Safet Sušić - Pape

HazardEden
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 03:06

Elegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Gringo se voza s avionom po aerodromu i sad :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2013, 03:08

Kak bi @Gringec jufka rekel,''Safet Susic propast BIH fudbala'' :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 okt 2013, 03:09

:lol:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 okt 2013, 03:12

HazardEden je napisao/la:
Gringo se voza s avionom po aerodromu i sad :lol: :lol:
Priznaj da ga je spustio samo tako, na retrovizore.

Lero ga po pisti. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 okt 2013, 03:15

:lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2013, 03:50

Nevjerovatno kako je miran Susic. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2013, 03:56

Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kako je miran Susic. :lol:
Cova je za razliku od nasih reprezentativaca vec dva puta bio na svjetskom prvenstvu kao igrac.Tako da mu uslo u krv ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 okt 2013, 04:01

xavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
kakav pacenik
nema potpisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 okt 2013, 04:17

Admir_Sa je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
kakav pacenik
Rekao sam vec @havi je to :mrgreen:Rijec pacenik je za njega epitet.Mada ima ih jos par,ali ko ribe na suhom koprcaju se se.Dok se ne splahnu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2013, 08:55

Pape je bio nervozniji od svih igrača i navijača naše reprezentacije. Moglo se to primijetiti kod poništenog gola Lulića.

Mi smo ovo zaslužili, što jest jest.

Što se tiče Papeta - svaka čast. I dalje on uči. Greške su (naravno) prisutne, al' nekako se to na kraju ispravi.

I, mislim da nema navijača BiH koji nije želio plasman u Brazil. Gringo možda ne voli (blago rečeno) Papeta, al' sigurno da voli reprezentaciju. To ko nije primijetio u njegovim postovima, taj je slijep. Zato i ne vidim potrebu da se napada čovjek iz sveg oružja. Barem ne kada je u pitanju plasman u Brazil. :D

Pape, hvala ti. Što se mene tiče možemo izgubiti sve tri utakmice u Brazilu. Bitno je da smo ovjerili plasman na SP, a kako ćemo tamo izgledati, to je druga priča. Sigurno će tu biti nekih promjena, biće novih pozivnica, vjerovatno ćemo se oprostiti od nekih igrača... No, do Brazila je ostalo puno i neću da trčim pred rudo. Trenutno ću da slavim najveći uspjeh našeg reprezentativnog fudbala :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 okt 2013, 11:06

Samo da pozdravim sve koji su od početka podržavali i vjerovali u najboljeg selektora BiH svih vremena.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 16 okt 2013, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 okt 2013, 11:08

Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kako je miran Susic. :lol:
slika

:mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 okt 2013, 13:31

Sta ti ba meni imas oprastati?
Hebo te sajo u dupe unistio nas je, hebavao si mu mater do 68 minute kao i svako normalan i sad ti nesta ovda burecis, kao ti neki opunomocenik pa imas pravo da kenjas nesto... 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 okt 2013, 13:34

Ne kontam kako moze ostati ovako hladan :D .

Hvala selektoru, nisam miljenik Papeta, imao je svojih gresaka, ali naravno, i dobrih stvari. Ako je trener zasluzan za neuspjeh, onda je itekako zasluzan i uspjeh, a mi smo upravo ostvarili najbolji rezultat u historiji BiH nogometa, i to je ogromna zasluga Safeta Susica.

Idemo u BRAZIL! 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 okt 2013, 13:36

na kraju najveca papetova greska je bila u prijateljskoj utakmici :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 okt 2013, 13:38

25 bodova, jedna igubljena i remi. Direktan plasman. O čemu pričaju sitne duše?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 okt 2013, 13:39

LenBias je napisao/la:na kraju najveca papetova greska je bila u prijateljskoj utakmici :mrgreen:
a tek nepozivanje worldclass igraca iz ceške i izraelske lige, to je po meni puno važnije od ovog ocekivanog uspjeha, kojeg bi komotno pola foruma moglo uraditi :roll:
nema potpisa

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 okt 2013, 14:08

harishp je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
kakav pacenik
Rekao sam vec @havi je to :mrgreen:Rijec pacenik je za njega epitet.Mada ima ih jos par,ali ko ribe na suhom koprcaju se se.Dok se ne splahnu.
ko prvo, ne koprcam se jer od mene malo ko da je sretniji, ko drugo ja imam pravo na svoje misljenje, a moje misljenje dijeli toliko drugih ljudi koji nesto znaju od nogometa, a trece, vi koji ste toliko zaludjeni susicem ne vidite dalje od nosa...
Volim te Bosno!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 okt 2013, 14:10

Otelo je napisao/la: SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSICSAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC
DA PONOVIMO
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 okt 2013, 14:11

Iako je bilo trenutaka u ove cetiri godine kada je zasluzio kritike, sinoc se Susic ipak zlatnim slovima upisao u historiju Bosne i Hercegovine.

Sada se pred njim nalazi dosta tezak posao do pocetka SP-a, jer treba:

1. rezervisati smjestaj gdje ce biti smjesteni nasi igraci - a to treba biti neko mirno mjesto gdje nece imati previse doticaja sa navijacima

2. u slobodnim FIFA-inim terminima odabrati kvalitetne protivnike za ugiravanje odredjenih formacija

3. pokusati pronaci nove igrace koji ce zakrpiti nedostatke u nasem sastavu - kao npr. Kolasinac

itd itd.

Dobro je rekao sinoc onaj novinar na BHT-u:

Do SP-a je jos ostalo 7 mjeseci, a to je za Susica malo i mnogo vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.