Mačak, ko je rekao da su svih 99% počeli navijati za nas? Ko je rekao da je nas osnovala FGR? Pa čitaj malo šta se piše! Hajd, nije bitno samo razmisli malo i skontaćeš da je 2+2=4. Tebi tvoje meni moje!Tarantino je napisao/la:Znači 1% građana Sarajeva je u to vrijeme navijao za Želju...hmmmmmmmmmmprigoda je napisao/la:Gradu je tada trebao klub koji će stanovnici Sarajeva osjećati svojim. Kako su klubovi za koje je navijalo 99% građana Sarajeva ugašeni morao se napraviti jak klub. Željezničar tada nije smatran Sarajevskim klubom, obzirom da su ga osnovali radnici koji su došli raditi u SA a ne domicilno stanovništvo. Akcenat stavljam na riječ tada, da mi ne bi imputirali da želim da kažem da Sarajlije ne navijaju za želju što naravno nije tačno i to mi nije cilj.
A to u vezi igrača koji su prešli u Sarajevo nije baš tako kako vaš mit govori.A kad ste vi osnovani onih 99% je automatski počelo navijati za vaš vještački klub?hmmmmmmm interesantno
Ali ova mi je najjača
"Željezničar tada nije smatran Sarajevskim klubom, obzirom da su ga osnovali radnici koji su došli raditi u SA a ne domicilno stanovništvo"Ono vas je osnovala FGR,jel tako?
Znači pošto su većinu klubova u Španiji osnovali Englezi,tamo niko te klubove ne smatra svojima.
Šta sve čovjek neće pročitati ovdje.
Do zadnjeg dana života mog samo SARAJEVO!!!