FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 03 feb 2022, 16:24

MoodyHank je napisao/la:
03 feb 2022, 16:18
jasmin10 je napisao/la:
03 feb 2022, 15:26
Proziva me lik koji je rekao da neće ovdje vise pisati ako ne dodje Neymar.
Koji je tvrdio da je Pogba marketinški jači od Messija hahahahahahahahahahahahahahahah
Da je Barcelona jača bez Messija.
I ono nešto možda i najbolje sto je prošlo ispod radara, da je Thiago Alcantara medju 3 najbolja igrača svijeta.
A uostalom da imaš obraza, ne bi ni posao ovdje nakon ove prve stavke.
I halali ja sam mislio da si ti iz Bosne.

Ps Ako može ikako bez da dolaziš na kućnu adresu da me prebijes zbog foruma. Navodno si ih prebio vise njih.
Evo Hana, on ostavlja adrese njega nije strah. :mrgreen:
Što će me biti strah internet huligana? Dosad sam mrtav trebao biti od svih prijetnji. :mrgreen:
Ne znam druže, ovaj je vise njih prebio zbog foruma.
Mada Wanda tvrdi da je dolazio u Sarajevo a ovaj se nije smio naći s njim.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 03 feb 2022, 16:29

Opasan je egoista ljava

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 03 feb 2022, 16:30

jasmin10 je napisao/la:
03 feb 2022, 16:24
MoodyHank je napisao/la:
03 feb 2022, 16:18
jasmin10 je napisao/la:
03 feb 2022, 15:26
Proziva me lik koji je rekao da neće ovdje vise pisati ako ne dodje Neymar.
Koji je tvrdio da je Pogba marketinški jači od Messija hahahahahahahahahahahahahahahah
Da je Barcelona jača bez Messija.
I ono nešto možda i najbolje sto je prošlo ispod radara, da je Thiago Alcantara medju 3 najbolja igrača svijeta.
A uostalom da imaš obraza, ne bi ni posao ovdje nakon ove prve stavke.
I halali ja sam mislio da si ti iz Bosne.

Ps Ako može ikako bez da dolaziš na kućnu adresu da me prebijes zbog foruma. Navodno si ih prebio vise njih.
Evo Hana, on ostavlja adrese njega nije strah. :mrgreen:
Što će me biti strah internet huligana? Dosad sam mrtav trebao biti od svih prijetnji. :mrgreen:
Ne znam druže, ovaj je vise njih prebio zbog foruma.
Mada Wanda tvrdi da je dolazio u Sarajevo a ovaj se nije smio naći s njim.
Ne znam, povelik je Evander. Koliki je onda Wanda ako se ovaj tako golem nije smio pobiti s njim? :think:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 feb 2022, 16:40

Nista mi nismo bogzna puno losiji u ovoj nego u prosloj sezoni, tarlasika i ovako i onako, u ovom periodu prosle godine u ligi smo imali koji bod vise tek i to sa mesijem, grizmanom, a vise su igrali i pedri, fati, dembele itd

U ovoj sezoni je nastao niz problema sa povredama i bankrotom i opet da smo imali barem zdravog pedrija i fatija vjerovatno bi imali isti broj bodova kao i prosle sezone kad je tu bio goat kako neki rekose heh

Eto koliku je mesi razliku predstavljao

Kad sam govorio da ce njegov odlazak donijeti napredak klubu, mislio sam da ce doci neka pojacanja, pogotovo sam to mislio prije dvije tri godine kad je bilo para za to i kad se sam mesii mogao prodati, za velike novce

Vjerovatno do kraja sezone ako bude srece s povredama i dok se ova djeca i pojacanja uigraju imat cemo jacu i ozbiljniju ekipu nego u proslim sezonama kad nas je predvodio goat a dozivjavali smo raznorazne bruke i sramot
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 feb 2022, 16:53

Romariooo je napisao/la:
03 feb 2022, 16:40
Nista mi nismo bogzna puno losiji u ovoj nego u prosloj sezoni, tarlasika i ovako i onako, u ovom periodu prosle godine u ligi smo imali koji bod vise tek i to sa mesijem, grizmanom, a vise su igrali i pedri, fati, dembele itd

U ovoj sezoni je nastao niz problema sa povredama i bankrotom i opet da smo imali barem zdravog pedrija i fatija vjerovatno bi imali isti broj bodova kao i prosle sezone kad je tu bio goat kako neki rekose heh

Kad sam govorio da ce njegov odlazak donijeti napredak klubu, mislio sam da ce doci neka pojacanja, pogotovo sam to mislio prije dvije tri godine kad je bilo para za to i kad se sam mesii mogao prodati, za velike novce

