Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 31 maj 2011, 12:29

haxonja je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:E ja mislim da je vrijeme da pravi igrac dobije broj 7 kao u proslosti !
Mislim da bi Young mogao dobiti taj broj jer i domaci je igrac nije stranac, jest da to pravilo ne vazi ali opet vrlo vjerovatno, 9 mozda uzme Chicarito, 1 De Gea, 2 ??? 4 Rodwell ili Adam, 18 Sneider ili Modric.
Ako Young dodje onda ce sigurno bit br 7 jer je i u Aston Vili taj broj nosio
Glory Glory Man United !!! :D

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 31 maj 2011, 12:39

7 ide za legende a to bi mogao biti i rooney
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 maj 2011, 13:10

Jos nemogu sebi da dodjem, jos nemogu da vjerujem da vise necu gledati Scholesa u dresu Uniteda! :( :(

Sve najbolje ti zelim legendo, za mene ces biti uvijek jedan od najvecih!
Kada se samo sjetim onog njegovog gola Aston Villi, 3:0 smo dobili taj mec. Giggs iz kornera a Scholes zabija jedan od najljepsih golova ikada u nogometu, ono je bilo magicno zaista.
[youtube][/youtube]
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 maj 2011, 13:22

sjecam se utakmice united juventus, neke davne godine, kad je s klupe usao tada anomni zuco, sjajno odigrao utakmicu, mislim i gol da je dao, i od tada je bas nekako u prvom timu igrao i izrastao u igracinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 maj 2011, 13:44

Baš sad se vraćam iz Tuzle u busu i razmišljam, samo da se danas ne povuče, vjerujem da će igrati još bar godinu, ali imao sam taj osjećaj da će danas reći dosta je, i to se zaista i desilo... ne znam, plače mi se od muke, znam da je bio na zalasku karijere i da se kraj neminovno bližio, ali to je savršen igrač, ne moguće ga se odreći bez da hiljadu put ne požališ za tim, njegovi precizni pasovi koje ni petorica ne mogu stići, negovi fantastični golovi, ma šta golovi, to su golčine, pa to tri golmana nisu mogla sizati, sada sve to ide u historiju... a prvo sam se sjetio onog gola glavom protiv Cityja prošle sezone u 93. minuti, sedam dana nisam mogao pričati koliko sam promuk'o slaveći taj gol... da makar imamo bilo koga u veznom redu ko mu može papuče okrenut, ali nema niko, nemam ništa protiv momaka, ali naspram Scholesa ne mogu meda na kašiku... i za kraj evo u pet slika njegovog vjerovatno najljepšeg gola u karijeri:

slika

HVALA TI ZA SVE!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 31 maj 2011, 13:54

majestic24 je napisao/la:7 ide za legende a to bi mogao biti i rooney
Tesko, Rooney hoce 10, mozda da nekom iz omladinskog pogona!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 31 maj 2011, 14:02

haxonja je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:7 ide za legende a to bi mogao biti i rooney
Tesko, Rooney hoce 10, mozda da nekom iz omladinskog pogona!
Nevjerujem da ce nekom iz omladinskog pogona dati ali hajde videjt ce mo u ko ce nosti taj legendarni broj !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2011, 14:13

Hvala ti za sve, Paul! Engleski Zidane. Dokaz kakav je to covjek sto je pricekao do kraja sezone, da ne bude puno pompe oko toga. Svaka cast.

Sad sam siguran da dolazi barem jedan novi vezni.

PS: Sedmicu jedino Nani zasluzuje od trenutnih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 31 maj 2011, 14:36

Mislim da je sad veci pritisak ko ce dobiti broj 18?!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2011, 14:39

drH je napisao/la:Mislim da je sad veci pritisak ko ce dobiti broj 18?!
Ako Bog da Luka Modric.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 14:42

Ode jos jedna legenda fudbala nakon VDS-a.Za sve sto je uradio u karijeri moze samoslika

Strasan igrac i njegovo drzanje veze Manchestera,secam se njegovih pocetaka i debija protiv Ipswicha 1994. kada je Manchester ispusio 3:2 a Scholes postigao gol,a komentator nagovestio zvezdane trenutke ovoga igraca.

Polako se rasipa ta slavna generacija veznog reda Beckham,Giggs,Scholes,Butt...Jbt prosto ne verujem da ce ijedan engleski klub da izbaci tako sjajnu generaciju veznog reda odjednom. :(

Za kraj jedna slika koja govori o njegovoj velicini dalje od Engleske.
slika

Jednostavno legenda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 maj 2011, 14:43

Nema smisla da ja govorim o Scholesovim nogometnim vještinama, bolje da to kažu neki upućeniji od mene:

Marcello Lippi : “Paul Scholes would have been one of my first choices for putting together a great team - that goes to show how highly I have always rated him. He would have been one of the first players I’d have bought, given the chance”

Alan Shearer : "If you ask footballers to pick out the player they most admire, so many of them will pick Paul Scholes. He can tackle, and his passing and shooting is of the highest level. He’s the most consistent and naturally gifted player we’ve had for a long, long time."

