Gringo se voza s avionom po aerodromu i sadElegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.

Gringo se voza s avionom po aerodromu i sadElegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Priznaj da ga je spustio samo tako, na retrovizore.HazardEden je napisao/la:Gringo se voza s avionom po aerodromu i sadElegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.![]()
Elegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Cova je za razliku od nasih reprezentativaca vec dva puta bio na svjetskom prvenstvu kao igrac.Tako da mu uslo u krvCartman je napisao/la:Nevjerovatno kako je miran Susic.
kakav pacenikxavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
Rekao sam vec @havi je to :mrgreen:Rijec pacenik je za njega epitet.Mada ima ih jos par,ali ko ribe na suhom koprcaju se se.Dok se ne splahnu.Admir_Sa je napisao/la:kakav pacenikxavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kako je miran Susic.
Sta ti ba meni imas oprastati?Elegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
a tek nepozivanje worldclass igraca iz ceške i izraelske lige, to je po meni puno važnije od ovog ocekivanog uspjeha, kojeg bi komotno pola foruma moglo uraditiLenBias je napisao/la:na kraju najveca papetova greska je bila u prijateljskoj utakmici
ko prvo, ne koprcam se jer od mene malo ko da je sretniji, ko drugo ja imam pravo na svoje misljenje, a moje misljenje dijeli toliko drugih ljudi koji nesto znaju od nogometa, a trece, vi koji ste toliko zaludjeni susicem ne vidite dalje od nosa...harishp je napisao/la:Rekao sam vec @havi je to :mrgreen:Rijec pacenik je za njega epitet.Mada ima ih jos par,ali ko ribe na suhom koprcaju se se.Dok se ne splahnu.Admir_Sa je napisao/la:kakav pacenikxavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
DA PONOVIMOOtelo je napisao/la: SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSICSAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.