Vjerovatno do kraja sezone ako bude srece s povredama i dok se ova djeca i pojacanja uigraju imat cemo jacu i ozbiljniju ekipu nego u proslim sezonama kad nas je predvodio goat a dozivjavali smo raznorazne bruke i sramot
5i na tabeli, ispali u grupnoj fazi lige prvaka i nisu lošiji. Kakve ti gluposti valjaš jbt.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 feb 2022, 17:52

Evanderu je teško palo što mu nije došao idol Neymar iako sam mu to rekao još 2019 da od toga nema ništa ali džaba čak se želio i kladiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 03 feb 2022, 17:58

To ti je jedan od rijetkih trijumfa u životu, zapiši si to, nije da će se ponavljati često.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 feb 2022, 18:11

jasmin10 je napisao/la:
03 feb 2022, 16:53
Romariooo je napisao/la:

5i na tabeli, ispali u grupnoj fazi lige prvaka i nisu lošiji. Kakve ti gluposti valjaš jbt.
Prosle sezone u ovvo doba su bili trce, jah velika razlika treci il peti u par bodova, tarlasika i ove i prosle sezone i to je to, samo sto ke prosle sezone igracki kadar kostao bog te pito koliko puta vise

A ispadanje u ligi prvaka je doslo najvise zbog povreda, bas u tom periodu i najvise povreda i pogledaj ko je sve igro i sve ce ti biti jasno, i mesi il maradona da su igrali s tom djecom vjerovatno bi ispali, i sta je problem sto su ispali, bolje ispasti kulturno nego da ti kasnije neko uvalja 6 komada, a uvaljivali smo nam dok je mesi bio

Vidjecemo do kraja sezone, cim se malo zdravstveni bilten popravio poprapva se i igra, mislem da ce biti sve bolje i bolje kako bude sezona odmicala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 03 feb 2022, 22:32

Slazem se sa kolegom Romario !

Cak mi je ova nova Barca se.xy 💪
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 feb 2022, 23:52

Pravo sexy. Nije je guz.io samo ko nije probo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 feb 2022, 00:03

Ne mogu zbog ega da priznaju grešku, to je jače od njih.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 feb 2022, 13:17

slika
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 feb 2022, 13:42

Izuzetno losa odluka je da se vrati Dembele. Salje se totalno pogresna poruka svim ostalim igracima.

Niko nije pokazao manje respekta prema klubu i opet prolazi bez posljedica. Suvise je mlak Xavi za sada.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 04 feb 2022, 17:43

messilla je napisao/la:
04 feb 2022, 13:42
Izuzetno losa odluka je da se vrati Dembele. Salje se totalno pogresna poruka svim ostalim igracima.

Niko nije pokazao manje respekta prema klubu i opet prolazi bez posljedica. Suvise je mlak Xavi za sada.
+1

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 04 feb 2022, 18:03

Mokes je napisao/la:
04 feb 2022, 00:03
Ne mogu zbog ega da priznaju grešku, to je jače od njih.
Kakvu grešku ... ?

Greška je samo što nisu klupirali Biskvita, Pikca i Albu .....

A ne trosit milijardu na plate i da te Roma ponižava da ne kažem Liverpool i Bayern ....

Bartri hvala sto je sjebao klub pa su priliku dobili momci iz La Masije.

Gledati ekipu sa : Gavijem, Nicom, Fatijem, Pedrijem, Araujom ( znam da nije La Masija ) i ostalom djecom i po cijenu da trpe 2 sezone rezultati je x puta ljepse nego gledati bez.mude levate i kozoje.bca kako ceska bradu.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 04 feb 2022, 18:55

Romariooo je napisao/la:
03 feb 2022, 18:11
jasmin10 je napisao/la:
03 feb 2022, 16:53
Romariooo je napisao/la:

Prosle sezone u ovvo doba su bili trce, jah velika razlika treci il peti u par bodova, tarlasika i ove i prosle sezone i to je to, samo sto ke prosle sezone igracki kadar kostao bog te pito koliko puta vise

A ispadanje u ligi prvaka je doslo najvise zbog povreda, bas u tom periodu i najvise povreda i pogledaj ko je sve igro i sve ce ti biti jasno, i mesi il maradona da su igrali s tom djecom vjerovatno bi ispali, i sta je problem sto su ispali, bolje ispasti kulturno nego da ti kasnije neko uvalja 6 komada, a uvaljivali smo nam dok je mesi bio

Vidjecemo do kraja sezone, cim se malo zdravstveni bilten popravio poprapva se i igra, mislem da ce biti sve bolje i bolje kako bude sezona odmicala
U ovo doba prosle godine smo bili drugi.
Prosle godine smo zabili 85 golova u sezoni , ove godine u 21 utakmicu - 32 gola.
Kralju , nas je iznabijala Benfica , zato sto nema ko sta da kreira i da zabije.