Edgar Davids : "I'm not the best, Paul Scholes is."

Cesc Fabregas : "He is the one whose level I aspire to. He is the best player in the Premier League."

Patrick Vieira : "The player in the Premiership I admire most? Easy - Scholes."

Thierry Henry : "I can't understand why Scholes has never won the player of the year award. He should have won it long ago. Maybe it's because he doesn't seek the limelight like some of the other 'stars'."

Zinedine Zidane : "My toughest opponent? Scholes of Manchester. He is the complete midfielder."

Zinedine Zidane : "Scholes is undoubtedly the best midfielder of his generation."

Gary Neville : "I wouldn't swap Paul Scholes for anybody. He is quite simply the most complete footballer I have ever played with. He is the best."

Roy Keane
: "An amazingly gifted player who remained an unaffected human being."

Sir Bobby Charlton : "Paul Scholes is my favourite player. He epitomises the spirit of Manchester United and everything that is good about football."

Xavi : "In the last 15 to 20 years the best central midfielder that I have seen — the most complete — is Scholes. I have spoken with Xabi Alonso about this many times. Scholes is a spectacular player who has everything. "

Andres Iniesta : "Rooney is one of the best players in the world and I love watching him play. But if you had to pick out only one, then for their history and for all that they have achieved it would have to be Paul Scholes or Ryan Giggs. They are two shining examples for any player."

Jose Mourinho : "Why isn’t he playing for England? It is crazy. Only in England. Scholes is a great, great player. So experienced and still, for me, one of the best in the world in midfield. Manchester United are lucky to have him."

Joey Barton: Just heard Paul Scholes has retired, best I've ever played against by a mile. Most technically gifted player in english history. Legend

Rio Ferdinand:Paul Scholes retires from football....the BEST player of his generation #fact loved every minute of playing football with him.

Joey Barton: Am hearing the Hoddle shout, he played when pre-match meals were pies an pints. Scholes played in an era of athletes.

GiuseppeRossi22: One of the greats in his position has retired. Was an honor playing with Paul Scholes.. #RespectForALegend

Samir Nasri: Sad to hear Paul Scholes is retiring great player world class player the english zizou

Gerard Pique: Paul Scholes retires .. One of the best players I've seen in my life! Training was a sight! It was a pleasure playing with him!

Xavi: "A role model. For me, and I really mean this, he's the best central midfielder I've seen in the last 15, 20 years. He's spectacular, he has it all, the last pass, goals, he's strong, he doesn't lose the ball, vision. If he'd been Spanish he might have been rated more highly. Players love him."

After the final whistle on Saturday, Xavi, Messi, Pedro, Iniesta and Busquets all wanted to swap shirts with Scholes, so they drew straws and Iniesta won and got to swap with him
. There is a lot of talk about him retiring so they were feeling like it could be the last time they play against him.

Also, the same story says that Busquets had hung on to the match ball and gave it to Scholes. For players like the 5 mentioned, and the esteem people hold them in, to take time out of their celebrations says a lot. It shows the class and humility of the Barca players for starters. But it also says a lot about the esteem that Scholes is held in amongst his peers and those who have played against him.

slika

Samo ću reći da mi je jako žao što odlazi, bio je bog.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 31 maj 2011, 14:46

Devil je napisao/la:Ode jos jedna legenda fudbala nakon VDS-a.Za sve sto je uradio u karijeri moze samoslika

Strasan igrac i njegovo drzanje veze Manchestera,secam se njegovih pocetaka i debija protiv Ipswicha 1994. kada je Manchester ispusio 3:2 a Scholes postigao gol,a komentator nagovestio zvezdane trenutke ovoga igraca.

Polako se rasipa ta slavna generacija veznog reda Beckham,Giggs,Scholes,Butt...Jbt prosto ne verujem da ce ijedan engleski klub da izbaci tako sjajnu generaciju veznog reda odjednom. :(

Za kraj jedna slika koja govori o njegovoj velicini dalje od Engleske.
slika

Jednostavno legenda.
Pure LEGEND!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 maj 2011, 15:03

Jbte zivot ja sve otvaram manutd.com u nadi da ce biti nesto kao senzacionalna vijest, Ferguson nagovorio Scholesa da ostane jos bar jednu sezonu. Cast mi je stvarno sto sam navijao za Manchester United u njegovo doba. Bio mi je i ostao jedan od najdrazih ikada, jos necu da vjerujem da je to to od njega....

