FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gay
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Besplatna hrana djece mi
HZ Vitez
HZ Vitez

Trenutno nemamo tog igraca koji pravi razliku, donekle Dulja ali je slab u kljucnom trenutku pasa\suta ali imamo tim, cjelinu sto je jos bolje. Ne zavisimo od necijeg individualnog kvaliteta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Lična prepucavanja ostavite za neke druge prilike.
Za rasprave o upravi, ako su konkretne imate temu.
Za rasprave koje se svode na lična vrjeđanja među forumašima bih mogao podijeliti par banova među zastupnicima oba ugla.
Za rasprave o upravi, ako su konkretne imate temu.
Za rasprave koje se svode na lična vrjeđanja među forumašima bih mogao podijeliti par banova među zastupnicima oba ugla.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je to najzdravije rješenje.admin je napisao/la:Za rasprave koje se svode na lična vrjeđanja među forumašima bih mogao podijeliti par banova među zastupnicima oba ugla.
@Besic ja prelistao sve fotke na službenoj i nisam našao, ali dobro danas još čekam cvike pa sam braća Matić.

Kallasi je u ovoj zadnjoj utakmici baš odigrao borbeno i sigurno, meni se više sviđa nego Kadušić trenutno na toj poziciji.
Samo Saraj'vo.
PitarBordo je napisao/la:.

- PitarBordo
- Kontakt:
A daj gledaj ga iza likova se sakriva, a ja ionako zakapali me jutros zjenice mi proširili ko trg Austrije ocam. 

Samo Saraj'vo.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Hoce li nastaviti sa onim projektoom ''Bordo prica se nastavlja'' gdje je u prvoj glumio Emerson? 

Amer Dupovac!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Remember me?
E ovako cemo se sjecat tita i cezara za godinu dana !

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Mi bi mogli biti dobitnici kola ako bude malo sreće...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Sutrasnji kiks Slobode i Zrinjskog uduplo bi posjetu u Vitezu.

FK Sarajevo
Sloboda igra prekosutra .. Svakako, valjali bi nam njihovi kiksevi kad godLakoste je napisao/la:Sutrasnji kiks Slobode i Zrinjskog uduplo bi posjetu u Vitezu.![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 15 apr 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Sve zavisi od toga sta je za tebe dobar rezultat u Tuzli ? (tj. da li se MI borimo za Evropu ili titulu?)DrustveniParazit je napisao/la:Mi bi mogli biti dobitnici kola ako bude malo sreće...
Slazem se sa bracom oko kikseva, i ja se potajno nadam tome. Siroki Brijeg ima ekstra ekipu, i mogli bi vrlo lako do boda u Tz, medjutim mi se ne trebamo zamarati Slobodom, jer ako je dobijemo u Tz, oni sasvim sigurno gube zadnje kolo u Mostaru, tako da ih mozemo preci na ljestvici. Problem je Zrinja, al msm da ce poloziti oruzje na dva gostovanja, e sad dal u Bijeljini, Sarajevu ili Kaknju sasvim je nevazno. Naravno preduslov za sve ovo su nase sve pobijede, a do njih treba doci. Ja vjerujem u Hurtića, jer lik ide utakmicu po utakmicu, i isto tako sam ubijedjen ako dobijemo malene u derbiju da cemo pobijediti sve do kraja.
i ako neko zna volio bih da mi odgovori na jedno pitanje a to je koju trenersku licencu ima Almir Hurtić??? Hvala
i ako neko zna volio bih da mi odgovori na jedno pitanje a to je koju trenersku licencu ima Almir Hurtić??? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Najbitnije je da mi dobijemo Viteza.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Evo odgovorili su ti momci već, ali eto da napomenem da mi je to najbolje prošlogodišnje iskustvo što se tiče gostovanja. Sve potaman. Sigurnost - nikakve tenzije, korteo kroz grad... šta dalje da se priča. Parkinga ima koliko hoćeš po cijelom gradu samo nemoj odmah na ulazu parkirati biće ti daleko se vraćati. Uglavnom, sve pet. Ovi momci iz Viteza su se prošle godine stvarno potrudili, i da se dođe do karata i što se tiče ugođaja...zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
Ako ima neko od njih na forumu nek' odgovori gdje je ovaj Ferrero !?

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Porazi Slobode i Zrinjskog bi nam legli ko budali šamar, što zbog bodovne razlike što zbog toga da bi se i igrači (nadam se) malo dozvali. Ja se nadam svim pobjedama do kraja pa i u titulu vjerujem. Ponovio sam to dosta puta, sve dok mi matematika dozvoljava ja ću u titulu vjerovati ali opet neću biti razočaran ako je ne osvojimo (a izborimo evropu).kengur je napisao/la:Sve zavisi od toga sta je za tebe dobar rezultat u Tuzli ? (tj. da li se MI borimo za Evropu ili titulu?)DrustveniParazit je napisao/la:Mi bi mogli biti dobitnici kola ako bude malo sreće...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač