Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 03:22

E onda je Hajduk dobro gorhno ako je takva situacija :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2014, 03:45

In: Besic, Salatic, Hrgota.
Out: Susic, Susic, Vrsajevic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 mar 2014, 15:51

Kolike su šanse da se desi nešto oko tog Salatića,ili je to samo želja par forumaša sa foruma...?
Keep walking.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 mar 2014, 15:57

Cautinho je napisao/la:Kolike su šanse da se desi nešto oko tog Salatića,ili je to samo želja par forumaša sa foruma...?
digla se prašina,safet je sve spustio izjavom da neće pozivati igrača za kojeg je tek tad čuo,ili nešto tako.prilično je star tako da ni u budućnosti nema ništa,nažalost samo je želja par forumaša sa foruma
Nad tobom sunce najljepše sja

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 17:36

Kakav je igrac Jasmin Scuk, prati li neko cesku ligu? Znam ga samo iz youtube video klipova a oni ne govore mnogo, pokazuju uglavnom golove i dodavanja ali ne ostale stvari koje su bitne za zadnjeg veznog, mislim na to kakav je u defanzivi, presingu i sl. Momak je iz Jablanice, oni su poznati po trci i zalaganju (koja generalizacija hahah ali tako je, mislim na Hasana i Lulu).

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 17:54

O Salatiću :
- Čuo sam za njega. Iskren da budem ne znam mnogo, ali svaki igrač koji igra u kvalitetnom klubu i ima minutažu nam je potreban, pogotovo kada se radi o poziciji zadnjeg veznog igrača. Nisam se do sada mnogo raspitivao oko Salatića ali čini se zanimljivim. Koliko znam radi se o iskusnom igraču koji bi nam možda mogao biti od pomoći. Ako posjeduje kvalitet, onda zašto ne, takvi igrači nam trebaju

Valjda čeka da mu Hajrović pregovara za Salatića kao što je Džeko radio za Tankovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 06 mar 2014, 19:53

Cautinho je napisao/la:Kolike su šanse da se desi nešto oko tog Salatića,ili je to samo želja par forumaša sa foruma...?
Ako je išta dobro u ovom debaklu to je što je Papetu propalo da na spisak putnika za Brazil stavi TSS-a i Hadžića jer je cijela B-H-a javnost vidjela da tu nema "reprezentativnog materijala". Oni nisu ni DM kako piše na "Transfermarktu" (primarna pozicija) ni CM ni OM. Ja na žalost nisam vidio da su oni profi igrači uopšte jer od 4 pasa, 3 su im bila pogrešna, statičnost, nikakva kretnja ni bez, ni sa loptom, ni jedna lopta prema napadačima koji su cijelo vrijeme bili totalno odsječeni, ni jedno proigravanje, ni jedan dupli pas, ni jedan prodor... kao zalutali u vremenu i prostoru. Što se tiče Salatića, Pape je namjerno rekao "odakle on iskoči" i namjerno je omalovažio i Prcića, jer je namjerio da vodi TSS-a i Hadžića u Brazil pa da poslije njihove prodaje dobije procenat od "Germanie", a prva dvojica su im konkurencija u veznom redu bez obzira koliko oni bili drugačiji tipovi igrača...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:54

Kladim se u šta hoćeš da će Rin Tin Tin biti jedan od putnika za Brazil.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 20:03

Sta je sa ovum Hrgotom, kao samo za Hrvatsku a ovi nista ne salju..Pokusat nesto, napadac je u pm nesposobnu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 06 mar 2014, 21:39

adriano_leite je napisao/la:
nut_shell je napisao/la:[youtube][/youtube]

Spreha li iko ovdje spanski? Ako sam dobro skontao ovo pitanje na 0:30 pitaju ga u vezi repke i EP 2016, ali ne razumijem mu odgovor.
Rekao je da jos ne misli o tome, da zeli sto vise igrati u klubu i napredovati kao igrac, a onda kada vrijeme dodje za takvo nesto da sigurno zeli igrati (EP sa svojom zemljom), kao sto je slucaj sa svakim igracem.

Ovako normalan mladi igrac da odgovor, a ne kao Sanjin Prcic koji je umislio da je Zizu, jer igra u Francuskoj.
A zamisli da je Pape rekao da Eldin Hadžić igra u slabom klubu, a svi znamo da u isto vrijeme se pozivaju igrači koji se bore za opstanak u turskoj ligi, iz turskog drugoligaša, iz hrvatske lige... Misliš da bi onda Hadžić dao korektnu izjavu?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 mar 2014, 01:04

MOgo je vala njega pozvati umjesto ono HAdžića ovaj momak makar daje i golove za HErcules..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 01:07

zgembo89 je napisao/la:MOgo je vala njega pozvati umjesto ono HAdžića ovaj momak makar daje i golove za HErcules..
Zgembo nismo u potrazi za krilom vec za defanzivnim veznim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 mar 2014, 01:11

Zolotic> Susic. Zadnii vezni :D

Zeljeznicar! 1921 !