Ipak hvala mu za sve uzitke koje nam je pruzio u svojoj eri!
Kada se sjetim samo onog njegovo loba protiv Panathinaikos-a na Old Traffordu, mislim da smo to 3:1 uzeli.
Pregled igre, duga lopta, borbenost i odanost klubu, sut, shvatanje ige...

Jos jednom HVALA TI ZA SVE! :(
slika
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 maj 2011, 15:20

Sjetih se finala od prije dvije godine kad je Scholes, vjerovatno ljut zbog vodstva Barcelone od 2:0, poprilično grubo nasrnuo na Busquetsa... sjećam se da se tada nije okupilo 5-6 igrača Barce oko njega da mu očitaju bukvicu, kako to inače rade, a nakon što je sudac prekinuo igru (jer je pustio prednost kod tog faula), Xavi je onako sa smješkom pokušao objasniti Scholesu da mu to nije baš trebalo. Busquets se dugo valjao, ali očito da mu je halalio, čim je krenuo prema njemu da mijenjaju dres u ovom finalu. Rijetko viđen prizor moram priznat, takav status treba zaslužiti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 31 maj 2011, 15:47

Hawking je napisao/la:Baš sad se vraćam iz Tuzle u busu i razmišljam, samo da se danas ne povuče, vjerujem da će igrati još bar godinu, ali imao sam taj osjećaj da će danas reći dosta je, i to se zaista i desilo... ne znam, plače mi se od muke, znam da je bio na zalasku karijere i da se kraj neminovno bližio, ali to je savršen igrač, ne moguće ga se odreći bez da hiljadu put ne požališ za tim, njegovi precizni pasovi koje ni petorica ne mogu stići, negovi fantastični golovi, ma šta golovi, to su golčine, pa to tri golmana nisu mogla sizati, sada sve to ide u historiju... a prvo sam se sjetio onog gola glavom protiv Cityja prošle sezone u 93. minuti, sedam dana nisam mogao pričati koliko sam promuk'o slaveći taj gol... da makar imamo bilo koga u veznom redu ko mu može papuče okrenut, ali nema niko, nemam ništa protiv momaka, ali naspram Scholesa ne mogu meda na kašiku... i za kraj evo u pet slika njegovog vjerovatno najljepšeg gola u karijeri:

slika

HVALA TI ZA SVE!!!
Iako navijam za City i proslogodisnji njegov go me doveo do ludila i razbijanja daljinskog kojeg vise niko nece sastavit mora se odat priznanje tom velikom igracu.Tesko da ce te takvoga naci opet.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 31 maj 2011, 17:17

Svi mi koji smo mogli pratiti karijeru, a samim tim i njegove igre, smo bili itekako privilegovani jer je sigurno jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji svih vremena. Scholes je jedna nogometna gromada koja uziva postovanje ne samo Unitedovih navijaca nego i svih ostalih ljubitelja fudbala sto svjedoci o njegovoj velicini, genijalosti i svemu onome sto moze krasiti jednog igraca. Njegov odlazak ce se sigurno osjetiti, bez obzira ko ce ga nasljediti jer je bio vise od fantasticnog igraca, bio je nogometna institucija. Zaista tuzan dan za sve navijace Uniteda, za klub, za igrace, za sve one koji su svih ovih godina uzivali uz njegove majstorije..

HVALA MU ZA SVE OVE GODINE
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2011, 17:22

Ma ja sam kriv, kad god kupim neciji dres, taj nas igrac napusti. :lol: Van Nistelrooy, Ronaldo, Tevez, Saha i sad Scholes. A imam i dres Rooneya, stvarno bi bilo previse da je i on otisao u januaru. :mrgreen:

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 31 maj 2011, 17:26

Cartman je napisao/la:Ma ja sam kriv, kad god kupim neciji dres, taj nas igrac napusti. :lol: Van Nistelrooy, Ronaldo, Tevez, Saha i sad Scholes. A imam i dres Rooneya, stvarno bi bilo previse da je i on otisao u januaru. :mrgreen:
Ako je tako kupi onda 2 Evansova dresa, za svaki slucaj :)
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 31 maj 2011, 17:27

Cartman je napisao/la:Ma ja sam kriv, kad god kupim neciji dres, taj nas igrac napusti. :lol: Van Nistelrooy, Ronaldo, Tevez, Saha i sad Scholes. A imam i dres Rooneya, stvarno bi bilo previse da je i on otisao u januaru. :mrgreen:
Prestani kupovati dresove !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.