Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sto i meni Safete nisi tetak 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zeljeznicar! 1921 !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sto meni Bill Gates nije tetakFormat je napisao/la:Sto i meni Safete nisi tetak

Ako me pamcenje sluzi, Pape je uveo Viscu u A selekciju. I Visca je, ne tako davno, bio potencijalni reprezentativac. Tada se pisalo kako za reprezentacije, dok su drugi imali drugu viziju. Vidjelo se protiv Argentine da mu Pape vjeruje i momak je opravdao to povjerenje.bagrcavi je napisao/la:Što Višća Boga ti?
Ja bi i sa Safetom bio zadovoljan, barem bi do Hajduka dogurao s nisam losiji od Avdije vjerujte mi 

Zeljeznicar! 1921 !
Pa šta i da jest..Format je napisao/la:Sto i meni Safete nisi tetak

Aha, ubacio u Višću u društvo dijasporaca pa sam mislio da si ga pomješao sa nekim. Edin je naš momak iz Banovića.fkv123 je napisao/la:Ako me pamcenje sluzi, Pape je uveo Viscu u A selekciju. I Visca je, ne tako davno, bio potencijalni reprezentativac. Tada se pisalo kako za reprezentacije, dok su drugi imali drugu viziju. Vidjelo se protiv Argentine da mu Pape vjeruje i momak je opravdao to povjerenje.bagrcavi je napisao/la:Što Višća Boga ti?
Ubacio je Safet i Zahirovića, Stevanovića, i još dosta njih koji su bili potencijalni, a imali su naše papire ili su čak bili članovi U21 kao trojica gore navedenih.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ubacio je Safet i Avdiju 

Upravo tako. Safet nije zlatan, daleko od toga, ali mjerilo treba da bude teren. Mi jesmo imali nekih "katastrofalnih" poraza, ali i to je sastavni dio sporta. Mi ne tako davno smo igrali protiv Irana, Azerbejdzana, itd. Sada prijateljske protiv renomiranih selekcija.bagrcavi je napisao/la:Aha, ubacio u Višću u društvo dijasporaca pa sam mislio da si ga pomješao sa nekim. Edin je naš momak iz Banovića.fkv123 je napisao/la:Ako me pamcenje sluzi, Pape je uveo Viscu u A selekciju. I Visca je, ne tako davno, bio potencijalni reprezentativac. Tada se pisalo kako za reprezentacije, dok su drugi imali drugu viziju. Vidjelo se protiv Argentine da mu Pape vjeruje i momak je opravdao to povjerenje.bagrcavi je napisao/la:Što Višća Boga ti?
Ubacio je Safet i Zahirovića, Stevanovića, i još dosta njih koji su bili potencijalni, a imali su naše papire ili su čak bili članovi U21 kao trojica gore navedenih.
Prije nego sto odem jos dalje off., Pape je uveo dosta novih igraca i napravio je respektabilnu reprezentaciju. Mnogi zaboravljaju da se klupski fudbal dosta razlikuje od reprezentacije, to mislim narocito oko druzenja igraca i hemije. Meni se svidja sto Pape uvodi igrace postepeno i postepeno se nekih odrice, umjesto da je to drasticna tranzicija. Ja mislim da sada vec, uz ove dijasporce sto ce nam se uskoro pridruziti, imamo 'mirnu Bosnu" za naredna 2-3 ciklusa. Takodjer potenciram na talenat sto posjedujemo u mladjim selekcijama(Modic, Kvesic, Zolotic, Lazic, itd.)
@Mozambik, i sta sad?

