Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mirzatele
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la mirzatele » 23 dec 2013, 13:19

Consigliere je napisao/la:SportKlub1
25.12.
slika
napokon

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 23 dec 2013, 13:21

Noticed Billy King having a sitdown with Mirza after practice. Could've been telling him they're going to need him more now without Brook.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 23 dec 2013, 13:29

svejedno77 je napisao/la:Noticed Billy King having a sitdown with Mirza after practice. Could've been telling him they're going to need him more now without Brook.
8-)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 dec 2013, 13:49

Joj citav dan razmisljam o tekmi jedva cekam veceras...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 dec 2013, 14:09

grgr je napisao/la:Joj citav dan razmisljam o tekmi jedva cekam veceras...
Fakat, groznica hvata. I ja stalno vrtim ove njihove stranice i citam, na poslu nista ni ne radim. Sreca pa da i nema posla, obicno je tako oko Bozica.

Iskreno, nije mi bitno da zabije 20 poena, zadovoljan sam i sa cenerom ako je dobar procenat suta. Bitnije mi je da odigra dobru odbranu i da tim pokaze da moze bez Brooka igrati dobro na obje strane. Nevjerovatno je kako je od lika koji igra u garbage timeu dobio sansu za prvu petorku za sl 50tak tekmi. Za njega je to ogromno i nadam se da ce biti konstantan. Bitno je da ima od koga uciti i da zapne vise nego ikad i bitno je da samopouzdanje raste, sto je evidentno iz partije u partiju. Ovo je njegova velika sansa, u Netsima barem vecu nece dobiti. Mora iskoristiti ovaj momentum kada svi o njemu pricaju pozitivno i ocekuju od njega da se izdigne.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 dec 2013, 14:16

sad idu te dvije "back to back" utakmice, Indijana i Cikago..obje kuci, obje bi vjerovatno izgubili i sa kompletnim timom, ali nebitno je to -Mirza je bitan :D

sad jednostavno mora ici u ove dvije tekme na 10+ poena i 5+ skokova, da pokaze da ima taj kontinuitet , da se na njega moze racunati i da prokine sebi u glavi tu blokadu. On cim veze 2-3 dobre partije to je to...minuta ce sigurno imati preko 20 u oba meca osim ako nesto strasno ne use.re.

vise bi volio 10+ veceras i 10+ sutra nego 25+ vcrs pa sutra ona njegova kad bunar ne moze pogodit..samo da uhvati kontinuitet.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 dec 2013, 14:21

Večeras Al Jazera Sports +3 prenosi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mouse
Kontakt:

Re: Odg: Mirza Teletović

Post Postao/la Mouse » 23 dec 2013, 14:21

U kolko je veceras tekma?

Sent from my A800 using Tapatalk

mrjasmin
Kontakt:

Re: Odg: Mirza Teletović

Post Postao/la mrjasmin » 23 dec 2013, 14:29

Mouse je napisao/la:U kolko je veceras tekma?

Sent from my A800 using Tapatalk
01:30 :)

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 23 dec 2013, 14:35

Samo da ga trica ne stane večeras, a ako se to i desi da onda odigra dobru odbranu. Iako su Pacersi veliki favoriti, nadati se da Netsi mogu odigrati egal, a možda im se onda vrati i dobiju neizvjesnu završnicu.

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 23 dec 2013, 15:49

Ja sam mislio da je sinoc utakmica...kad sam dosao kuci razocarao se...al et sad mi je drago sto nije...Zamolio bih ako nekom nije problem da ovo prevede sto na engl. pise,posvadjao sam se sa zenom..pa necu da je pitam..Unaprijed hvala

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 dec 2013, 16:43

robery20 je napisao/la:Ja sam mislio da je sinoc utakmica...kad sam dosao kuci razocarao se...al et sad mi je drago sto nije...Zamolio bih ako nekom nije problem da ovo prevede sto na engl. pise,posvadjao sam se sa zenom..pa necu da je pitam..Unaprijed hvala
Billy i Mirza malo sjeli poslije treninga. More bit' da 'oce Billy da mu sapne na uho da ce ga sada trebati vise kako je Brook povrijedjen.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 dec 2013, 17:02

Ovo je najbolja tema na forumu. Uvijek ima il' nesto smijesno il' zanimljivo za procitati. Ne sumnjam da ce Mirza odigrati nocas dobro, a sigurno ce i pritisak biti manji posto zna Kidd da nema nekih boljih opcija za rotaciju ako njega ne bude koristio. Jedva cekam utakmicu.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 23 dec 2013, 17:08

Po meni je možda malo i bolja opcija da Evans starta umjesto Mirze... mislim volio bih ja Mirzu da igra u petorci, al je činjenica ta da će veoma teško čuvati Westa, pa prvenstveno zbog toga razloga da dobija više minuta kad ovaj nije u igri.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 23 dec 2013, 17:10

kokuz je napisao/la:Po meni je možda malo i bolja opcija da Evans starta umjesto Mirze... mislim volio bih ja Mirzu da igra u petorci, al je činjenica ta da će veoma teško čuvati Westa, pa prvenstveno zbog toga razloga da dobija više minuta kad ovaj nije u igri.
Mislim da MIrza moze solidno cuvati Westa. West je jak al nije toliko brz. Vidjeli smo svi kako je Mirza cuvao Mela.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 dec 2013, 17:13

Indiana poznata po jakoj odbrani u ligi,a i nama je poznato da Mirzu ne zanima koliko mu je ruku ispred nosa kad gadja trojku.Moglo bi dobit dosta šuteva večeras.
Nad tobom sunce najljepše sja

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 23 dec 2013, 17:15

Čujem pitali ste za mene.. A tu sam braćo, samo sam smoren skroz, nije mi ni do čega, pa samo malo odgledam tekmu, bacim pogled na Saru, ali baš pogled, da ne mislite da bacam nešto drugo, i to je to. :D

Imate selam i lijep pozdrav od mene. Ljubi brat'.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 dec 2013, 17:17

mrjasmin je napisao/la:
kokuz je napisao/la:Po meni je možda malo i bolja opcija da Evans starta umjesto Mirze... mislim volio bih ja Mirzu da igra u petorci, al je činjenica ta da će veoma teško čuvati Westa, pa prvenstveno zbog toga razloga da dobija više minuta kad ovaj nije u igri.
Mislim da MIrza moze solidno cuvati Westa. West je jak al nije toliko brz. Vidjeli smo svi kako je Mirza cuvao Mela.
Tesko da ga moze cuvati... Jeste Mirza fizicki pojak, ali ovu mrcinu je tesko zaustaviti kada ima svoju noc. Inace, veceras ili ce biti potop ili ce neki egal odrzavati los sut Indiane, ali tesko. Mirza 10 poena i 7 skokova i ja prezadovoljan, jos ako uspije koju asistenciju upisati tim bolje.

@nele, alejkumu selam i zivio ti nama majstore! Ne daj se!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 dec 2013, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 dec 2013, 17:17

Nema stajanja, predavanja
nema nazad, odustajanja
samo tvrdo bez smeksavanja
bice stradanja bice karanja

noćas Mirza 13 poena, 3 skoka, 2 asista i 1 blokada :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 23 dec 2013, 17:22

Ja mislim da ce West imati mnogo vise problema s Mirzom nego obratno. West ce morati izlazit mnogo vise iz reketa da ganja Mirzu na sutu, sto ce ga dodatno umarati, a sigurno da ce Mirza u odbrani moci odgovoriti na Westovu igru.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 1 gost.