FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 31 jul 2012, 15:29

Tuzla950 je napisao/la:Prenosim jedan od komentara:
Pamtim ja Slobodu iz Tuzle iz doba SFRJ...Bili pobratimi sa Napretkom iz mog Krusevca...Pa dodju Tuzlaci u Krusevac, pa se na Severu spoje crveno-crna I crveno-bela zastava, pa povede Napredak, pa se svi pomeraju the Sloboda izjednaci, a ono nece, pa nece...Ceo stadion ceka gol I jedva ga smestise...Posle mi u Tuzlu, trebalo Napretku the ne ispadne, pa opet teraj, namestaj I ostadose u ligi I jedni I drugi.E to su bila vreme, to su bili ljudi, to je bila ljubav! Ko poseja zlo seme medju narodima, seme mu se zatrlo !!!
Sjecam se utakmice sa Napretkom iz Krusevca kada je napretku trebao bod u Tuzli, mislim da je bio zimski period i snijeg. Svi navijali za Napredak. Od tada je Sloboda dobivala uvijek bod u Krusevcu. Bilo je i vezanih bijelih i crvenocrnih zastava. Dobra su to bila vremena.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 31 jul 2012, 15:35

Probisvjet je napisao/la: Sjecam se utakmice sa Napretkom iz Krusevca kada je napretku trebao bod u Tuzli, mislim da je bio zimski period i snijeg. Svi navijali za Napredak. Od tada je Sloboda dobivala uvijek bod u Krusevcu. Bilo je i vezanih bijelih i crvenocrnih zastava. Dobra su to bila vremena.
Bilo je to dobro vrijeme.Mada mislim da je Napredak opet ušao u JSL Srbije,ako se ne varam?!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jul 2012, 19:54

Elegant je napisao/la:Ajde makar se potrudite da ovaj put ne izgubite 16. bodova na svome teren, da vam za to ne bude neko drugi kriv kao sto vam je Zeljo kriv sto ste ispali.
ma ko je to rekao da ste nam vi krivi?..pa normalno da smo mi krivi kad izgubis od Rudara, a prije te utkamic budes 8 na tabeli cini mi se...normalno da nama niko nije kriv nego sami sebi, ali cinjenice su care da tvoj Zeljo nije ono sto ste vi pricali... pisalo se kako se nebi prodao brko, ali prodao se..mogao se prodat i protiv Slobode, jer su oni bili kontaktirani, ali je postavljena visoka cijena od vaseg "imama"

Uglavnom sasvim je vise i nebitno to mi u nizem rangu iskljucivo zbog nase lose situacije u klubu i to je to...samo bilo je i losih od nas, samo sto su drugi imali podrsku drugih ekipa...upravu je bila ova djevojka sto radi u nogometnom savezu TK kad mi prica da cemo ispast da je sve to sve dogovoreno i da je Sloboda ostala bez podrske..ja joj se budala smijao onaj dan kad smo dobili Goska konto ostali smo, a ona mi i dalje tvrdila da nevjeruje ...ebiga mi i pored toga sto smo bili losi imali smo i visu silu koja nas je sprecavala da ostanemo u ligi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jul 2012, 20:01

MakeTZ je napisao/la:Dje je sad onaj aleksandar_veliki sto brise postove ?
a dobar je aco barem je do sada bio jedan od objektivnih moderatora..covjek je njihovih bruku banirao onih dana kad smo ispali..samo ne mozes ti ba sa ovom djecom care, jer care slabo ko od njih sta guzi(mlado je to), pa se onda trose po internetu, tkao da oni uvjek nadju vremena da naprave nove nickove i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 31 jul 2012, 20:27

Danas je kombinovani sastav Slobode pobijedio Mramora u Mramoru 2-1..Golove su postigli Šmigalović i onaj mali "čupo" nosi 99 broj,ne znam mu tacno ime al mislim da je bio na probi ono u Engleskoj :) Lijepa utakmica bila, bilo je dosta prilika i zasluzena pobjeda Slobode. Danasnji sastav Slobode je onako solidan i izdvojio bi Šmigalovica,najbolji je danas bio.. :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 avg 2012, 00:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
ultra_CImanija je napisao/la:Sad vezujte zastave sa troglavom i podgrmecom, "Vratit ce se rode" jednog dana...
Trajno
care zašto izbrisa moj post u njemu nema ništa uvredljivo,nisam nikoga vrijeđao i širio mržnju,samo sam iznio svoje mišljenje vezano za Slobodu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 01 avg 2012, 00:37

Jel u subotu igramo protiv Buducnosti?

@Zeljoo izbriso je sve i nek je skrenuli smo s teme, to nek se ostavi za tribine..

