Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Biznis cvjeta
Neco masterclass, Solanke disasterclass.
Šta nam rade naši...
Šta nam rade naši...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon dva remija u ligi, pobjeda protiv Brentforda u gostima i Ipswicha kod kuće je imperativ da se pokaže da smo ozbiljni u ovoj borbi i da nećemo ponovo pasti kao što mnogi prognoziraju. Na papiru ovo izgledaju kao laki protivnici, ali ovo je ozbiljan test za Arnea da se ponovo uhvati kakav takav pobjednički niz u ligi. Zadnjih 30min protiv Forresta daje ozbiljnu nadu jer smo vidjeli da se možemo prilagoditi na bilo kakvu igru protivnika i naći rješenje. Slot je ozbiljan in-game menadžer što je velika prednost.
Jota mora krenut ove utakmice u ligi od prve minute, a ja bih rekao da ih treba krenuti i Tsimikas. Jota bi trebalo da je potpuno oporavljen i da je spreman da izbaci Diaza iz prve postave. Također ne vidim šta se gubi ako se pokuša sa Tsimikasom jer mislim da je nažalost Robbo završio s fudbalom na najvišem nivou. Konate je opet lako ispao kod gola, nije bio dobro pozicioniran, a i Trenta su opet lako pretrčali par puta. Ali nije puno odbranio otkad se vratio, ali mi smo navikli od njega da brani sve i svašta pa imamo malo nerealna očekivanja. Za mene ne treba doći u pitanje da li on treba ostati na golu, naravno da treba.
Macca je po meni imao užasnu partiju protiv Forresta i nadajmo se da je to samo jedna utakmica. Samo je Graven yebena konstanta, uživanje ga je gledati. Szobo treba počinjati od prve minute ove ligaške utakmice, a Jonesu ili Elliotu dati šansu u preostale dvije Lige Prvaka ili protiv Plymoutha.
Gakpo također konstantna prijetnja, volim kad on ima loptu, postao je vrhunski igrač od EPa.
Salahu je bila prva utakmica bez G/A još od oktobra, moralo se i to jednom desiti.
Za Diaza i Nuneza teško vidim neko rješenje u ovom klubu. Ovaj drugi će vjerovatno otići na ljeto. U Diaza sam vjerovao, ali ovo u zadnje vrijeme je užas i možda treba uzet pare za njega dok se još može.
Nije dobar ulazak u kalendarsku 2025.god, ali Slot u prethodnim sezonama većinom isto ili bolje bodovno bude u drugom dijelu sezone u poređenju s prvim dijelom sezone pa hajmo se nadat da će i ovaj put bit tako.
47 bod iz 20 utakmica, idemo dalje, 54 boda u igri, vjerujem da nekih 40/54 treba da donese titulu.
Jota mora krenut ove utakmice u ligi od prve minute, a ja bih rekao da ih treba krenuti i Tsimikas. Jota bi trebalo da je potpuno oporavljen i da je spreman da izbaci Diaza iz prve postave. Također ne vidim šta se gubi ako se pokuša sa Tsimikasom jer mislim da je nažalost Robbo završio s fudbalom na najvišem nivou. Konate je opet lako ispao kod gola, nije bio dobro pozicioniran, a i Trenta su opet lako pretrčali par puta. Ali nije puno odbranio otkad se vratio, ali mi smo navikli od njega da brani sve i svašta pa imamo malo nerealna očekivanja. Za mene ne treba doći u pitanje da li on treba ostati na golu, naravno da treba.
Macca je po meni imao užasnu partiju protiv Forresta i nadajmo se da je to samo jedna utakmica. Samo je Graven yebena konstanta, uživanje ga je gledati. Szobo treba počinjati od prve minute ove ligaške utakmice, a Jonesu ili Elliotu dati šansu u preostale dvije Lige Prvaka ili protiv Plymoutha.
Gakpo također konstantna prijetnja, volim kad on ima loptu, postao je vrhunski igrač od EPa.
Salahu je bila prva utakmica bez G/A još od oktobra, moralo se i to jednom desiti.
Za Diaza i Nuneza teško vidim neko rješenje u ovom klubu. Ovaj drugi će vjerovatno otići na ljeto. U Diaza sam vjerovao, ali ovo u zadnje vrijeme je užas i možda treba uzet pare za njega dok se još može.
Nije dobar ulazak u kalendarsku 2025.god, ali Slot u prethodnim sezonama većinom isto ili bolje bodovno bude u drugom dijelu sezone u poređenju s prvim dijelom sezone pa hajmo se nadat da će i ovaj put bit tako.
47 bod iz 20 utakmica, idemo dalje, 54 boda u igri, vjerujem da nekih 40/54 treba da donese titulu.
Mbuemo i Wissa ima da se dobro najedu u Subotu
Mbeumo me više brine. Pogotov jer sam upamtio njegov gol protiv Arsenala i na sličan način je zamalo dao gol Cityu. Onda se sjetim da je Robbo na toj lijevoj strani.
Što je najgore, Tsimi nije nikakav upgrade, ali bar u napadu (odnosno centaršutevima) mogao bi više da doprinese, mislim.

