Ne pišem ja o tome, nego stvarno, mora da se nisu postavili zvučnici kako treba, ne čuju se navijači nikakozodi36 je napisao/la:dobro nek si ti rekao kakvo je ozvucenje,sto nekazes kakav nam je rezervni stadion,bolji nego vas glavni sto puta

Ne pišem ja o tome, nego stvarno, mora da se nisu postavili zvučnici kako treba, ne čuju se navijači nikakozodi36 je napisao/la:dobro nek si ti rekao kakvo je ozvucenje,sto nekazes kakav nam je rezervni stadion,bolji nego vas glavni sto puta
To nam je taktikaAboveTheLaw je napisao/la:Jeste loši, ubiše vas ljudi
Jel mislis na komentatora ili??kimbo je napisao/la:Gdje nalaze ove bilmeze od spikera. Ubi covjek sa svojim glupostima kao da me neko cekicem lupa po glavi.
Ovaj stadion bombona .
Mi usli stidljivo , nikako kao neka djecica, al eto tekma je 90 minuta.
Ubi i sudija svira svaki kontakt.
Naravno nikako mi nije jasno odakle ih vade ovakve ...HannahMontana je napisao/la:Jel mislis na komentatora ili??kimbo je napisao/la:Gdje nalaze ove bilmeze od spikera. Ubi covjek sa svojim glupostima kao da me neko cekicem lupa po glavi.
Ovaj stadion bombona .
slažem se, jako je iritantan i neobjektivan, nestručan, ja se neugodno osjećam a kamoli da navijam za Velež...kimbo je napisao/la:Gdje nalaze ove bilmeze od spikera. Ubi covjek sa svojim glupostima kao da me neko cekicem lupa po glavi.
Ovaj stadion bombona .
Ma dobro meni i nije los! Skolski covjek vodi utakmicu, sobzirom na to da vjerovatno ne zna puno o nasoj ligi!kimbo je napisao/la:Naravno nikako mi nije jasno odakle ih vade ovakve ...HannahMontana je napisao/la:Jel mislis na komentatora ili??kimbo je napisao/la:Gdje nalaze ove bilmeze od spikera. Ubi covjek sa svojim glupostima kao da me neko cekicem lupa po glavi.
Ovaj stadion bombona .
HannahMontana je napisao/la:
Ma dobro meni i nije los! Skolski covjek vodi utakmicu, sobzirom na to da vjerovatno ne zna puno o nasoj ligi!
Bolji je uglavnom od Bilica, Suke i kompanije!!
Ma i to sam primijetio al nisam htio da spominjema .. evo ga kaze sada fantasticna lijeva strana Celika a bogami i desna hahah ...KB-TM87 je napisao/la:slažem se, jako je iritantan i neobjektivan, nestručan, ja se neugodno osjećam a kamoli da navijam za Velež...kimbo je napisao/la:Gdje nalaze ove bilmeze od spikera. Ubi covjek sa svojim glupostima kao da me neko cekicem lupa po glavi.
Ovaj stadion bombona .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.