FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 15 apr 2016, 10:11

Besic je napisao/la:slika

Dobro jutro :opaopa: :opaopa:
Nisam znao da je Sefko bio na probi u Slobodi one godine kad su ispali,ali nije zadovoljio koji su promasaj napravili :D
Samo Sarajevo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 10:18

kanarinac je napisao/la:
Besic je napisao/la:slika

Dobro jutro :opaopa: :opaopa:
Nisam znao da je Sefko bio na probi u Slobodi one godine kad su ispali,ali nije zadovoljio koji su promasaj napravili :D

Sreca po nas , a i po cijelu ligu da su se zayebali sad bi bjezali 20 bodova drugoplasiranom .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 apr 2016, 11:07

E moj aleksandre nema tona
Samo Sarajevo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 11:14

On jedino može s gol linije zabit , a i to je upitno jel njegov udarac dovoljno jak da pređe 10 cm za 1 sekundu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 11:21

Besic je napisao/la:On jedino može s gol linije zabit , a i to je upitno jel njegov udarac dovoljno jak da pređe 10 cm za 1 sekundu .
Joj, al' kad prije tekmu-dvije ne mogu se sjetiti protiv koga zaleti se na loptu negdje na 15 metara zamahnu, opali vidiš na njemu "iz sve snage".... lopta jedva do golmana dođe, al' bukvalno... Mislim da je strašno nesiguran u svoj šut, moraš ga početi hvaliti i u tom segmentu Beša, ti dok njega hvališ on igra. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 15 apr 2016, 11:27

Lakoste je napisao/la:slika

:opaopa:

Bude li nas u pola kao prosle godine bice odlicno a i 3 bobe

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 apr 2016, 11:28

Ovo sto mi radimo sa krtikama prema svojim igracima,nazalost sami sebi skacemo u stomak jer kad ovakvo omavlozavanje dodje do igraca sigurno zbog ovog nece igrati ni onako kako znaju,zato dajmo.im podrsku od danas,jer kad je jedan Scepanovic uz podrsku navijaca bio "dobar" igrac,ja garantujem da ce Radovac,Rustemovic,Okic pa I Amer Bekic :-),uz podrsku navijaca biti bolji od Vucine,zato. Ajmo ih podrzati do kraja sezone,pa istrpiti I greske a oni.nama valjda donesu radost.
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 15 apr 2016, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 11:28

@PitarBordo Ja se ne mogu sjetit' toga ,vjerovatno je bio epski pokušaj al kakav god da je ostaje u sjeni dva već sada antologijska šuta protiv MDK . Ali da ne pretjerujemo , mora se pohvaliti njegov šut protiv Borca ono kad mu je Benko vratio na penal , ona lopta je bila za golmana nedostižna jest da je otišla 17 metara od gola ali i to je napredak .

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 apr 2016, 11:32

Pratil ko treninge ? Imal Cezara gdje ? Nije valjda on ceh platio ,.. doduse mijanmarska liga je u rangu Hong kong lige , gdje je Admir Rascic tresao mreze samo tako :clap:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 11:37

kanarinac je napisao/la:Ovo sto mi radimo sa krtikama prema svojim igracima,nazalost sami sebi skacemo u stomak jer kad ovakvo omavlozavanje dodje do igraca sigurno zbog ovog nece igrati ni onako kako znaju,zato dajmo.im podrsku od danas,jer kad je jedan Scepanovic uz podrsku navijaca bio "dobar" igrac,ja garantujem da ce Radovac,Rustemovic,Okic pa I Amer Bekic :-),uz podrsku navijaca biti bolji od Vucine,zato. Ajmo ih podrzati do kraja sezone,pa istrpiti I greske a oni.nama valjda donesu radost.
A brate ne mogu podržati Kramara, ali nikako. Ne mogu. Znači od načina na koji je došao u klub, ono što je pokazao na terenu... Lagao bih sebe kada bih rekao da mogu da ga podržim "samo zato što nosi sveti dres".

