pjankesarajevo je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:57
Vanja8 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:25
fks74 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 15:19
Njegovo dovođenje je odličan potez. Momak mlad, talentovan.
Kako je dobar potez, hajde mi objasni molim te ?
Jesu li ovdje ljudi doktorate pisali, iskazujuci svoje neiscrpno znanje i dokazujuci kako je i Jovic i Djordjevic, a i Ristic totalni promasaj u transfer politici...
Jesu li ti fino objasnili da momak u Srbiji gola nije mogao dati, a ovi ga nasi doveli...
Sad se svima fino izvini za ovaj prethodni post i dobro ga napljuj
Ah to ti je isto brate Vanja ko sad sto pljuju Renana. Ako zabije sada 4-5 golova do kraja godine, bice najbolji napadac koji je ikada igrao za nas (njima).
Veze ova djeca nemaju sta pisu moj brate.
Ne krivim ja njih moj Vanja, kriva je citava zajednica nepismenih novinara sto izmisljaju tekstove, njihovi roditelji sto bogzna odakle su sljegli u Sarajevo. I ne mozes ocekivati puno, jedino je problem sto svako danas moze pisati sta hoce a ne snositi posljedice za to.
Ma iskreno nisam no obracao paznju ko je od forumasa pljuvao ovog momka...
Znam i da su meni prigovarali kad sam napisao da treba Risticu dati sansu, jer Renanova forma jos debelo varira...
Medjutim, ono sto mi je uvijek padalo u oci bila je zaista nevidjena pljuvacina po onim prvim transferima za ovu sezonu , po Jovicu, Djordjevicu, Risticu...
Zaista jedno vrijeme i nisam htio uci na temu jer onako orkestrirano vrijedjanje i Uprave i ovih momaka poodavno nije vidjeno...
Momci se zaista pokazali kao pojacanja, mozda je Rockov najnesigurniji, ali sam misljenja da Risticu zaista treba dati sansu...
Vidjelo se da momku treba minuta, da jako dobro igra presing, sto je mene odusevilo i da bi sa Gulijem i Kyeremahom mogao biti konstantan opasnost za presjecanje lopte, pritisak ili gresku zadnje linije protivnika...