Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Jbg država(Turska) stane iza ugovora. Imali to dok je postajala država(YU)Chstal je napisao/la:Oba roditelja zaposlena, dobijes stan na svoje ime, i 10-12 hiljada eura mjesecno do 18 godine.nerminh74 je napisao/la:Luka Dončić neče vidjeti svog prvog miliona dok ne potpiše seniorski ugovor, znam da turci daju ogromne pare, ali nikada nisam čuo da 16-godišnjak dobije milionski ugovor
Sa našim kretenima država traži pare od govora.
Zato nam sport putuje u Mordor.

Esport je napisao/la: Jbg država(Turska) stane iza ugovora. Imali to dok je postajala država(YU)
Sa našim kretenima država traži pare od govora.
Zato nam sport putuje u Mordor.
Fina metafora samo bi ja tu stavio množinu... Danas imamo više Mordora, doslovno smo okruženi Mordorima... A najgori je ovaj "naš" Mordor, unutrašnji...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I pojako postajao nevidljivi čovjek.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Sada mu ove kvalifikacije vraćaju boju u lik

Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pa to je posle stvar licnog karaktera, ali ovdje pričamo o parama. Može On uzeti i u turskoj pare, ako ne nastavi raditi slijedi mu ista sudbina, što ti dođe na isto.Esport je napisao/la:I pojako postajao nevidljivi čovjek.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Sada mu ove kvalifikacije vraćaju boju u lik
Penny Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Pa zato i kažem neka ide negdje drugo, gdje ga ne sile da igra za njih.Vucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Raskovic ima jako dobre odnose sa Fenerom, tako da on sigurno ima svoj dio kolaca ako Biberovic zaigra za Turke
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Tako Azerbejdjan izmisli ove amere. Popkupio ih kao momke, a sada oni idu u EvropuVucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1

Da nisi mislio na ArmenijuEsport je napisao/la:Tako Azerbejdjan izmisli ove amere. Popkupio ih kao momke, a sada oni idu u EvropuVucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Esport je napisao/la:Tako Armenija izmisli ove amere. Popkupio ih kao momke, a sada oni idu u EvropuVucevich je napisao/la:Jer koliko sam shvatio ne mozes igrati u Tursku ligu juniorsku ako nisi Turski drzavljanin.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neka promjeni klub niko mu ne brani, zašto odma mjenjati repku? To mi nikako nije jasno, majka mu stara, ostavi malo ponosa u sebi, i Atic je dobio dobre pare a da nije morao mjenjati repku.
Penny Hardaway #1
ovaj selektor džidić,bivsi igrač brotnja ili širokog,ne sjecam se baš,krilo bio?
Sutra krece U16 B prvenstvo... ocekivanja, sastav?
-
- Kontakt:
Ekipa totalna nepoznanica bar za mene mislim da imamo kvalitet da se potučemo za A diviziju.Vucevich je napisao/la:Sutra krece U16 B prvenstvo... ocekivanja, sastav?
Da li ce biti neki link?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
kadetkinje izgubile prijateljsku protiv slovenije, ko igra za nas?
http://www.kzs.si/novica-dogodek/articl ... se-od-bih/
http://www.kzs.si/novica-dogodek/articl ... se-od-bih/
-
- Kontakt:
Nek me neko uputi od vas što znate ovu djecu po godinama, a jel ovo Tarik Biberović uzeo "godišnji odmor" i lekcije iz Turskog ?????
I generalno ko od ove djece "nešto obećava" ????
Mislim da će danas biti streem protiv Norveške
Jeste, nema ni Mehica.ljubiteljsporta je napisao/la:
Nek me neko uputi od vas što znate ovu djecu po godinama, a jel ovo Tarik Biberović uzeo "godišnji odmor" i lekcije iz Turskog ?????
I generalno ko od ove djece "nešto obećava" ????
Mislim da će danas biti streem protiv Norveške
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.