FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Grdan
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 21:49

Dule 078 je napisao/la:U cemu je vas problem uopste?

Nekad ste bili prvaci drzave i u kosarci i u fudbalu,a sad vas nema ni na mapi! Sta se desilo?
Pokupile se pare od Europe i prodaje igrača.Nova uprava je izabrana,1. smo nakon 4.kola u 2.ligi Federacije sa 12 bodova,na dobrom smo putu za povratak u 1.ligu Federacije.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 11 sep 2011, 21:54

Je li to bio neki privatnik jak pa prestao sponzorisati fudbalere i kosarkase ili...?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 21:55

Dule 078 je napisao/la:Je li to bio neki privatnik jak pa prestao sponzorisati fudbalere i kosarkase ili...?
Niko Dodig.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 11 sep 2011, 21:56

Cime se bavi i zasto je prestao sa sponzorisanjem?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 sep 2011, 22:04

VAM je napisao/la:E nek si nam rekao.A sad furaj s teme,borba za opstanak ce biti grcevita...
Eto ti ces me otjerati.Kad ovo bude tvoja tema a ne ovoga portala onda te mozda i poslusam.Ti ces nekoga tjerati. :lol:

I jesam vam rekao .Vi kad nemate sta odgovoriti onda postajete nesto nasilni ko bajagi.A vi od sljedeceg kola padate i zapamtite da do kraja necete nista uraditi,jer vas vise i savez i sudije nece smjeti gurati.Izgleda da je postalo previse ocito.I ne brini ti za nas ,nego gledaj gdje cete vi zavrsiti ,jer ko visoko leti nisko padne a vi ste pali vec 2 puta i veoma dobro znate kako je igrati po Prnjavoru ,Novom ,Milicima itd...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 sep 2011, 22:13

To ti vidovitost presla od komsija sarajlija...Sve vi iz centralne bosne znate,kad ce ko pasti i zavrsiti u nizem rangu
Nego znas ono svi sarajevsi mangupi i ostala srednjobosanska raja... :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 sep 2011, 22:15

VAM je napisao/la:To ti vidovitost presla od komsija sarajlija...Sve vi iz centralne bosne znate,kad ce ko pasti i zavrsiti u nizem rangu
Nego znas ono svi sarajevsi mangupi i ostala srednjobosanska raja... :lol:
daju banjalucanima da nas povuku za.... :lol:

Jel to ovako ide :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 sep 2011, 22:23

Nema plagijata...Jedan je original...ccc pa u svemu nas kopirate :? Al dobro travnićanin si ti pa te razumjem
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 sep 2011, 22:27

VAM je napisao/la:Nema plagijata...Jedan je original...ccc pa u svemu nas kopirate :? Al dobro travnićanin si ti pa te razumjem
Ma znam ja da sam Travnićanin i ponosim se time.A isto tako znam da si ti doselio iz Glamoč a. :lol:
Valjda se tako pise ove godine .Rodio krompir...

Ajde ne mogu vise od smjeha... Tanki ste ba... :D

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 sep 2011, 22:35

E sad me uze s tom konstatacijom koja je aktuelna u nizim razredima osnovne skole(i srednjoj bosni) :)
Nego kao sto ti rece,ajde BA :lol: ,...E dosta je rasprave s polupismenim padobrancima,te predlažem da nastavimo zdravu raspravu o šampionu iz glavnog grada Republike Srpske...Sljedeca stanica Olimpik.Hm,znaju biti žilavi,ali mislim da zaista ne postoji klub u bih da bude neka ozbiljna prijetnje za Velikana.Zato u sarajevo po 3 boda...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 sep 2011, 22:54

VAM je napisao/la:E sad me uze s tom konstatacijom koja je aktuelna u nizim razredima osnovne skole(i srednjoj bosni) :)
Nego kao sto ti rece,ajde BA :lol: ,...E dosta je rasprave s polupismenim padobrancima,te predlažem da nastavimo zdravu rasravu o šampionu iz glavnog grada Republike Srpske...Sljedeca stanica Olimpik.Hm,znaju biti žilavi,ali mislim da zaista ne postoji klub u bih da bude neka ozbiljna prijetnje za Velikana.Zato u sarajevo po 3 boda...
Eto ti si pismen.To BA je bilo bas iz inata.Ali ti si se bas za to uhvatio.Ma znao sam. :lol: Samo sam htio da kazem da to vase Č tvrdo potice iz GlamoČa i sličnih sela i to je istina.Ja sam iz srednje Bosne i toga sam svjestan ,te se time ponosim ,a ti zivis u Bosni samo malo sjevernije a zivis u zabludi da si negdje drugo.Ali to nisu teme za sportski forum i mogu nas odvesti daleko,a vidim da ti to i potenciras.E nece moci.I samo da te podsjetim kad smo već kod knjizevnosti.Ivo Andrić je Travnićanin.
I kako ces ti voditi zdravu raspravu o bolesnom klubu .A od Olimpika vam je po usima.Gracic ima dovoljno para da mu ne mozete kupovati tekme.A kad je tako onda vam se zna.Ovo kolo je pocetak kraja vasih snova za ovu godinu.
Sampion je Sarajevo.Podsjeticu vas na ovo kad bude vrijeme ....

