Nisam znao da je Sefko bio na probi u Slobodi one godine kad su ispali,ali nije zadovoljio koji su promasaj napraviliBesic je napisao/la:
Dobro jutro![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam znao da je Sefko bio na probi u Slobodi one godine kad su ispali,ali nije zadovoljio koji su promasaj napraviliBesic je napisao/la:
Dobro jutro![]()
kanarinac je napisao/la:Nisam znao da je Sefko bio na probi u Slobodi one godine kad su ispali,ali nije zadovoljio koji su promasaj napraviliBesic je napisao/la:
Dobro jutro![]()
Joj, al' kad prije tekmu-dvije ne mogu se sjetiti protiv koga zaleti se na loptu negdje na 15 metara zamahnu, opali vidiš na njemu "iz sve snage".... lopta jedva do golmana dođe, al' bukvalno... Mislim da je strašno nesiguran u svoj šut, moraš ga početi hvaliti i u tom segmentu Beša, ti dok njega hvališ on igra.Besic je napisao/la:On jedino može s gol linije zabit , a i to je upitno jel njegov udarac dovoljno jak da pređe 10 cm za 1 sekundu .
Lakoste je napisao/la:
A brate ne mogu podržati Kramara, ali nikako. Ne mogu. Znači od načina na koji je došao u klub, ono što je pokazao na terenu... Lagao bih sebe kada bih rekao da mogu da ga podržim "samo zato što nosi sveti dres".kanarinac je napisao/la:Ovo sto mi radimo sa krtikama prema svojim igracima,nazalost sami sebi skacemo u stomak jer kad ovakvo omavlozavanje dodje do igraca sigurno zbog ovog nece igrati ni onako kako znaju,zato dajmo.im podrsku od danas,jer kad je jedan Scepanovic uz podrsku navijaca bio "dobar" igrac,ja garantujem da ce Radovac,Rustemovic,Okic pa I Amer Bekic,uz podrsku navijaca biti bolji od Vucine,zato. Ajmo ih podrzati do kraja sezone,pa istrpiti I greske a oni.nama valjda donesu radost.
Pitah ja jutros isto, ali haman niko ne zna sa sigurnošću.HeraklitMracni je napisao/la:Pratil ko treninge ? Imal Cezara gdje ?
Pa sta treba reci brate, idemo da pokusamo da ne izgubimo je li??PitarBordo je napisao/la:Eno opet smo počeli izjave tipa "idemo po tri boda", "niko nas ne može pobjediti kad damo maksimum" i to... Znači uvijek, ali uvijek kada to krenemo u medijima izjavljivati... nikada nam ništa dobroga nije donijelo.
Ne idi u krajnost, jedno je reći "nadamo se dobrom rezultatu" i slično, drugo "ne može nam niko ništa kad mi to hoćemo" ili "idemo po 3 boda". Samo povlačim paralelu iz prethodnih iskustava.ultrasegamega je napisao/la:Pa sta treba reci brate, idemo da pokusamo da ne izgubimo je li??PitarBordo je napisao/la:Eno opet smo počeli izjave tipa "idemo po tri boda", "niko nas ne može pobjediti kad damo maksimum" i to... Znači uvijek, ali uvijek kada to krenemo u medijima izjavljivati... nikada nam ništa dobroga nije donijelo.
36 godina idem na utakmice Sarajeva i prosao sam sve sa hordama i pitarima,bordoakapitar je napisao/la:@molotovljev, potpuno se slazem s tobom i ne mogu da vjerujem koliko ova 3-4 lika ismijavaju nasu svetinju a istovremeno se deklarisu kao navijaci FKS. U njihovom pisanju iskreno mogu uzivati samo navijaci zeljeznicara i ostalih manjih klubova u BiH. Jadno do bola....fuj!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma opusteno sve. Iza tribine za goste ima parking, a imas i medju onim zgradama blizu stadiona. Atmosfera ko da igramo na Kosevu.zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
Mi se prošle godine preračunali, ako nismo u Visokom se parkirali, sat vremena grah bacali da se sjetimo lokacije, a mogli hladno ondje iza onog gola se parkirati kod ulaza na tribinu...AdiFKS je napisao/la:Ma opusteno sve. Iza tribine za goste ima parking, a imas i medju onim zgradama blizu stadiona. Atmosfera ko da igramo na Kosevu.zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
Trenutno korisnika/ca: fks74, sekac, THEC, TheTruth34 i 52 gosta.