FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
stretno TUZLACI!
ii da se abd sl sezone vratite u PL
ii da se abd sl sezone vratite u PL
- SaltCityAttack
- Kontakt:
RUDARSKA2 je napisao/la:sinoc postavljani reflektori na POMOCNOM STADIONU TUSANJ , tek su dva reflektora postavljena i svijetlost je nastimana , danas vidim postavljaju i ostale , sve izgleda stvarno vrhunski i mocno , podsjeca na trening centre najvecih klubova , za 15 dana bit ce postavljena i umjetna trava , TAKO DA CEMO IMATI NAJBOLJE USLOVE ZA RAD I DRZAVI I SIRE !!!
i glavni stadion polako al sigurno dobija sve mocniji izgled , tribina lagano raste , a svlacionice su vrhunske , sve je novo u svlacionicama , solarno grijanje , udobnost , ma extra ...
tako da ako nista raduje me cinjenica da ce SLOBODA vrlo brzo imati i najbolji stadion u BIH pa i sire , ovaj TUSANJ ce sigurno biti i jedan od najljepsih stadiona na ovim prostorima , kad se sve zavrsi !!!
NEK CRKNU DUSMANI !!!
brate ovo je odlicno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
gledam sinoc i ovo sarajevo je samo klub " polovnih " igraca , mnogo je neznalica sinoc bilo na travnjaku koseva , ona ZETA je pravi seljacki klub , mislim da pola premierligasa , ukljucujuci i SLOBODU kao drugoligasa moze parirati ovom " europskom klubu " ... hocu reci , samo nijanse dijeli " prvake " BIH i one ekipe iz donjeg dijela tabele , a te nijanse se zavrsavaju po raznim birtijama , uz janjetinu i rakiju ...
eto nekad hocu da usporedim kvalitete bh fudbala danas i rpije par godina ( cisto da vidim koliko napredujemo ) , pa dovoljno je samo uporediti kvalitet belgijskog LIRSA kojeg smo mi nadigrali u svim segmentima na tusnju i ovog crnogorskog " giganta " i sve ce vam biti jasno , nazalost bh fudbal tone sve dublje i dublje ...
eto nekad hocu da usporedim kvalitete bh fudbala danas i rpije par godina ( cisto da vidim koliko napredujemo ) , pa dovoljno je samo uporediti kvalitet belgijskog LIRSA kojeg smo mi nadigrali u svim segmentima na tusnju i ovog crnogorskog " giganta " i sve ce vam biti jasno , nazalost bh fudbal tone sve dublje i dublje ...
RUDARSKA2 je napisao/la:gledam sinoc i ovo sarajevo je samo klub " polovnih " igraca , mnogo je neznalica sinoc bilo na travnjaku koseva , ona ZETA je pravi seljacki klub , mislim da pola premierligasa , ukljucujuci i SLOBODU kao drugoligasa moze parirati ovom " europskom klubu " ... hocu reci , samo nijanse dijeli " prvake " BIH i one ekipe iz donjeg dijela tabele , a te nijanse se zavrsavaju po raznim birtijama , uz janjetinu i rakiju ...
Polako sad se mi vraćamo,polako ali sigurno,radi se u i oko kluba,pomoćni i glavni stadion,ekipa se sastavlja,jedini problem je što se sa nekim ekipa nismo duuuuugo sastali i ne znamo kako igraju.Ali trenutno imamo najjaču ekipu u 1.Federalnoj ,naravno Kup možemo i moramo napast.
ma kakav KUP druze , od KUPA treba odma odustati , trebamo se pokusati vratiti u Premier ligu ako je iakko moguce , a KUP zaboravite ljudi dragi , ne zanostite se puno ... znaci apelujem , ODUSTANITE OD KUPA VEC U PRVOM KOLU !!!
@RUDARSKA2, slažem se, već sam pisao da se ne treba zanositi, nismo još toliko kvalitetni da bi parirali najjačim klubovima u našoj ligi: Želji, Sarajevu, Borcu, Širokom; pa čak i Zrinjskom, Olimpicu, Čeliku... Ja lično bi igra s rezervnom postavom u Kupu jer je prioritet Prva liga Federacije BiH, a Kup samo bonus za dalje i prilika da se neki mlađi igrači dokažu i nametnu Ibrakoviću. Ljudi, da ne ponavljam više k'o papagaj (
) - Druga liga smo, od Evrope ništa nema, treba se vratiti u PL BiH, stabilizovati nekoliko sezona i onda napasti na vrh i izboriti Euro takmičenja, te osvajati trofeje. Pogledajte primjer Borca i vidjet ćete da su se oni par sezona (2 od ujedinjenja takmičenja) kalili u Prvoj ligi RS i onda se vratili, koliko-toliko i kako-tako posložili kockice u timu i rukovodstvu kluba, te osvojili i Kup BiH i PL BiH, a redovno izbore i pretkola. Eh, sad bi trebalo slijediti njihov primjer, a ne Veležov koji je nakon povratka u društvo najboljih nizao neuspjehe i grčevito se borio za opstanak. 