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 sep 2011, 23:05

A defektnog djeteta... :o

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 23:13

Dule 078 je napisao/la:Cime se bavi i zasto je prestao sa sponzorisanjem?
Niko Dodig

Tvrtka Circle International sa sjedištem u Međugorju prioritetno se bavila uvozom i distribucijom nafte i naftnih derivata, dapače, među prvima je ušao u igru. Prije rata Dodig je radio u mostarskom Sokolu, a danas se njegova imovina procjenjuje na više od 400 milijuna KM.
U njegovu je vlasništvu cijeli lanac benzinskih crpki diljem BiH, te naftni terminal u luci Ploče. Koliko je naftni biznis unosan, pokazuju i činjenice da Dodig danas posjeduje velebnu obiteljsku kuću u Međugorju, veliku kuću u Drveniku pokraj Makarske, autokamp u Orebiću na Pelješcu, stan u Zagrebu i cijeli niz nekretnina. Dodig je kupio i tvornicu "Bitumenka" u Sarajevu, vrijednu oko 2 milijuna KM.

Sportski raj u Međugorju

Ipak, Dodig je javnosti najpoznatiji kao tvorac sportsko-rekreativnog hercegovačkog raja - SRC Circle Internationala u Međugorju. Nogometni tereni s umjetnom i pravom travom, bazeni, saune, motel, sve je to niknulo na hercegovačkom kamenu zahvaljujući Dodigovoj viziji. Pored toga, Dodig je bio glavni sponzor NK Međugorja, a njegovim povlačenjem iz NK Brotnja klub se gotovo ugasio.
SRC Circle International postao je redovito odredište za pripreme najbolje nogometne selekcije BiH, a potencijal su mu prepoznali i Hajduk, Dinamo, Osijek, te brojni drugi nogometni klubovi iz RH i BiH. I Dodig je,dioničar Raiffeisen banke, te vlasnik tvrtke Optima OR.
Kada se sve zbroji, nije pretjerano kazati da je ova županija, uz susjednu Zapadnohercegovačku, istinsko gospodarsko srce države, a koncentracija kapitala na ovom, realno gledano, malenom prostoru - zastrašujuća je.
I još uvijek raste...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 11 sep 2011, 23:15

@Grdan,hvala za objasnjenje

@forumasi iz kasaba
? '

% ¥ % " ? ' ? " је " & на ? $.

- $ је " " " $ је ' за тај $ $. " је ? " &, а " " ? & - $ ' ". & је ? $, а ово је ? $ $ " " гостовања ове ". У " ' ? ' " $ $, ? " ?. - у $ нас & ' & " " & " ? ' ? " & ? $. ", & - " - & је '.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 11 sep 2011, 23:20

Dule,to se ne priznaje...Slaven lično,sa sve igračima, treba da obiđe sarajevsko-travnićke livade i defektašima objasni kako je bilo sve ok

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 11 sep 2011, 23:42

Sudija je pitao Krunu i kompaniju hoce li cekati njegov zvizduk i ovi su rekli da nema potrebe, da ce odigrati kratku akciju. Odmah izveli i zavaljali golcinu. Sudija ni jednog trenutka nije rekao da se mora cekati njegov znak.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 23:50

IgorBL je napisao/la:Sudija je pitao Krunu i kompaniju hoce li cekati njegov zvizduk i ovi su rekli da nema potrebe, da ce odigrati kratku akciju. Odmah izveli i zavaljali golcinu. Sudija ni jednog trenutka nije rekao da se mora cekati njegov znak.
Što se diže ovolika priča oko čistog pogotka Borca,i Zrinjski se nakon utakmice nije bunio,a neki forumaši iz klubova kojima smeta Borac se bune.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 12 sep 2011, 00:26

Kontam da bi bilo logicno da se igraci i uprava Zrinjskog bune prvi, pa tek onda ovi "borci za pravdu i regularnost" pod barjakom ovog foruma.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 sep 2011, 00:30

IgorBL je napisao/la:Kontam da bi bilo logicno da se igraci i uprava Zrinjskog bune prvi, pa tek onda ovi "borci za pravdu i regularnost" pod barjakom ovog foruma.
Ljudi prvi put vide brzo izveden prekršaj,nisu upućeni,kao i onaj Velid Spaho kad je rekao da mu se čini da gol nije regularan. :lol:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 sep 2011, 08:23

IgorBL je napisao/la:Sudija je pitao Krunu i kompaniju hoce li cekati njegov zvizduk i ovi su rekli da nema potrebe, da ce odigrati kratku akciju. Odmah izveli i zavaljali golcinu. Sudija ni jednog trenutka nije rekao da se mora cekati njegov znak.
Da završimo sa pričom, regularno, neregularno, čovjek lijepo objasnio...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.