Ova sezona je pokazatelj sta je i ko je bio Messi , bio je 70% tima.Ove bodove sto skupljamo jedva i to zasluzujemo , toliko se smijesno igra.
6ta ekipa po broju datih golova , lani si bio apsolutno prvi.Nece zabiti ni 55-60 golova ove godine , o cemu ba pricas ?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 feb 2022, 22:36

Zadnjih nekoliko sezona mesija u barceloni historija ce pamtit po nabijanjima od rome, liverpula i bajerna, koji bod gore dole, ispadanje u grupil il osmini finala il cetvrtfinalu, sve je to u kilu graha,

A kad smo u situaciji da smo taraba i ovako i onako, bolje da smo taraba s mladim momcima koji igraju za male pare i pd kojih nesto mozda bude, nego da smo taraba s igracem koji hoda po terenu i cese bradu i jajca,i ima platu vecu nego desetak ovih mladica zajedno, i od kojeg se niso imo cemu nadati jer je svake sezone bio sve gori i gori

Uz sve to, mesi je oko sebe imo ozbiljnije saigrace, sad da je u barci i da igra kako je igra npr u zadnje dvije sezone, da su mu saigraci jutgla, abde itd, mozda ne bi bili peti nego sedmi, treba i to uzeti u obzir

Kod ove djece se vidi koliko je bitno samo da ekipa ima zelju i da se zalaze, koliko god je ekipa tarlasika cim se malo uigraju, oslobode i kad se nema puno povreda, vidi se napredak, i ono sto se lako primaju golovi i sto su se olako gubili neki bodovi, vidis da je to plod neiskustva i kako iz mjeseca u mjesec se te djecije bolesti prevazilaze pomalo

Jos ce se ova ekipa ustabiliti, dosla su i neka solidna pojacanja i do kraja sezone ce se liga prvaka sigurno izboriti bez problema, na ljeto dva tri dobra pojacanja i vec to biti opet ekipa konkurentna za titulu, a za povratak u sami evropski vrh trebace vise vremena, pameti i srece
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 feb 2022, 12:28

Katalonski mediji navode kako je FC Barcelona postigla dogovor s firmom Spotify oko sponzorstva.
Naime, Spotify će Barçi isplaćivati 60 miliona eura godišnje te će dogovor biti ozvaničen u narednim danima.
:thumbup:

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 05 feb 2022, 13:16

Odličan posao.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 05 feb 2022, 18:35

Romariooo je napisao/la:
04 feb 2022, 22:36
Zadnjih nekoliko sezona mesija u barceloni historija ce pamtit po nabijanjima od rome, liverpula i bajerna, koji bod gore dole, ispadanje u grupil il osmini finala il cetvrtfinalu, sve je to u kilu graha,

A kad smo u situaciji da smo taraba i ovako i onako, bolje da smo taraba s mladim momcima koji igraju za male pare i pd kojih nesto mozda bude, nego da smo taraba s igracem koji hoda po terenu i cese bradu i jajca,i ima platu vecu nego desetak ovih mladica zajedno, i od kojeg se niso imo cemu nadati jer je svake sezone bio sve gori i gori

Uz sve to, mesi je oko sebe imo ozbiljnije saigrace, sad da je u barci i da igra kako je igra npr u zadnje dvije sezone, da su mu saigraci jutgla, abde itd, mozda ne bi bili peti nego sedmi, treba i to uzeti u obzir

Kod ove djece se vidi koliko je bitno samo da ekipa ima zelju i da se zalaze, koliko god je ekipa tarlasika cim se malo uigraju, oslobode i kad se nema puno povreda, vidi se napredak, i ono sto se lako primaju golovi i sto su se olako gubili neki bodovi, vidis da je to plod neiskustva i kako iz mjeseca u mjesec se te djecije bolesti prevazilaze pomalo

Jos ce se ova ekipa ustabiliti, dosla su i neka solidna pojacanja i do kraja sezone ce se liga prvaka sigurno izboriti bez problema, na ljeto dva tri dobra pojacanja i vec to biti opet ekipa konkurentna za titulu, a za povratak u sami evropski vrh trebace vise vremena, pameti i srece
Ma ti si jedna obicna ubleha koja veze sa zivotom nema.
Dali smo jedva 30 golova u Ligi.Prebili te u kupu , izgubili obe utakmice u Superkupu , u 6 utakmica LP dali 2 gola covjece.Kako vise imas stida ista lose napisati za covjeka koji je samo prosle godine zabio vise golova nego je Barcelona do sada ove godine dala.Sta ti je kume ? Sta se desava sa tobom?
Nabijao te Liverpool i ko vec ? Pa nije te radi Messija koji je sam rasturio taj isti Liverpool.Sad te nabija Benfica.

Kakav klaun , ne mogu vise diskutovati sa tobom.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, Rodju i 26 gostiju.