FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po zvanicnoj i sastavu hodzic krilo, oremus bek, zinedin zadnji..
Džafić
Oremuš Adukor Miličević Islamović
Pejović Mustedanagić
Hodžić Rahmanović Hebibović
Handžić
Džafić
Oremuš Adukor Miličević Islamović
Pejović Mustedanagić
Hodžić Rahmanović Hebibović
Handžić
This time next year, we'll be millionaires!
Unistit cemo i ovo malo Zinedina sto je ostalo, al Vinkec zna najbolje, vjerujemo mu naravno

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Savez nema za struje,duzni poreza 3 miliona
- feniksptica
- Kontakt:
Do pobjede! 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Hoce li ovo biti samo tekstualni prenos danas ili ce oni na SodaLIVE.ba prenositi?
Ovo ce garant neko telefonom snimati pa preko FB raditi ako bude i to.Cim su i domaca Televizija Lukavac a i nasa Bordotv odustali valjda previse troskova ima kako kazu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U Krupi cemo igrati ako prodjemo dalje,vode vec 0:2 u Trebinju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I naši su napisali da je "skupo" htjeli da rade o svom trosku za Bordotv ali evo gledam sklonili to napisano,maloprije bilo na zvanicnom FB.
Prijenos > teren
Dobro je evo streama,naprijed bordo-bijeli 

Kakav teren.. sramota
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
prva minuta 0-1
Stream crko

Stream crko

Debeli Handzic ga stomakom zavalio 

-
- Kontakt:
0:2
HAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAH
0 - 2 sta se desava