FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako su cifre o kojima se priča i otprilike tačne, jasno je da niko baziran u bosni i hercegovini ne odbija tu ponudu. ni premijer ili predsjednik.
[youtube][/youtube]RobertoBaggio je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Puno sreće mojim sugrađanima, nekim i od prijatelja u nastojanju da klub postave na zdrave noge, navijači želje (također neki od mojih prijatelja) okrenuti list, poraditi na tribini, da se raja vrati na stadione, pratiti rad, kritikovati, dat podrsku tim novim ljudima, statutu, i svi skupa napraviti zdravu atmosferu za rad i izdici se iz kolotečine bh fudbala, i nadam se opet derbiju pred 30 tisuca i mjesec groznice prije istog, i zdravom rivalitetu. Sretno komsinice.
pa normalno da se ne odbija...samo mentalno bolestan covjek može to odbitiChWilla je napisao/la:ako su cifre o kojima se priča i otprilike tačne, jasno je da niko baziran u bosni i hercegovini ne odbija tu ponudu. ni premijer ili predsjednik.
dva miliona za dvije godine...otišao bi na Mars za te pare, a ne u Katar
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 dec 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Hvala kono.duskajurisic je napisao/la:Puno sreće mojim sugrađanima, nekim i od prijatelja u nastojanju da klub postave na zdrave noge, navijači želje (također neki od mojih prijatelja) okrenuti list, poraditi na tribini, da se raja vrati na stadione, pratiti rad, kritikovati, dat podrsku tim novim ljudima, statutu, i svi skupa napraviti zdravu atmosferu za rad i izdici se iz kolotečine bh fudbala, i nadam se opet derbiju pred 30 tisuca i mjesec groznice prije istog, i zdravom rivalitetu. Sretno komsinice.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo da sad i navijaci ne dignu ruke poslije prvog kiksa...sad smo vise nego ikad potrebni Zelji, da se malo svi skupimo, ostanemo na pravom kolosijeku (stabilizacija kluba i vracanje dugova), pa cemo nadam se docekat prave ljude na pravim mjestima i pare, nista bez para.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kako vam više ne dosadi stabilizacija kluba.Pa u istu ,ne vjeruju ni u upravi kluba.
A kako tebi ne dosadi pisati gluposti i praviti se pametan na nasoj temi ?amypitar je napisao/la:Kako vam više ne dosadi stabilizacija kluba.Pa u istu ,ne vjeruju ni u upravi kluba.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 28 dec 2014, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ne odgovarati uhljupima i nece ni pisati.

RobertoBaggio je napisao/la:

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Koji navijaci prijatelju??exbabilon je napisao/la:Samo da sad i navijaci ne dignu ruke poslije prvog kiksa...sad smo vise nego ikad potrebni Zelji, da se malo svi skupimo, ostanemo na pravom kolosijeku (stabilizacija kluba i vracanje dugova), pa cemo nadam se docekat prave ljude na pravim mjestima i pare, nista bez para.
Nemoj se sta uvrijediti, ali na Grbavicu vise rijetko dodu oni navijaci koji mogu donjeti kakve ekonomske koristi.
Ostale su samo bolesnici Zelje, takvi kao ti i ja, koji bude uvijek nikad ispod 1.500...
Tako, nema to puno veze sa Amarom u ovom momentu, jednostavno Zeljo zbog svojih evropskih blamaza iskljucivo nije vise atrakcija kao sto je bio ali takoder zbog cekanja da se stadion izgradi sam od sebe tome uveliko doprinio jer dok svi drugi nesto rade, Zeljo stoji i ceka sa neba poklon da padne..
Ja licno ubijeden, da nas je ona utakmica sa Mariborom svega kostala. Imali smo ih, mogli smo, ali jednostavno balkanski/naivni mentalitet razmisljanja o nogometu nas je debelo kostao..
Zelji je jedini spas da se ovaj statut konacno zavrsi, kao i okoncanje dugova pa da se krene u jedno potragu za adekvatnim investitorom, kao sto je Sarajevo uradilo. Druge nema, samo su price koje se vrte u krug...
Sve rečeno.zeljeznicar1 je napisao/la:Ne odgovarati uhljupima i nece ni pisati.RobertoBaggio je napisao/la:
-
- Kontakt:
kad vi mozete 8 godina iznova sebe lagat da ste divovi i da cete bit sampioni, mozemo i mi valjdaamypitar je napisao/la:Kako vam više ne dosadi stabilizacija kluba.Pa u istu ,ne vjeruju ni u upravi kluba.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Zelji treba strucan i kvalitetan kadar u svim segmentima, ovo sto sad imamo meni nikakvu nadu ne daje, neka se niko ne nadje uvrijedjen. Gredic po meni nije kapacitet za klub nivoa Zelje
A ljudi dragi cemo ovolika halabuka ako je covjek otisao,hvala mu za rezultate i sretno mu bilo,svi bi mi otisli da nam neko ponudi bolje nego sto imamo.Klub kao sto je Zeljo nikada ne treba niti smije ovisiti o jednom covjeku, ma ko on bio.Sta da je ne daj Boze Amar umro,budite sigurni da ima ljudi koji su sposobni povesti ovaj klub u lijepu buducnost,samo im treba dati priliku.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Bosna cijela plavo-bijela
Brčko ako se ne varam

Brčko ako se ne varam

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Da brcko

Respekt MANIJACI BRČKO!!! Dobro došli i Vi u DOLINI ĆUPOVA!!!deno_TM87 je napisao/la:![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- ultrassa1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, BarbareZeljin, Direktorcic, edinedin, Hrasno15, Redfire16, Simi i 76 gostiju.