FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 12:28

Besic je napisao/la:Hajd nek meni neko ovo objasni : U ostalim klubovima BHT Premijer lige igrači čovječe sami odlaze , a kad ih klub nogira to bude nešto najjednostavnije u većini slučajeva bezbolno . Kakve mi to ugovore dajemo igračima jbt gdje se oni potpisuju registruju pa mi igrača ne može otjerat onako s noge na nogu , a da ne moramo kredit podignut nikako ...

On topic : 654 dan Okić u FKS .
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tužno, ali smiješno...
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 12:44

#9fact

Kada Sevko Okic prisustvuje pressu prije utakmice FK Sarajevo ne gubi tu utakmicu nikad.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2016, 12:54

@AdilFks,@pitarbordo hvala,puno ste mi pomogli ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2016, 13:31

Besic je napisao/la:Hajd nek meni neko ovo objasni : U ostalim klubovima BHT Premijer lige igrači čovječe sami odlaze , a kad ih klub nogira to bude nešto najjednostavnije u većini slučajeva bezbolno . Kakve mi to ugovore dajemo igračima jbt gdje se oni potpisuju registruju pa mi igrača ne može otjerat onako s noge na nogu , a da ne moramo kredit podignut nikako ...

On topic : 654 dan Okić u FKS .
Na koje tacno igrace mislis? Evo ja cu ti reci, 80% klubova ima ugovore sa igracima do kraja sezone, izmesju uvijek ima ono "ako mi menadzer sta nadje dacete mi papire". Dalje, 70% klubova ima dugove prema igracima, kad mu se cefne moze tuziti klub i dobiti dzaba papire "prijetnjom". Kod nas su ugovori na duzi period nego kod drugih, igraci su bolje placeni i samim tim sto igraju u Sarajevu svaki od njih ima fine menadzere, njih ne mozes sutnuti kako hoces i bez odstete. Sta znaci nekom klubu koji placa igraca 1000km i ugovor jos 4-5 mjeseci "prisiliti" igraca da za 1000km potpise raskid ugovora?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 apr 2016, 13:40

PitarBordo je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Eno opet smo počeli izjave tipa "idemo po tri boda", "niko nas ne može pobjediti kad damo maksimum" i to... Znači uvijek, ali uvijek kada to krenemo u medijima izjavljivati... nikada nam ništa dobroga nije donijelo. :kafa:
Pa sta treba reci brate, idemo da pokusamo da ne izgubimo je li??
Ne idi u krajnost, jedno je reći "nadamo se dobrom rezultatu" i slično, drugo "ne može nam niko ništa kad mi to hoćemo" ili "idemo po 3 boda". Samo povlačim paralelu iz prethodnih iskustava. :salut:
Eno i u Zrinjskom svi govore da idu po tri boda u Bjeljinu.
A ja sam siguran da ako damo maksimum da cemo doci do tri boda, bas kako je i rekao Amer Bekic na presu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2016, 13:48

Evander je napisao/la:Ismijava se Okic ovdje, ali realno, nas veci problem je Duljevic.
Ja ne vidim da Duljevic doprinosi ista vise od tog Okica, od kojeg realno nismo nista niti ocekivali.
Duljevic je po meni najvece razocarenje jer smo svi tvrdili i nadali se da ce biti najbolji igrac lige.
Duljevic je jedini igrac u ekipi koji pravi razliku na terenu!!!

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 15 apr 2016, 13:59

zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
Mi parkirali iza stadiona, sve ok bilo, odmah iza tribine gdje smo mi bili.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2016, 14:00

Hvala brate lakoste ;)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 apr 2016, 14:13

zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
A imas i parking ispred one pitarske diskoteke, malo dalje od stadiona, nadam se da ce dernek bar u pola biti kao prosle godine :)
Sto se tice sigurnosti, nista lose se i nije moglo dogoditi prosli put obzirom koliko nas je tamo bilo, ali mislim da ce nas i ovaj put biti sasvim dovoljno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 apr 2016, 14:16

Evander je napisao/la:Ismijava se Okic ovdje, ali realno, nas veci problem je Duljevic.
Ja ne vidim da Duljevic doprinosi ista vise od tog Okica, od kojeg realno nismo nista niti ocekivali.
Duljevic je po meni najvece razocarenje jer smo svi tvrdili i nadali se da ce biti najbolji igrac lige.
Iako se cesto ne slazemo, ovdje te podrzavam 100%. Nazalost, Duljevic ne moze uhvatiti konstantu (barem ne kod nas). Razliku zna napraviti prvim korakom i potezom ali u 90% situacija to upropasti losim odabirom solucije u presudnom trenutku. 2 gola i 5 asistencija iz ovoliko meceva dolazi upravo odatle. Sevko je jeftiniji igrac, manje kvalitetan i prvi koji ce na klupu iz sadasnjih prvih 11 kad bi dosao neki dobar krilni igrac ili desetka a opet (pogotovo Hurticevim dolaskom) igrac koji se puno trudi. 25 utakmica, 6 golova i 7 asistencija ove sezone uz malo koju propustenu kolosalnu priliku je odlicna statistika. Raja kad nekog zavali - zavali, a koga zavoli - zavoli. Najbolji primjer zadnja tekma, Duljevic prvih 8 dodavanja u noge gostima, malo koji uzdah se cuo (@joker moze potvrditi). Sevko prvi pogresan pas odmah ljutnja kao da je stoti. Nazalost, istina. Dulja igrac sa vise kvaliteta i ogromnim potencijalom, ali...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 14:24

