Ovo je izjava Guarina!"Se lascio il Porto io scelgo solo la Juventus, entro giovedì saprò se continuerò a giocare qui o se andrò a Torino. Ribadisco che la mia unica opzione restano i bianconeri se devo andarmene."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo je izjava Guarina!"Se lascio il Porto io scelgo solo la Juventus, entro giovedì saprò se continuerò a giocare qui o se andrò a Torino. Ribadisco che la mia unica opzione restano i bianconeri se devo andarmene."
Hehe ma nemoj ih napadati ne navijaju za Juve tako da ni ne citajuBianconeri1988 je napisao/la:Jeste dosadni s tim više, čitajte malo kad hoćete da nešto napišete ili postavite.
Ja sam taj link postavio još prije 2 dana, a evo vas dvojica istu tu priču danas dva puta ponavljate.
Danas će se znati ko nam dolazi, ili Caceres ili Guarin, cijena je ista, igrači imaju iste kvalitete, samo što igraju druge pozicije, na obje te pozicije nam je potreban neki vrhunski igrač, tako da je meni svejedno ko će doći od ove dvojice, mada nam je Caceres potrebniji, jer može igrati štopera, a i biti zamjena za Lichsteinera.
Kao moguća buduća destinacija Marca Motte spominje se Novara.
Valjda bude nesta od njega, fazon je sto na sredinu mozemo dovesti i druge igrace jednako kvalitetne a u odbranu sigurno necemo naci nijednog koji pokriva sve pozicije a uz to da je dobar.Bianconeri1988 je napisao/la:Caceres nam je prioritet samo zato jer je jednako dobar na svim pozicijama u odbrani, ako on ne dođe navijači spominju Astorija iz Cagliarija, inače štoper, neki dan protiv nas baš dobro odigrao. Fonseca, Caceresov menađer, je danas u Italiji pa bi se više trebalo znati, izgleda da je Sevilla pristala na tih 9 miliona koliko smo ponudili, a i ovo je Caceresu unikatna prilika za iskorak u karijeri nakon neuspjeha u Barceloni.
A koji pakaš je onaj Amauri, da se tako izrazim, hoće plaću za januar tj. 330 000, a ni Juve ni Fiorentina neće da mu je daju i zato neće nigdje da ide.
Eh kad bi moglo, moze samo jedan doci jer su nonEU.Burberry46 je napisao/la:Ma Marotta ce dovesti i Guarina i Caseresa na posudbu u svom stilu![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.