Arslanagic nikad nije bio ni pitanje kao ni jedan Bosnjak iz Hercegovine kojem se pristupilo jer takvi smo mi a vi Bosanski Bosnjaci malo jace pritisnite vasu djecu pa da nas ne trzaju svako malo hehehehe. Sala ali ima i istine u njoj zar ne
Nije valjda,nemoj zayebavat.Otkud ti to?Mozambik je napisao/la:Ubacio je Safet i Avdiju
Mozambik ti rastura u fudbalu,a ti pratis tamo neku BIH i Avdiju,nigdje veze
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Visca je nosio U21 na plecimafkv123 je napisao/la:Ako me pamcenje sluzi, Pape je uveo Viscu u A selekciju. I Visca je, ne tako davno, bio potencijalni reprezentativac. Tada se pisalo kako za reprezentacije, dok su drugi imali drugu viziju. Vidjelo se protiv Argentine da mu Pape vjeruje i momak je opravdao to povjerenje.bagrcavi je napisao/la:Što Višća Boga ti?

Malo prenesenog;
Ne mozes devet prekrsaja pravadati desetim ne uradjenim itd

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pozivanjem Avdije je nanio nesagledivu stetu ugledu reprezentacije. Tu ublehu treba, koliko sutra, otjerat iz reprezentacije.
Nema nimalo istine i sala je neumjesna. Đubre je đubre nije bitno geografsko porijeklo, kad te tako roditelji odgoje.dubrovnik je napisao/la:Arslanagic nikad nije bio ni pitanje kao ni jedan Bosnjak iz Hercegovine kojem se pristupilo jer takvi smo mi a vi Bosanski Bosnjaci malo jace pritisnite vasu djecu pa da nas ne trzaju svako malo hehehehe. Sala ali ima i istine u njoj zar ne
Tek kad Safet ode otice i Avdija.Mozambik je napisao/la:Pozivanjem Avdije je nanio nesagledivu stetu ugledu reprezentacije. Tu ublehu treba, koliko sutra, otjerat iz reprezentacije.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/fif ... ercegovinu" onclick="window.open(this.href);return false;
tko je ovaj lik?
Kod: Označi sve
Igrac Ajaxa trenutno na posudbi u Olympiakosu,igra-o za mlade selekcije Holandije,Srbija se borila za njega,kao i Holandija i odlucio igrat za Bosnu !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
A mozda je Arslanagic senior dosao samo da kaze, "nemojte mi vise djete zajebavat. On ce igrati za belgiju."
Zato mali nije ni dosao. Sala mala. Naj draze mi je za ovog malog Milosevica. On je od prvog dana rekao samo Bosna i niko vise. Svaka cast mali.

Joj jesi navalio.....Omerbavarac je napisao/la:Nista ja ne opravdavam Tankovica, smatram ga izdajicom kao i svaki navijac nase svetinje ali sam uvjeren da se nije radilo najjacim intezitetom da se isti pokusa dovesti pod nasu komandu. Stoga mislim da se nece dozvoliti ista greska sa Arslanagicem pa sam iz tog razloga napisao da je ocigledno da se po ovog igraca ide sa 100% pristupa.calcio je napisao/la:
Oni su titrali licno sa Tankovicem kada su mu sjedili u kuci. Znaci oko njega je uradjeno mozda i vise nego oko ovih ostalih ali momak ne zeli.
Tankovica su molili svi mogući faktori. Jaha i Piric pričali sa njim i ocem pa i menadžerom. Begic mu zvao oca i njega... Juka razgovarao sa svima. Dzeko mu isao na noge. Pape izjavio da se nada da će se papiri sto prije srediti. Savez mu ponudio da dođe u Inzbruk....
Sve je do želje, za Arskabagica se neusporedivo manje truda uložilo, presudna je želja igrača.... Tankovica se previše molilo on ima 61 min u PL a ponaša se ko Ronaldo i u njegovom slučaju smo ispali budale još je ismijao svjetsku zvijezdu Dzeku, dok je Arslanagic već afirmisan igrač i dovoljan je bio jedan razgovor da se sve riješi....
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sto se tice Arslaagica..znam sigurno da je Orhan (otac Dinin) presudio,lako je razgovarati sa roditeljima bivsim sportistima,sto je slucaj Arslanagic i Milosevic..bilo je samo do naseg saveza..ovo za malog Svedjanina,nece ovo biti ni prvi ni zadnji slucaj,steta..mali je Svedjanin,tako on kaze jbg.