkaz od sramote
hrpa precijenjenih igrača s još većom umišljenom budalom na klupi koja je je zalutala među trenere
Ouuu, jaku bombu si ovdje bacio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.