Nije to sve tako bajno i sjajno kako vi mislite.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Idel ko sutra za tesanj ?
Znaci u tesnju tekma?SiggySinatra je napisao/la:Idel ko sutra za tesanj ?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- SiggySinatra
- Kontakt:
daKapellen je napisao/la:Znaci u tesnju tekma?SiggySinatra je napisao/la:Idel ko sutra za tesanj ?
Zelim Slobodi sve najbolje, i da se vrate u visi rang, ali nece vam biti nimalo lagano. Koliki samo ciganluk vlada u ovoj ligi... da ne govorim o "seljačkim" ekipama koje su spremne na sve samo da bi dosli do boDEva
, namjerno pisem boDEva :, sve u svemu Slobodi sve najbolje, jer Tuzla zasluzuje da ima jakog Premijerligasa... Sretno
Odakle si drug !?Makavelii je napisao/la:Zelim Slobodi sve najbolje, i da se vrate u visi rang, ali nece vam biti nimalo lagano. Koliki samo ciganluk vlada u ovoj ligi... da ne govorim o "seljačkim" ekipama koje su spremne na sve samo da bi dosli do boDEva, namjerno pisem boDEva :, sve u svemu Slobodi sve najbolje, jer Tuzla zasluzuje da ima jakog Premijerligasa... Sretno
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sigurno da nije bajno al barem malo licimo na organizovan klub i to me radujeMakeTZ je napisao/la:Nije to sve tako bajno i sjajno kako vi mislite.
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ja mislim da je BihacVolimTz je napisao/la:Odakle si drug !?Makavelii je napisao/la:Zelim Slobodi sve najbolje, i da se vrate u visi rang, ali nece vam biti nimalo lagano. Koliki samo ciganluk vlada u ovoj ligi... da ne govorim o "seljačkim" ekipama koje su spremne na sve samo da bi dosli do boDEva, namjerno pisem boDEva :, sve u svemu Slobodi sve najbolje, jer Tuzla zasluzuje da ima jakog Premijerligasa... Sretno
Isto ti je i u PL pogledaj samo livadaraMakavelii je napisao/la:Zelim Slobodi sve najbolje, i da se vrate u visi rang, ali nece vam biti nimalo lagano. Koliki samo ciganluk vlada u ovoj ligi... da ne govorim o "seljačkim" ekipama koje su spremne na sve samo da bi dosli do boDEva, namjerno pisem boDEva :, sve u svemu Slobodi sve najbolje, jer Tuzla zasluzuje da ima jakog Premijerligasa... Sretno
licimo na povrsini a sranja unutar kluba su i dalje aktivna.TRUST je napisao/la:Sigurno da nije bajno al barem malo licimo na organizovan klub i to me radujeMakeTZ je napisao/la:Nije to sve tako bajno i sjajno kako vi mislite.
Radi li Meske i kompanija sta ili plazaju damu po foteljama ?? Ima li kakvih para na vidiku,pocetak championshipa se blizi,a oni nista u vezi onih dugova igracima,koliko se sjecam ostace bez licence za nastup u ligi ako ne isplate dugovanja 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jes neobicno danas gledat raspored utakmica u Premijer ligi BiH,a ne vidjeti Slobodu
Klubovi prve federalne lige od 11 avgusta ce morati delegatu meca staviti na raspolaganje ispravan kompjuter, stampac i interner konekcija jer nema vise rucnog vodjenja zapisnika sa meca vec sad ce se sve raditi preko kompjutera..
Bas da vidim hoce li moci delegatu nabaviti ispravan kompjuter itd.. bas me zanima da li delegati meca znaju rukovati sa kompjuterom
Klubovi prve federalne lige od 11 avgusta ce morati delegatu meca staviti na raspolaganje ispravan kompjuter, stampac i interner konekcija jer nema vise rucnog vodjenja zapisnika sa meca vec sad ce se sve raditi preko kompjutera..
Bas da vidim hoce li moci delegatu nabaviti ispravan kompjuter itd.. bas me zanima da li delegati meca znaju rukovati sa kompjuterom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Valjda je laganije laptop, pa i red je da se "modernizujem".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bas mi je zao sto nisam otisao u Tesanj danas, vidim evo neki su otisli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.