Consigliere je napisao/la:sto je najgore, jedva sam cekao ovaj WB... ne mogu nista da pogodim

Ista stvar, kont'o bit će keša na bacanje.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Consigliere je napisao/la:sto je najgore, jedva sam cekao ovaj WB... ne mogu nista da pogodim
Mozel se Zemlja vratiti u mec sta mislis drug?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
da te razocaram - smeće od igraca....Head je napisao/la:Mozel se Zemlja vratiti u mec sta mislis drug?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
Drug, gdje uzimas travu, da i ja probam?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
Citizen-X je napisao/la:da te razocaram - smeće od igraca....Head je napisao/la:Mozel se Zemlja vratiti u mec sta mislis drug?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
u vimbldonuluis enrique je napisao/la:Drug, gdje uzimas travu, da i ja probam?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
Hebiga, kod mog dostvljaca nema te pa cu nastavit sa ovim nasim sijenomCitizen-X je napisao/la:u vimbldonuluis enrique je napisao/la:Drug, gdje uzimas travu, da i ja probam?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
eo šupak pri kraju jarugaHead je napisao/la:Head je napisao/la:Mozel se Zemlja vratiti u mec sta mislis drug?Citizen-X je napisao/la:meni godi kladjenje na travi za vas ne znam
Neutral je napisao/la:Da ne igraš toliko parova. Uvijek neki od favorita gubi, nebitno u kojem sportu je riječ.
I meni Petrova tiket ukinula..Igrao 15 parova i sve prošlo samo ona zeznula stvarhodža je napisao/la:šta reći![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.