Tacno. Isproban recept iz Slovenije, Bjelorusije, Svedske.bojler je napisao/la:Ja ne znam dal griješim il ne al sam jako siguran da bi grupnu fazu ili LŠ ili Evropske igrao naš tim neki domaci koji je iskljucivo sastavljen od najboljih igraca u PL mi ovde imamo ogromni potencijal u igracima samo kad bi ih neko pokupovo i posloziopitic je napisao/la:Gledam ovu neku staru emisiju na Al Jazeeri i kaže Zoran Mamić 95% godišnjeg budžeta Dinama ovisi od zarade od evrope i prodaje igrača. Samo 2,5 % od pomoći grada i države, a preostalih 2,5 posto na sve ostalo. Gdje je FKS gdje su drugi![]()
Kaže Gracić koji čovjek iz BiH uvede neki Bosansko-hercegovački klub u grupnu fazu LŠ tom čovjeku treba dati nobelovu nagradu![]()
![]()
aludirajući na to kakve sve mašinerije stoje iza klubova u LŠ.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=3
Evo terena sa prirodnom travom. Kompleksi rastu.

Evo terena sa prirodnom travom. Kompleksi rastu.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad su ovako mocan teren napravili mogli su vala obezbjedit i sprave za odrzavanje (citaj kosacicu) kako bog zapovjeda.Lakoste je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 479&type=3
Evo terena sa prirodnom travom. Kompleksi rastu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo kao da su onom vrtnom kosili, sirina reza 50cm ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
hahahhahah kad nemaš šta kritikovati onda bar da je trava visoka ili da je korner zastavica na krivo

bordobijeli je napisao/la:hahahhahah kad nemaš šta kritikovati onda bar da je trava visoka ili da je korner zastavica na krivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

SRETAN BROJ - 1725
Srce mi ko' Trebević!

- saskend444
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Srce mi ko' Trebević!

Sta mislite ko je najveci Sevkin jaran među igracima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E jbg sad ...bordobijeli je napisao/la:hahahhahah kad nemaš šta kritikovati onda bar da je trava visoka ili da je korner zastavica na krivo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj trave, ja bi je paso
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ako osvoje titulu, od mene im je dva janjeta... okrenut ćemo janje na ovoj travici taman zemlja hladna, fino nece bit vrucine 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sta dva! farmu janjadi ce dobitledesma je napisao/la:Ako osvoje titulu, od mene im je dva janjeta... okrenut ćemo janje na ovoj travici taman zemlja hladna, fino nece bit vrucine

Hahahaha, a to ja govorim za svoje mogućnosti, ja bi eto 2 halalio, a za ostalu logistiku nek se snalazeFrancescoTotti je napisao/la:sta dva! farmu janjadi ce dobitledesma je napisao/la:Ako osvoje titulu, od mene im je dva janjeta... okrenut ćemo janje na ovoj travici taman zemlja hladna, fino nece bit vrucinesamo kramaru idu 2

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kramar ce dobit produzenje ugovora.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
on ako dobije produženje, jaa ću tablete za smirenje..Besic je napisao/la:Kramar ce dobit produzenje ugovora.

kadeti jedu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne mozes nikako, svaku dobijaju..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eto Zrinjski vodi ugasi se i posljednja nada za titulu [LOUDLY CRYING FACE]
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Poslednja nada se ugasila u januaru, nakon katastrofalnog prelaznog roka.Majkl je napisao/la:Eto Zrinjski vodi ugasi se i posljednja nada za titulu [LOUDLY CRYING FACE]
Svako ko je realno ocekivao titulu, nije realan.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- Osttribine
- Kontakt:
Sad iz Butmira, doduse po prvi put u kampu, nije lose, ali jos mnogo je tu posla za odraditi. Kadeti sta reci, razvaljuju, momak sa brojem 22 je postigao takvu golcinu sa 20-tak metara u raslje haman, svaka im cast. Sutra se vidimo u Vitezu, veliki pozdrav za HZ Vitez koji su nas i prosli put ugostili samo tako.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MaroonBjelave i 21 gost.