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 mar 2014, 01:23

Ovo mi sve vise lici na rad starog saveza ovi postupci Susica. Tipa daj pare igraces al ovo je malo na obrnutiji nacinm

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 mar 2014, 01:25

Sabinho je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:MOgo je vala njega pozvati umjesto ono HAdžića ovaj momak makar daje i golove za HErcules..
Zgembo nismo u potrazi za krilom vec za defanzivnim veznim.
ma ja al pozove nekoga i ispadne tarapana znaci kad nemamo kvalitet da nađemo uigravaj sta ima...ja bi probo kolasinca na DMF ,a na beku Zukanovica znam d aje spor ali ima i Lulica ispred da mu pomaze ili Besica stavit na DMF standardan je u Ferencu drugog rješenja nema jer Salihovic i MEdunjanin se guše u veznom redu to ne moze MEdunjanin naprijed ne moze odbrana nam je bila katastrofalna mormao pojacat tu sredinu izbacit jednog napadaca..

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 mar 2014, 01:27

Ma povest Rahimica u kraj price..Kad god je igrao oretrcao je 10+km , covjek ne igea vec par god.ozbiljan fudbal ali i takav je Keane za Susice, Hadzice itd.....Poslije prvenstva trazit tog igraca.

Zeljeznicar! 1921 !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 02:37

Rahimic je doktor fudbala za njih..pa i Muratovic jbt, raspadosmo se kad Murat izadje..glavu dajem sa 38 god ako ne bi odigrao bolje zadnjeg veznog jedno poluvrijeme nego i Hadzic i Tinki skupa...ne moze covjek trcat previse, ali ima fudbal u malom prstu, cita igru 2-3 poteza unaprijed...dzaba ovim fizicka sprema i trcanje kad trce u prazno i kasne jedno dva poteza, a kamo li da unaprijed anticipiraju dje ce lopta :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 mar 2014, 03:14

Format je napisao/la:Zolotic> Susic. Zadnii vezni :D

Pojeo bi ga Zola.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 07 mar 2014, 03:17

Zelja i Juke :mrgreen:

Nije zelja Safeta i Seada.
Pozivom Salatica i pozivom desnog beka Dilvara.

Germanija gubi igrace, kako nije jasno.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2014, 11:35

Da postavim i na ovoj temi, jel ovdje bolje pase.

Upitao sam oko Marija Vrancica malo, on igra DM, igrao je za BVB, sad u drugoj ligi, ali ovo mi je napisao jedan navijac:
Vrancic ist vom technischen Potential definitiv erstligatauglich, ich denke, da findest du niemanden hier, der das abstreitet. Dass er noch nicht in der ersten Liga spielt, liegt daran, dass er in der Vergangenheit doch zu oft phlegmatisch und teilnahmslos gespielt hat und nicht unbedingt jeden Zweikampf gesucht hat. In letzter Zeit aber mit klar aufsteigender Form und ich würde behaupten, wenn er die halten oder sogar noch ausbauen kann, hat er alle Chancen auf die WM und dürfte in der kommenden Saison definitiv in der ersten Liga zu sehen sein, mit oder ohne dem SCP.
Sto znaci u prevodu:
Vrancic je definitivno sto se tice tehnickog potencijala vrijedan prve Bundeslige, ja mislim da tu neces naci nikoga ko bi tome protivrijecio. Da ne igra jos u prvoj ligi, to je zato sto je u proslosti dosta flegmaticno i nezainteresovano igrao i nije uopste trazio svaki moguci duel. U zadnje vrijeme ima jasno formu u usponu, ako ovu mozu odrzati ili cak dalje poboljsati, ima dobre sanse da zaigra za vas na SP (sto se tice potencijala). I sljedecu sezonu cemo ga definitivno moci gledati u prvoj Bundesligi, sa ili bez SC Paderborna.
Vrancic stalno govori o tome kako ceka na poziv i da ce sve uraditi da ga dobije. Dali momak uopste ima vec nase drzavljanstvo, zasto da ga ne probamo? ;) Lik ce biti DM koji ce igrati u 1. Bundsligi. Mozda novinari postave potrebna pitanja...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], J1897, lol89 i 31 gost.