FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 27 dec 2014, 11:41

Hvala ti Amare za sve i puno uspjeha u nastavku karijere, pa da nam se opet nekad vratiš u Želju :thumbup:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 dec 2014, 11:42

Sa srecom Amare, hvala ti za sve !

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 dec 2014, 11:48

Hvala ti Brko za sve radosti proteklih godina. Ona sezona kada smo obarali sve rekorde bit' će mi u sjećanju dok sam živ.
Nažalost, nisam optimista za naredni period. Očekuju nas teški dani, al' šta se može. Željo je Željo, teško je s njim, a još teže bez njega. :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 dec 2014, 11:52

Nisamo htio nista da pisem na temu "Amar", dok se sve ne zavrsi.

Prvo, hvala mu sto je sve ucionio za nas klub, za sve titule, radosti, razocarenja(ponekad). Ucino je da jos vise volim ovaj klub.

Drugo, bice tesko bez njega, realno. Kod njega se zna "ko kosi, a ko vodu nosi" u onim poslovima koje je on obavljao.

Trece, kako sam cuo imacemo i dostojnog covjeka koji ce ga zamjeniti. Dostojnog mislim covjeka koji voli Zelju i koji je istinski Zeljovac. Mada Amarovu karizmu nema niko, ali na njemu ce biti da se pokaze i dokaze.

Cetvrto, postavljen je neki put u narednom periodu koji treba slijediti.

Peto, ni ja ne bi odbio ponudu iz Qatra, jer se te pare ne odbijaju.

Za sve ti hvala Amare!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 dec 2014, 11:54

najvažnije je ko će ga naslijediti. i ove druge stvari van terena da se poslože.

takve ponude se ne odbijaju, a po cijenu da budem pogrešno shvaćen - do izvjesnog zasićenja nekim njegovim metodama je nesumnjivo došlo, i to podavno.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 dec 2014, 11:56

tm8782 je napisao/la:Nisamo htio nista da pisem na temu "Amar", dok se sve ne zavrsi.

Prvo, hvala mu sto je sve ucionio za nas klub, za sve titule, radosti, razocarenja(ponekad). Ucino je da jos vise volim ovaj klub.

Drugo, bice tesko bez njega, realno. Kod njega se zna "ko kosi, a ko vodu nosi" u onim poslovima koje je on obavljao.

Trece, kako sam cuo imacemo i dostojnog covjeka koji ce ga zamjeniti. Dostojnog mislim covjeka koji voli Zelju i koji je istinski Zeljovac. Mada Amarovu karizmu nema niko, ali na njemu ce biti da se pokaze i dokaze.

Za sve ti hvala Amare!!!
Potpisujem . Sretno sefe , i da nam se vratis nekada abd ...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 dec 2014, 11:59

Neandertalac je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Nisamo htio nista da pisem na temu "Amar", dok se sve ne zavrsi.

Za sve ti hvala Amare!!!
Potpisujem . Sretno sefe , i da nam se vratis nekada abd ...
To je to.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 27 dec 2014, 12:00

jos 2 su dodata u potencijalne NASLJEDNIKE:SAMIR MURATOVIC i RUSMIR CVIKO
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 dec 2014, 12:15

Sta sam reko vidio da se nista vise nemoze ucinit u vezi Zelje i ode.Sta sad nista.Cim je on otiso znaci nevidi buducnost u Zelji treba li sta jos reci.Gredic nemoze spasit Zelju nemamo sponzora nemamo igraca nemamo stadion za evrope i ocekujem odlazak Tomica i Kvesica.Ostali smo mi koji volimo Zelju.sad ce mo da vidimo kolko nas voli Zelju tj kolko ce nas bit na stadionu.To je to.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 27 dec 2014, 12:15

Pretpostavljai sam da ce biti jedan od ozbiljnjih nasljednika Zubanovic,zato sto je dobar sa Brkom,Gredom,bavi se ovim poslom a i upucen je u desavanha u klubu..moja zelja je Rusmir Cviko...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 dec 2014, 12:17

Sta se nadam pa prodaji Dzeke sponzoru i Amar da nadje kakvog Seika da ulozi repa u naseg Zelju.Kolko je to sve moguce ce da vidimo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 dec 2014, 12:22

Sretno Brko a sretno i nama sa novim ko god on bio.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 27 dec 2014, 12:24

dobro je. jos nije pocelo, mora da pljuvaci jos spavaju

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 27 dec 2014, 12:33

e jeb.iga pocelo je

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2014, 12:44

pile87 je napisao/la:
super je napisao/la:2 moguca nasljednika:HADIS ZUBANOVIC i MIRSAD BESLIJA
Obojica mnogo vole Zelju, Hadis ce najvjerovatnije biti ali ja bi volio Mirsu cisto iz razloga sto nije pokvaren ni sekunde.
Zuban ako bude bice i pojacanja :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 27 dec 2014, 12:48

super je napisao/la:jos 2 su dodata u potencijalne NASLJEDNIKE:SAMIR MURATOVIC i RUSMIR CVIKO
Hoce li ubrzo biti izabran novi nasljednik Amara?

Amare hvala ti za sve!Sretno ti bilo u novom klubu, da ostvaris mnogo uspjeha u Kataru i da nam se opet aBd vratis :)
AMAR AMAR OSIM OSIM :salut:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 dec 2014, 12:49

Hvala ti Amare za sve, sretno ti bilo u novom klubu.

I nemojte samo više o Amaru kao svecu, gospodaru familije itd. Lafo vratio se na menadžersko mjesto da se fokusira na stanje u Želji i da napravi od njega stabilan klub, i na pola tog puta zamiriše naftaška lova odmah bi on bio i trener a Želju ko yebe izvadit će se nekakao kao što se vadio i uvijek ;)

Znam ja da je to velika lova al' zato mojne više priče o Amaru Veličanstvenom :stop:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 27 dec 2014, 12:53

Zna li neko sastav u kojem Zeljo igra na ovom Hasetovom turniru?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 27 dec 2014, 12:57

Harrison je napisao/la:Zna li neko sastav u kojem Zeljo igra na ovom Hasetovom turniru?
Željezničar će tradicionalno nastupiti na turniru koji se igra u znak sjećanja na Asima Ferhatovića - Haseta. Plave će sa klupe voditi Haris Alihodžić. Tim će činiti sljedeći igrači:

Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman, Riad Bajić, Dino Hasković, Dženis Beganović, Nedim Mekić, Dino Hasanović, Amer Hiroš, Seid Behram, Kerim Memija.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 27 dec 2014, 13:10

Vidio sam da je Zeljo igrao u 12 sati protiv Avaza, zna li ko rezultat? Nigdje ne mogu da nadjem na netu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], haris004 i 47 gostiju.