Jeste, inace je Hamza bio Grafite. Najjaci su mi ovi komentari koji nemaju veze s zivotom. Izgubili titulu u oktobru i to zbog jednog igraca..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste, inace je Hamza bio Grafite. Najjaci su mi ovi komentari koji nemaju veze s zivotom. Izgubili titulu u oktobru i to zbog jednog igraca..
diVi Jatte, ko Pogba...Sazg je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:08
Ko to od nas ima pravo pola rijeći reći o juniorima. Pogledajte istok iza, bruka i sramota. Igraš ligu prvaka jbt. Sječate li se prije nekoliko godina kad su gurbeti igrali haman pun stadio bio. Evo Dinamo kad igra makar 5-6.000 bude, kod nas familija i raja na tribinama.
Pametnice penal na Renanu je bio u 65 minuti eto jel ti kasno to da se rijesi utakmica, ko nas je doveo u situaciju da se ne svira to mi jel ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 okt 2024, 22:13Neko bi rekao da se utakmice protiv Posusja zavrsavaju do 60-te minute, ali eto mi volimo izgovore.
Ko nam je kriv sto smo se doveli u situaciju da gubimo bodove.
Opet ti branis neobranjivo.guadalupe je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:37Pametnice penal na Renanu je bio u 65 minuti eto jel ti kasno to da se rijesi utakmica, ko nas je doveo u situaciju da se ne svira to mi jel ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 okt 2024, 22:13Neko bi rekao da se utakmice protiv Posusja zavrsavaju do 60-te minute, ali eto mi volimo izgovore.
Protiv Trabzona mora bit par hiljada na istoku.Kad se igra?JavierBosnia je napisao/la: ↑19 okt 2024, 07:27Izraelci odustali od takmicenja u omladinskoj Ligi prvaka, idemo dalje
TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 okt 2024, 09:15Opet ti branis neobranjivo.guadalupe je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:37Pametnice penal na Renanu je bio u 65 minuti eto jel ti kasno to da se rijesi utakmica, ko nas je doveo u situaciju da se ne svira to mi jel ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 okt 2024, 22:13
Neko bi rekao da se utakmice protiv Posusja zavrsavaju do 60-te minute, ali eto mi volimo izgovore.
Isto da je Renan zabio gol 1na1 mi bi imali 2boda vise iz Sirokog.
2 boda Posusje, dva boda Siroki i imas prvu poziciju.
Ovako si -4 u odnosu na Zrinjski, i ides im na noge, ako ne pobjedis halalis titulu uz ovakvo sudjenje.
Prije pocetka prvenstva, svi smo znali da ce nas sudije rokati i mi se ne spremimo na to da zabijamo golove iz dobrih sansi. Jer trebas biti 150% bolji uz sudije protiv tebe. Al lakse je kukati jer nas kolju a nista ne raditi po tom pitanju
najbolje je kad se sami suspendujuBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:35ako slucajno suspenduju židove danas
hocel nasi juniori direktno proci u sljedecu rundu
Sacekaj veceras, na tribinama 5 hiljada al zato na forumu za 90 min nakuca se 15-20 stranica. Pusti Boga ti.. otrcana temaSazg je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:08
Ko to od nas ima pravo pola rijeći reći o juniorima. Pogledajte istok iza, bruka i sramota. Igraš ligu prvaka jbt. Sječate li se prije nekoliko godina kad su gurbeti igrali haman pun stadio bio. Evo Dinamo kad igra makar 5-6.000 bude, kod nas familija i raja na tribinama.
Moram vam se malo upetljati u raspravu, nisi bgm u pravu sto se tice utakmice u ŠB, pokraden si i to jedina istina, koliko god da je van forme Renan je postigao cist pogodak za 1:3 sto bi vjerovatno bilo i nedostizno ekipi ŠB. Pa ako je ko realan bio i kritikovao losu igru naseg kluba a ne trazio izgovor u sudjenju prethodne tri godine bio sam ja, pa cak i proglasavan plavim gurbetom na temi dok ih nisam pop,išao slikom clanskih i sezonskih ulaznica unazad 10 sezona.TurkishAirlines je napisao/la: ↑19 okt 2024, 09:15Opet ti branis neobranjivo.guadalupe je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:37Pametnice penal na Renanu je bio u 65 minuti eto jel ti kasno to da se rijesi utakmica, ko nas je doveo u situaciju da se ne svira to mi jel ?TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 okt 2024, 22:13
Neko bi rekao da se utakmice protiv Posusja zavrsavaju do 60-te minute, ali eto mi volimo izgovore.
Isto da je Renan zabio gol 1na1 mi bi imali 2boda vise iz Sirokog.
2 boda Posusje, dva boda Siroki i imas prvu poziciju.
Ovako si -4 u odnosu na Zrinjski, i ides im na noge, ako ne pobjedis halalis titulu uz ovakvo sudjenje.
Prije pocetka prvenstva, svi smo znali da ce nas sudije rokati i mi se ne spremimo na to da zabijamo golove iz dobrih sansi. Jer trebas biti 150% bolji uz sudije protiv tebe. Al lakse je kukati jer nas kolju a nista ne raditi po tom pitanju
Evo slusam ga stvarno zna pricati fino.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 okt 2024, 23:43Emil pismen i dobar momak.
Da momcino jos branis kao sto pricas,nadati se da ces tek nadoci.
Ma Rogića večeras staviti, ne zaslužuje ovaj više da brani.bvsic je napisao/la: ↑19 okt 2024, 11:16Evo slusam ga stvarno zna pricati fino.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 okt 2024, 23:43Emil pismen i dobar momak.
Nadajmo se da je u ovoj pauzi se malo dohavizo i veceras da pokaze to, aBd
Ma dajte, Rockov od borca brani dobro cak je izvukao par bas dobrih.Madafaka je napisao/la: ↑19 okt 2024, 11:31Ma Rogića večeras staviti, ne zaslužuje ovaj više da brani.bvsic je napisao/la: ↑19 okt 2024, 11:16Evo slusam ga stvarno zna pricati fino.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑18 okt 2024, 23:43Emil pismen i dobar momak.
Nadajmo se da je u ovoj pauzi se malo dohavizo i veceras da pokaze to, aBd
Nisam siguran koliko raje koja ovdje pise ali i uopste zna dovoljno o ovom takmicenju i njegovom znacaju za klub. Cisto informativno, radi se o takmicenju prvaka nacionalnih takmicenja - liga u juniorskom uzrastu. Juniori klubova koji se takmice u grupnoj fazi Lige Prvaka prate seniore i igraju grupe, dok se ostali prvaci - juniori (gdje smo mi) takmice po knock out sistemu na dvije utakmice. Ulaskom u trece kolo nasi juniori su prakticno usli medju 16 naboljih juniorskih ekipa u Evropi (naravno osim ovih klubova koji igraju grupe).Sazg je napisao/la: ↑19 okt 2024, 08:08
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, skoJaa, supervizor, Tracy3McGrady i 71 gost.