ultrasegamega je napisao/la: Eno i u Zrinjskom svi govore da idu po tri boda u Bjeljinu.
A ja sam siguran da ako damo maksimum da cemo doci do tri boda, bas kako je i rekao Amer Bekic na presu.
Ama nisam rekao da niko to ne govori, ili da to niko ne bi trebao govoriti, pročitaj šta sam napisao. Rekao da kad god smo MI izričito govorili da ćemo pobjediti, nismo pobjedili. Jer ionako motivisani protiv nas, igrači u protivničkoj ekipi dobiju još na to motiva na naš mentalitet... :salut:
Samo Saraj'vo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 15 apr 2016, 14:25

slika
Amer Dupovac!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 14:25

#9FACT

- Kada god je Okic igrao od prve minute Sarajevo nikad nije primilo više od dva gola
- Okic je jedan od rijetkih igraca koji nema instagram
- Okic je jedan od rijetkih igraca koji nema facebook
-Okic je skroman momak koji se ne bahati po drustvenim mrezama poslije plate te prezentovanjem kako trosi istu
-Okic nema kucnog ljubimca
-Okic se ne rasipa parama trosi iskljucivo u jeftinim marketima , a pola plate šalje rodbini u Gračanicu
- Okic je jedan od rijetkih igraca koji ima svoj fan club na instagramu i to vrlo aktivan
- Okic je jedan od rijetkih igraca koji ima svoj fanclub na facebooku
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 15 apr 2016, 14:28

Kad se govori o Duljinoj losoj formi treba malo pogledati i druge okolnosti. Prije svega, ko mu se nalazi iza ledja. Dulja u paru sa Almirom Bekicem - svemirski brod. U paru sa Kramarom - Katastrofa!
Na zalost, sa onom hrpom g*vana iza sebe ni Ronaldo nebi puno bolje izgledao. Odavno goreg i neupodrebljivijeg igraca nisam vidio od ovog Kramara.

Ja i dalje vjerujem da Dulja svojom fizikom, brzinom i eksplozivnoscu daleko odskace od ostatka tima i lige, pa ga kao takvog treba malo i ispostovati. Oprostiti poneku gresku.

Isto mislim i za sve nase mladje igrace sa potencijalom. Ovo se prije svega odnosi na Kadusica, koji je skrivio 4-5 golova u ovoj polusezoni ali je ocito da djete ima strasan ofanzivni potencijal. Ne postaje se igrac preko noci i na klupi.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 14:31

Ko mi može preimenovat nick ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2016, 14:33

Harisu nedostaje ta neka konstanta, nije on jos igrac za velike domete. Naivne greske pravi tamo gdje ne smije a i dalje jedino Benko pravi razliku na terenu. Mateja nisam spomenuo jer nije branio dugo ali moze i on komotno u rang sa Benkom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 apr 2016, 14:34

hase73 je napisao/la:Kad se govori o Duljinoj losoj formi treba malo pogledati i druge okolnosti. Prije svega, ko mu se nalazi iza ledja. Dulja u paru sa Almirom Bekicem - svemirski brod. U paru sa Kramarom - Katastrofa!
Na zalost, sa onom hrpom g*vana iza sebe ni Ronaldo nebi puno bolje izgledao. Odavno goreg i neupodrebljivijeg igraca nisam vidio od ovog Kramara.

Ja i dalje vjerujem da Dulja svojom fizikom, brzinom i eksplozivnoscu daleko odskace od ostatka tima i lige, pa ga kao takvog treba malo i ispostovati. Oprostiti poneku gresku.

Isto mislim i za sve nase mladje igrace sa potencijalom. Ovo se prije svega odnosi na Kadusica, koji je skrivio 4-5 golova u ovoj polusezoni ali je ocito da djete ima strasan ofanzivni potencijal. Ne postaje se igrac preko noci i na klupi.
Joj mi smo sampioni za pronaci opravdanje nekom igracu...
Duljevicu nije kriv ni Kramar niti iko drugi sto ce on zavrsiti karijeru kao prosjecan igrac ove lige, nastavi li ovako.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 14:34

Besic je napisao/la:Ko mi može preimenovat nick ?
Ja mogu, ali samo ako nije Šele i/ili Okić. :urnebes:

Je l' stvarno niko nema informaciju šta je sa tlačiteljem mijanmarske nejači?
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 14:41

PitarBordo je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ko mi može preimenovat nick ?
Ja mogu, ali samo ako nije Šele i/ili Okić. :urnebes:

Je l' stvarno niko nema informaciju šta je sa tlačiteljem mijanmarske nejači?
Nemoj bit oportunista pomenutog lika i dijela al pogodio si sta sam mislio :mrgreen: ŠO9

Pregledaj službenu imaju slike sto je trenirao skoro je bilo bolan i sad trenira al mozemo to nazvat treniranje u prazno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.