FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja što više pišem protiv Okića on sve više igra yebote lik je neuništiv .
Al ko se zadnji smije
Al ko se zadnji smije
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slavko Petrović: Skandiranje od najboljih navijača u državi je bilo prelijepo

Amer Dupovac!
Da se ne urekne...Bosniacum Lilium je napisao/la:gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Dulja, Radovac i Miha najbolji.
Poceo je da igra opet kako zna, jos par idiota ga na stadionu proziva redovno, ali sve ih je manje. Danas su odlican posao na sredini odradili on i John! Duljevic imao od 13 pasova, 10 protivniku, sve gori i gori.Bosniacum Lilium je napisao/la:gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio
@Sabinho ti ovo moze potvrditi..Rinuka je napisao/la:Jesu li ono bile ovacije sa istoka za celu, nakon prvog poluvremena? Ako jesu, to je jokerovo maslo. Garant je on zapoceo![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da pohvalim Radovca! Bez greske!
Čovjek je prošle godine bio pred potpisom,da nas preuzme,medjutim trebalo je da potpiše "nesto" i tu su pregovori stali.DBR1987 je napisao/la:/sport/nogomet/slavko-petrovic-sarajevo-ima-fenomenalnu-ekipu-pobjeda-je-zasluzena/160410091
/slavko-petrovic-skandiranje-od-najboljih-navijaca-u-drzavi-je-bilo-prelijepo/
Sto nam ga sipu Petrovic ..... sta mislite dali je u opcijama da bude SLJEDECI trener Sarajeva .... nesto nas puno hvali ....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znao sam tita mi..Jel vas i Hilmo podrzao?joker90 je napisao/la:Poceo je da igra opet kako zna, jos par idiota ga na stadionu proziva redovno, ali sve ih je manje. Danas su odlican posao na sredini odradili on i John! Duljevic imao od 13 pasova, 10 protivniku, sve gori i gori.Bosniacum Lilium je napisao/la:gledam, citam, niko da spomene.joker90 je napisao/la:RADOVAC SAMIR!
Odlican je danas bio
@Sabinho ti ovo moze potvrditi..Rinuka je napisao/la:Jesu li ono bile ovacije sa istoka za celu, nakon prvog poluvremena? Ako jesu, to je jokerovo maslo. Garant je on zapoceo![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Oj PRIJEDORE ! CCC
Dobi aplauz Emerson nakon onog solo prodora, dobrih pasova je imao. 
Po meni je Kramar odlicno odradio ono sto se od njega ocekuje u defanzivi. Jeste da je imao bezbroj gresaka naprijed, ali hajde halalimo mu jer smo pobjedili
Radovac i Miha najbolji, Dulja tu i tamo, treba sto cesce ulaziti u sredinu i sutati.
Zasto je Benko izveo onaj faul lijevom nogom? :O

Po meni je Kramar odlicno odradio ono sto se od njega ocekuje u defanzivi. Jeste da je imao bezbroj gresaka naprijed, ali hajde halalimo mu jer smo pobjedili

Radovac i Miha najbolji, Dulja tu i tamo, treba sto cesce ulaziti u sredinu i sutati.
Zasto je Benko izveo onaj faul lijevom nogom? :O
Amer Dupovac!
Rustemovic, Radovac, Amer.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako se tražilo od njega da gubi lopte između šesnaesterca i aut linije onda si totalno u pravu.Rahma je napisao/la:Po meni je Kramar odlicno odradio ono sto se od njega ocekuje u defanzivi

Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mihojevic nazad ko Nesta, sunce mu ljubim !! 
Na sredini Obi preorao teren u stilu Vidala
Benko i trcanje

Na sredini Obi preorao teren u stilu Vidala

Benko i trcanje

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Petrovic se slihta tako profi, da ja slusam sta prica i ne vjerujem sopstvenim usima.
Ja sam mislila da je ovaj Radnik jaci, ali razuvjerise me ljudi, opali su u zadnje vrijeme. Hurtic prekuc'o ligu sad za sad, da ga ne ureknemo, posto je poceo primati golove. Nismo ni mi toliko losi, samo treba vrsiti pritisak konstantno. Zabismo ga u 33. minuti i onda cekaj da se svira kraj poluvremena. Ne znamo se mi (od)braniti, uspanicimo se. Dobro smo uvjezbali ove kornere, kad se sjetim prije koji je to ocaj bio. Je l' se ono Kramar slihta sudiji i satro on razvadja igrace?

Ja sam mislila da je ovaj Radnik jaci, ali razuvjerise me ljudi, opali su u zadnje vrijeme. Hurtic prekuc'o ligu sad za sad, da ga ne ureknemo, posto je poceo primati golove. Nismo ni mi toliko losi, samo treba vrsiti pritisak konstantno. Zabismo ga u 33. minuti i onda cekaj da se svira kraj poluvremena. Ne znamo se mi (od)braniti, uspanicimo se. Dobro smo uvjezbali ove kornere, kad se sjetim prije koji je to ocaj bio. Je l' se ono Kramar slihta sudiji i satro on razvadja igrace?

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Neznam kako sam to preskociomiky_hz je napisao/la:Čovjek je prošle godine bio pred potpisom,da nas preuzme,medjutim trebalo je da potpiše "nesto" i tu su pregovori stali.DBR1987 je napisao/la:/sport/nogomet/slavko-petrovic-sarajevo-ima-fenomenalnu-ekipu-pobjeda-je-zasluzena/160410091
/slavko-petrovic-skandiranje-od-najboljih-navijaca-u-drzavi-je-bilo-prelijepo/
Sto nam ga sipu Petrovic ..... sta mislite dali je u opcijama da bude SLJEDECI trener Sarajeva .... nesto nas puno hvali ....

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Vidim da se sada Naser vodi kao prvi trener ekipe,čisto da se izbjegne ono kažnjavanje saveza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ništa Kova!? Izbrisat ću ga iz potpisa!Lakoste je napisao/la:Dulja, Radovac i Miha najbolji.
Slažem se da je Samke odigrao fantastično, ali mu umnogome tu pomaže Hurtić. Njegova izmjena je baš odličan potez. Čovjek je izdomirao u prvom poluvremenu, te presječene lopte, te genijalni pasovi, u drugom je već počeo padati, dobi karton, malo ko povreda i ovaj ga izvuče, tu je čak i Emerson poslije fino odradio posao.
Kova i Marko da su od ljeta uigravani sad bi bili drama, a i mi bi uštedili na Stepanovu, ali ima još vremena, u svakom slučaju meni obojica djeluju bolje od Barbarića.
Dobra tekma drago mi je sto nismo morali puno para davat ovaj momak je za 500 maraka preskocio loptu znal neko kolko cemo morat sad Vitezu dat para prosle godine smo kupili za 3 hiljade ??