A ovo za Radovca je šega, jer momak stvarno ima izgleda ogromnu dozu nesigurnosti kod šuta, mada zadnjih nekoliko utakmica je vratio samopouzdanje u određenoj mjeri, u određenim segmenta igre. :salut:

HeraklitMracni je napisao/la:Pratil ko treninge ? Imal Cezara gdje ?
Pitah ja jutros isto, ali haman niko ne zna sa sigurnošću. :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 11:40

Eno opet smo počeli izjave tipa "idemo po tri boda", "niko nas ne može pobjediti kad damo maksimum" i to... Znači uvijek, ali uvijek kada to krenemo u medijima izjavljivati... nikada nam ništa dobroga nije donijelo. :kafa:
Samo Saraj'vo.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 15 apr 2016, 11:41

@molotovljev, potpuno se slazem s tobom i ne mogu da vjerujem koliko ova 3-4 lika ismijavaju nasu svetinju a istovremeno se deklarisu kao navijaci FKS. U njihovom pisanju iskreno mogu uzivati samo navijaci zeljeznicara i ostalih manjih klubova u BiH. Jadno do bola....fuj!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 apr 2016, 11:46

Hajd nek meni neko ovo objasni : U ostalim klubovima BHT Premijer lige igrači čovječe sami odlaze , a kad ih klub nogira to bude nešto najjednostavnije u većini slučajeva bezbolno . Kakve mi to ugovore dajemo igračima jbt gdje se oni potpisuju registruju pa mi igrača ne može otjerat onako s noge na nogu , a da ne moramo kredit podignut nikako ...

On topic : 654 dan Okić u FKS .

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 apr 2016, 11:49

Oni mrze Saraj'vo
Tuku ih Hordaši
Privatizatori teme
Sa dna kace su Udbaši.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 apr 2016, 11:51

PitarBordo je napisao/la:Eno opet smo počeli izjave tipa "idemo po tri boda", "niko nas ne može pobjediti kad damo maksimum" i to... Znači uvijek, ali uvijek kada to krenemo u medijima izjavljivati... nikada nam ništa dobroga nije donijelo. :kafa:
Pa sta treba reci brate, idemo da pokusamo da ne izgubimo je li??

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 11:57

ultrasegamega je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Eno opet smo počeli izjave tipa "idemo po tri boda", "niko nas ne može pobjediti kad damo maksimum" i to... Znači uvijek, ali uvijek kada to krenemo u medijima izjavljivati... nikada nam ništa dobroga nije donijelo. :kafa:
Pa sta treba reci brate, idemo da pokusamo da ne izgubimo je li??
Ne idi u krajnost, jedno je reći "nadamo se dobrom rezultatu" i slično, drugo "ne može nam niko ništa kad mi to hoćemo" ili "idemo po 3 boda". Samo povlačim paralelu iz prethodnih iskustava. :salut:
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2016, 11:58

Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 apr 2016, 12:09

bordoakapitar je napisao/la:@molotovljev, potpuno se slazem s tobom i ne mogu da vjerujem koliko ova 3-4 lika ismijavaju nasu svetinju a istovremeno se deklarisu kao navijaci FKS. U njihovom pisanju iskreno mogu uzivati samo navijaci zeljeznicara i ostalih manjih klubova u BiH. Jadno do bola....fuj!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
36 godina idem na utakmice Sarajeva i prosao sam sve sa hordama i pitarima,
ali jos nisam upoznao navijaca fcs da razmislja i dozivljava klub na ovaj nacin
kao par pojedinaca sa ove teme... prosto me sramota i ogradjujem se od ovih
tzv. navijaca fcs. Primjer je post iznad tvog i sve ti je brate jasno ...
Ovom prilikom apelujem na nase iskrene navijace i one prave pitare da se
aktiviraju na ovoj temi i da konacno zaustavimo ovo ismijavanje i brukanje
kluba za koji zivimo.
F.K.SARAJEVO

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 apr 2016, 12:10

zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
Ma opusteno sve. Iza tribine za goste ima parking, a imas i medju onim zgradama blizu stadiona. Atmosfera ko da igramo na Kosevu. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2016, 12:12

AdiFKS je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ko je isao prosle godine u Vitez,kakva su iskustva,parking,sigurnost itd.?
Ma opusteno sve. Iza tribine za goste ima parking, a imas i medju onim zgradama blizu stadiona. Atmosfera ko da igramo na Kosevu. :mrgreen:
Mi se prošle godine preračunali, ako nismo u Visokom se parkirali, sat vremena grah bacali da se sjetimo lokacije, a mogli hladno ondje iza onog gola se parkirati kod ulaza na tribinu...
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, sekac, THEC, TheTruth34 i 52 gosta.