I meni je bilo smješno, Jasmin Handanović od 43 godine u prednosti nad Pirićem, ali Husara je neki dan negdje napisao u komentaru, da su odbili produžetak ugovora koji mu ističe u januaru i da je zato sklonjen.Denchi je napisao/la: ↑13 okt 2020, 13:55Brate sklonili ga za golmana od 39g. Eto kakav je...Historicar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 23:57Kenanu Piriću u januaru ističe ugovor sa Mariborom, odbio je da ga produži, nema ga nikako u rosteru za njihove utakmice.Možda bi njega trebali zaganjati, mislim da ima kvalitet za Sarajevo.Eh sad, kako bi to išlo sa Husarom, pitanje je.
Ne treba dalje pricat...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pirića ne bih uzeo u razmatranje uopšte, a kamoli doveo. Prije bih malog Šahinovića posadio na gol. Što dalje on i njegova pudlica od menadžerčića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Piric je los golman i drugo ima on ugovor do 31.05.2021
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ima li postava?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Super bi bilo da i nas tako zajebe
nije nam se to desilo godinama, bas mi nedostaje 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bukvalno od onog debila igrača ne treba uzeti pa kad bi neko od navijača na gol stao. Npr. @Sabinho, na terminu šta nam je branio, još ga pojedini mrze. Da je Hus ostao mogli smo Sabeta ko Tucakovića preko Amerike za trećeg golmana.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:21Pirića ne bih uzeo u razmatranje uopšte, a kamoli doveo. Prije bih malog Šahinovića posadio na gol. Što dalje on i njegova pudlica od menadžerčića.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vrijeme katastrofa, zima, vjetar, kiša padala juče cijeli dan i jutros. Teren pretežak, samo da ne bude povreda i neka pobjeda od 2 gola razlike i taman.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sve ispod 700.000 eura je za mene blago razočaranje, ako su već odlučili da ide u januaru. Sad ćemo vidjeti da li smo išta naučili iz ranijih grešaka, ili ćemo i dalje naše najveće dragulje prodavati za siću.
Ovaj mali je nepoznanica, mene ne bi čudilo da su ga doveli umjesto Džafića, i da ćemo kad Vladan ode opet se baciti u potražnju nove jedinice.
Što se tiče današnje utakmice, sviđa mi se roster koji su poveli u Lukavac. Dati šansu Islamoviću na lijevom beku jer nemamo ni Salčina ni Pidre, Bešića bih isprobao isto, te Adukoru debi, a ostalo po potrebi. Volio bih vidjeti i Dizdarevića na golu.
Ima li neki prenos, stream, bilo šta?
Ovaj mali je nepoznanica, mene ne bi čudilo da su ga doveli umjesto Džafića, i da ćemo kad Vladan ode opet se baciti u potražnju nove jedinice.
Što se tiče današnje utakmice, sviđa mi se roster koji su poveli u Lukavac. Dati šansu Islamoviću na lijevom beku jer nemamo ni Salčina ni Pidre, Bešića bih isprobao isto, te Adukoru debi, a ostalo po potrebi. Volio bih vidjeti i Dizdarevića na golu.
Ima li neki prenos, stream, bilo šta?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uskoro ide nas sastav, vidim od Radnicka je vec u cometu.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Stranica- dvije prije neko postavio.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ko nas prenosi pichichi
Youtube?
Youtube?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svakako, slažem se. Da je Ter Stegen glavom i bradom, ne bih ga pogledao, a kamoli kontaktirao. Uz to, Pirić nije neki kvalitet, mnogo bolji se mogu naći veoma lako.joker90 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:28Bukvalno od onog debila igrača ne treba uzeti pa kad bi neko od navijača na gol stao. Npr. @Sabinho, na terminu šta nam je branio, još ga pojedini mrze. Da je Hus ostao mogli smo Sabeta ko Tucakovića preko Amerike za trećeg golmana.AlfredNobel je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:21Pirića ne bih uzeo u razmatranje uopšte, a kamoli doveo. Prije bih malog Šahinovića posadio na gol. Što dalje on i njegova pudlica od menadžerčića.![]()
Nema nam Sabinha, možda je našao neki angažman.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jadnimi je napisao/la: ↑13 okt 2020, 07:19Samo da podsjetim na link. Sve je bolje od tekstualnog prenosa. Niko nemože nadmašiti Visokotm01hzne je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:10Prijenos utakmice na FB stranici SodaLIVE.ba
https://www.facebook.com/sodaLIVE/?ti=as
Sastav je za 0:5 glat 

Džafić, D. Hodžić, Oremuš, Hebibović, Mustedanagić, Rahmanović, Miličević, Islamović, Pejović, Handžić, Adukor
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čitam sad reprezentacija neće igrati više u Zenici ( do daljnjeg), kontam kad bi mogli kako zajedno uz savez uraditi naš stadion za cat 4. Oni igraju svega 2-3 utakmice godišnje, a nama to treba za evropu slj godine, aBd da napadnemo grupnu fazu..
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Dzafic
Hodzic - Islamović bekovi
Adukor - Milicevic stoperi
Pejovic - Zinedin defanzivni vezni
Rahmanovic prednji vezni
Oremuš i Hebibovic krila
Handzic špic
??
vjerujem da ce zinedin igrati krilnog, a oremus zadnjegbordobijeli je napisao/la: ↑13 okt 2020, 14:58Dzafic
Hodzic - Islamović bekovi
Adukor - Milicevic stoperi
Pejovic - Zinedin defanzivni vezni
Rahmanovic prednji vezni
Oremuš i Hebibovic krila
Handzic špic
??
This time next year, we'll be millionaires!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.