Što je najgore, Tsimi nije nikakav upgrade, ali bar u napadu (odnosno centaršutevima) mogao bi više da doprinese, mislim.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jednostavno vise nema prostora za kikseve i ove remije. Newcastle, Fulham, United i Forest, to je 8 bodova jbg. Sad je vrijeme za seriju pobjeda i ako sam nalazio opravdanja za te tekme kao i vecina simpatizera mislim da su ispucali te bonuse i da sve osim 9 bodova iz sljedece 3 tekme je lose i naznaka ozbiljnog pada. Ipswich je na papiru lagana tekma ali i Bournemouth i Brentford imaju svoje slabosti, samo je pitanje da li ce odbrana Liverpoola poceti da igra na nivou pretendenta na titulu i vratiti sjaj s pocetka sezone.
Sto se tice sastava slazem se za Cimija i nadam se da Jota pocinje tekme umjesto Diaza takoder. Konate mora vratit formu poslije povrede sto prije jer kad je on na onom nivou s pocetka sezone onda kiksevi bekova dolaze manje do izrazaja. Ali se mora uozbiljiti pod hitno jer trebat ce nekad da cupa bodove.
Sto se tice sastava slazem se za Cimija i nadam se da Jota pocinje tekme umjesto Diaza takoder. Konate mora vratit formu poslije povrede sto prije jer kad je on na onom nivou s pocetka sezone onda kiksevi bekova dolaze manje do izrazaja. Ali se mora uozbiljiti pod hitno jer trebat ce nekad da cupa bodove.
Treba istaknut da je svaki nas kiks u bio rezultat individulanih gresaka, protiv Njuke Kelleher, protiv Fulaham Roberston, protiv Uniteda Trent.
Opet koliko god frustrirale ove greske, mislim da je bolje to nego da opcenito imamo krizu igre kao pred kraj prosle sezone kad su svi grohnuli. Jedini segment koji mene brine je odbrana ali i to je negdje posljedica gore navedenog. Kad neko ima los dan odmah prenese nesigurnost i na ostale.
Protiv Brentforda Tsimikas treba igrati, nije neki upgrade opcenito, ali u odnosu na Robertsona jeste, nevjerovatno je koliko je Robbo opao u svakom segmentu, doslovno ko istrosena hemijska. Mbeumo ce nas yebat ako Robertson bude igrao, a prava na kiks vise nemamo.
Arsenal zainteresovan za Seska, a kod nas Hughes nastavlja da drka qurac, ovakvih uhljeba i neradnika nema ni u BiH.
Opet koliko god frustrirale ove greske, mislim da je bolje to nego da opcenito imamo krizu igre kao pred kraj prosle sezone kad su svi grohnuli. Jedini segment koji mene brine je odbrana ali i to je negdje posljedica gore navedenog. Kad neko ima los dan odmah prenese nesigurnost i na ostale.
Protiv Brentforda Tsimikas treba igrati, nije neki upgrade opcenito, ali u odnosu na Robertsona jeste, nevjerovatno je koliko je Robbo opao u svakom segmentu, doslovno ko istrosena hemijska. Mbeumo ce nas yebat ako Robertson bude igrao, a prava na kiks vise nemamo.
Arsenal zainteresovan za Seska, a kod nas Hughes nastavlja da drka qurac, ovakvih uhljeba i neradnika nema ni u BiH.
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Toga se i bojim, sjetite se Virgila protiv Uniteda i pogleda ka Trentu. Prosle sezone da sam bio igrac s Darwinom bi bila tuca nevidena u svlacionici. Onako ti jedan igrac moze unistiti duh i motivaciju kada ti tekme odlucuje jedan potez, gol, pas itd. i na kraju te kosta pojedinac toliko puta. Ove sezone su isto pojedinci imali blackoute, a to mora prestati jer ako se nastavi ode titula 100%. Kakvu je tekmu Salah igrao protiv Newcastle-a i na kraju ti Kelleher onako amaterski skine 2 boda u zadnjim minutama, pa Robbo gol i crveni protiv Fulhama i ekipa odigra strasnu tekmu s igracem manje, ovamo Trent usrao protiv Uniteda i to je previse kikseva nepotrebnih kada ti treba razlika na tabeli da drzis tempo i momentum jbg.Venom je napisao/la: ↑16 jan 2025, 15:03Treba istaknut da je svaki nas kiks u bio rezultat individulanih gresaka, protiv Njuke Kelleher, protiv Fulaham Roberston, protiv Uniteda Trent.
Kad si vec spomenuo na transfere su ovi iz strukture alergicni, idu na qrac polako sa svojom pasivnoscu. Imaju priliku da iskoriste sansu ove sezone i ne grabe nista da osiguraju dodatno ekipu, a prvi su na svim tabelama, para ima, privuci ces koga hoces bukvalno. Zive u nekom svom svijetu idealizma i podataka, neka ga duvaju.
Kako se ovi novinari ssba brukaju mene stid za njih, cuj Nunez u United
Dibling je savrsena opcija za rotaciju sa Szobom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro jutro

Prodati i to na ljeto, jbo te igrač koji svaku drugu propusti taman da je Messi iz 2011te
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nema veze, imamo Darwina 

Da moze ostati zdrav imao bi statistiku skoro ko Aguero ali je vise suludo ocekivati ista od njega. Bice izgleda dosta promjena i u napadu na ljeto. Diaz Jota Salah Nunez svi pod znakom pitanja 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nerealno.
Čovjek je imao rib injury krajem oktobra.
Shvatam da ispadaš iz trenažnog procesa i da se moraš vratit u isti kasnije, ali je li moguće da 4 mjeseca nakon te povrede i dalje ne možeš potpuno da se oporaviš?
Još je skoro sve utakmice ulazio da igra po 20-30min.
Čovjek je imao rib injury krajem oktobra.
Shvatam da ispadaš iz trenažnog procesa i da se moraš vratit u isti kasnije, ali je li moguće da 4 mjeseca nakon te povrede i dalje ne možeš potpuno da se oporaviš?
Još je skoro sve utakmice ulazio da igra po 20-30min.
Biće kuurčina ko po običaju
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.