AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ne znam šta da kažem za Boatenga .. iako mi je mrzak igrač , volio bi da ostane jer može jednim potezom odlučiti meč. Iako trenutno ne blista , mislim da može u budućnosti dati mnogo toga ..
Sloboda Tuzla !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Po zadnjim informacijama,zbog nekih stvari transfer bi tek trebao biti potvrdjen zadnji dan.Zato ,samo strpljivo.I jos info da NIJE u timu za QPR.Mozete neke stranice stavit gdje ce bit napisano kad bude zvanicno?
Keep walking.
ma nista novo za milan da transfer bude zvanican posljedni dan prelaznog roka, pa i Ibra i Robinho su zadnji dan sletili u milanelo, tako i sad ocekujem Balu i Kaku zadnji dan 

- IlPrincipe
- Kontakt:
The meeting between Raiola, Rigo and City is now over. City want €23m for Balotelli. Milan's offer is €20m. Next meeting is tomorrow. 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ehh sad da ne bude samo na kraju da se nisu mogli dogovoriti oko ta hebena 3 miliona

- IlPrincipe
- Kontakt:
ili ce on ipak uzeti svoj broj 45?
mada mu ova 9-ka odlicno pristaje
mada mu ova 9-ka odlicno pristaje

A ne ne smislit ce Galliani nesto ne brini se burazere,pokvarila se fiskalna kasa,neko mu ukro punjac od mobitela a baterija mu prazna bila i nije stigao novi da uzme do 31 og.......ronaldo99 je napisao/la:ehh sad da ne bude samo na kraju da se nisu mogli dogovoriti oko ta hebena 3 miliona![]()
![]()
A valjda ce ga zavrsiti daj Bertorellija,maca je brat,jes da je lud ko gljiva al nea vezze bolji je od Pazzinija svakako,brine me sto bi uz Silvia mogo postat jos ludji,ako ga onaj pocne vucat sa sobom po onim Bunga Bunga dernecima

- IlPrincipe
- Kontakt:
Montolivo's ideal XI (3-4-3): Buffon; Maldini-Dainelli-Gobbi; Donadel-Liverani-Ambrosini-Lazzari; Gilardino-Van Basten-Pazzini.
Buffon-Maldini-Warrick-__forzamilan__; Claus-francobaresi-muha milanez-IlPrincipe; Edoox-Van Basten-senad_flamin
isti ku'rac

Edit: halalite ostali ovi su mi prvi pali na pamet ♥
Buffon-Maldini-Warrick-__forzamilan__; Claus-francobaresi-muha milanez-IlPrincipe; Edoox-Van Basten-senad_flamin
isti ku'rac

Edit: halalite ostali ovi su mi prvi pali na pamet ♥
pa vidi mi samo nicka..ne mozes njega zanemariti,,,,,,hahahahhahaa

- IlPrincipe
- Kontakt:
svi bi pomislili da je pravi Ronaldoronaldo99 je napisao/la:pa vidi mi samo nicka..ne mozes njega zanemariti,,,,,,hahahahhahaa![]()
![]()

samo dodas ove devetke i ubacis mjesto van basetna...hahahhahah...on je malal maca za mene

Momci,Ronaldo je samo jedan: Luis Nazario de Lima.
NEmojte da mijesate pojmove.
NEmojte da mijesate pojmove.

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
ee pa sad de mi reci zar ovdje neko spominje nekog drugog ronalda?? 

Bez obzira,da neko ne bi pogrijesio.Da ja potvrdim,za svaki slucaj. 

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
- _forzamilan_
- Kontakt:
a vidi faraona dusa draga,ko siroce
... pa zar mu nisu mogli fino sasiti i potrefiti broj hlaca

"City lowers the price for Balotelli to €22m. Milan's offer is €20m."
Nisu mogli dobiti povoljniju ponudu i ako im jedina barijera budu ta 2 miliona onda neka se tjeraju u onu stvarMilan's offer for Balotelli is €20m in 5 installments (€4m per year). City's demand is: €22m (€6m for the first installment).

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fabio Ravezzani, direktor Telelombardije, otkrio je: "City je rekao svojim sponzorima da je prodao Balotellija Milanu."
valjda danas vise i bude transfer zvanican da se sa tim zavrsi, evo sad se spominje da bi Kaka mogao u Anzi
pa celo bem ga ja dovedi nam i njega nemoj sad hebavati

valjda danas vise i bude transfer zvanican da se sa tim zavrsi, evo sad se spominje da bi Kaka mogao u Anzi

pa celo bem ga ja dovedi nam i njega nemoj sad hebavati

uh vidim svakakvi vijesti ima a nisam bio ovdje dva dana... ajd nadam se da ce makar jedan od ove dvojice doci i zadovoljan sam 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Da hoće vise objavit da je zvanično potisao, tačno bi mi lakse bilo
uvjeren sam da ce se ubrzo i to završit. Ne da ćelo još 2-3 miliona, ko' da mu za zdravlja trebaju
valjda će sredit ubrzo..

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.