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 avg 2012, 00:46

Jel stigo ovaj iz Veleza Ceric i treniral sa ekipom i imal sta za Halilovica

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 avg 2012, 00:50

TRUST je napisao/la:Jel stigo ovaj iz Veleza Ceric i treniral sa ekipom i imal sta za Halilovica
Nije jos stigo Ceric.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 01 avg 2012, 00:51

TRUST je napisao/la:Jel stigo ovaj iz Veleza Ceric i treniral sa ekipom i imal sta za Halilovica
Jucerasnje vijesti su bile da je prelazak Tarika Cerica gotova stvar...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 avg 2012, 00:57

Ekipa tuzlanske Slobode danas je u Mramoru odigrala prijateljski susret sa istoimenom ekipom. Tim Abdulaha Ibrakovića bio je bolji rezultatom od 2:1.

Već nakon prvog poluvremena bilo je poznato da su Crveno-crni iz Tuzle pobjednici. Najprije je pogodio za vodstvo Almir Šmigalović, da bi na 2:0 povisio Semir Musić, koji je na najbolji mogući način opravdao povjerenje trenera.

Sredinom drugog poluvremena, postavljen je konačan ishod susret, Mramor 1:2 Sloboda.

Nije islo pola ekipe danas tamo, a i sutra u Janju nece ici citav tim.

Po mahalskim pricama ovih dana cemo znat novog pomocnog trenera, i jos jedna stvar da Stana 99% ide iz kluba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 avg 2012, 03:05

gdjece stana sto ide?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 avg 2012, 08:18

zasto stana ide , znal neko ??? nije mi jasno da se pojedini tako ponasaju , prodju citave pripreme s ekipom , stave ekipu na trosak , iskoriste da bi sebe sto bolje pripremili i cim stigne malo bolja ponuda , dize se sidro ... ma gora je uprava kluba u pm , potpisuj te ugovore , ne znam sta se ceka , kome ne stimaju uslovi u SLOBODI moze to reci odma , a ne 5 do 12 napustiti ekipu i ostaviti upraznjeno mjesto ...

ali , opet treba pustit da vidimo kako ce se stvari odviti

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 01 avg 2012, 09:40

RUDARSKA2 je napisao/la:zasto stana ide , znal neko ??? nije mi jasno da se pojedini tako ponasaju , prodju citave pripreme s ekipom , stave ekipu na trosak , iskoriste da bi sebe sto bolje pripremili i cim stigne malo bolja ponuda , dize se sidro ... ma gora je uprava kluba u pm , potpisuj te ugovore , ne znam sta se ceka , kome ne stimaju uslovi u SLOBODI moze to reci odma , a ne 5 do 12 napustiti ekipu i ostaviti upraznjeno mjesto ...

ali , opet treba pustit da vidimo kako ce se stvari odviti
Tako ti vecina igraca dodje, obeca da ce ostat ako ne dobije neku bolju ponudu, i sta ces moras rizikovat, nisi u situaciji da ga ucjenjujes, Stana je prosle godine prvu polusezonu odigro a nije marke dobio, a bio je jedan od najboljih
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 avg 2012, 14:08

Nemaju para bolan, nece covjek da igra dzaba mora porodicu hranit nekako.
Zavlace ih vec 2 mjeseca, ugovori su se poceli potpisivat danas ja mislim, vidicemo sta je bilo.

I da stigao je Ceric.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 avg 2012, 14:29

Borogovac nije ostao u Gradini..

Eto vam igrača, ako su vaši pametni :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 01 avg 2012, 15:46

Pa zar se svaka utakmica mora igrat na strani, isto ko da mi nemamo stadion, zar ne mozemo odigrat neku generalku na Tusnju, da se moze otic pogledat utakmica, da znamo sa cim krecemo u sezonu...
A ne ovako idemo "na coravo" tu su neki rezultati. al nijednom do sad nije bila kompleta ekipa uvjek neki su odmarali.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 01 avg 2012, 16:27

Benjo_AFC86 je napisao/la:Borogovac nije ostao u Gradini..

Eto vam igrača, ako su vaši pametni :D
Polako dolaze pameti :mrgreen:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 avg 2012, 18:16

classic je napisao/la:Pa zar se svaka utakmica mora igrat na strani, isto ko da mi nemamo stadion, zar ne mozemo odigrat neku generalku na Tusnju, da se moze otic pogledat utakmica, da znamo sa cim krecemo u sezonu...
A ne ovako idemo "na coravo" tu su neki rezultati. al nijednom do sad nije bila kompleta ekipa uvjek neki su odmarali.
pa igramo valjda generalku na Tusnju protiv Buducnosti.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 01 avg 2012, 18:52

Samir Efendić, posljednjih sezona neizostavan igrač Slobode, nije našao svoje mjesto među putnicima na zlatiborske pripreme, no kako saznajemo postoji velika mogućnost da ipak ostane u ekipi Abdulaha Ibrakovića.

Brzonogi bek bio je na pragu prelaska u redove gračaničkog Bratstva, ali prioritet u pregovorima ipak je imao njegov matični klub iz Rudarske 2.

Njegov ostanak na Tušnju je sve izvjesniji, a ovih dana bi trebao imati i konkretne razgovore sa Denisom Karićem, sportskim direktorom Slobode.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.