FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kae celo jedna od laksih utakmica za njih
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Na tvoju žalost da,male su šanse ali i dalje smo u igri.pitic je napisao/la:Jel se i dalje borimo za tituluMajkl je napisao/la:Ako ne moze Sloboda kiksati onda bi valjalo da Zrinjski kiksa,jer slijedecu Sloboda igra sa Listiciom
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ej Uefa ligo da znaš kako se borimo i za tebe baš bi ti bilo drago
Šta nam taldžije uradiše. 

SRETAN BROJ - 1725
- franklampard8
- Kontakt:
Ja bi umro dosad da sam takav pesimist bio.pitic je napisao/la:Ej Uefa ligo da znaš kako se borimo i za tebe baš bi ti bilo dragoŠta nam taldžije uradiše.
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Najjače mi je to što nas više pogađaju tuđe pobjede nego naši kiksevi... 

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nego raja, jedno pitanje, šta vi mislite gdje će Zrinjski kiksati dva puta, a da pri tome dobije Slobodu?
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neće niđePitarBordo je napisao/la:Nego raja, jedno pitanje, šta vi mislite gdje će Zrinjski kiksati dva puta, a da pri tome dobije Slobodu?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kiksat će protiv susjeda naših i možda protiv Radnika ako to Šulenta ne sredi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zrinjski ce Radnika silovat , radnik blage veze sa igrom nema samo nabijaju i ajd da ne primimo go Olimpik ih je pojeo kad sam ih gledo trebali 19 golova primit , jedino mogu kiksat na Zelji
Svaki dan haman cujem po nesto novo za Dinu. Pa da je 10% ovog istina, usranom motkom ga od kluba tjerat treba. Nemoguce da ljudi samo izmisljaju, ne treba pisati po forumu detalje radi gurbeta, ali dan kad ode feminizirana ubleha je dan kad smo se rijesili jedne rak rane.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sutra ćemo pobijediti!
U sljedećem kolu ponovo kupujemo utakmicu u Vitezu, Radnik će odigrati neriješeno sa Mađarima, a Široki će kiksati i u Tuzli uzeti samo bod. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hajmo malo tjerati upravu,hehehe...
Volim te, Upravo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Novac od Barbarica (ako nije vec pokraden pape pusi qurac) proslijediti na ovog momcinu

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sutra pogotovo.koalem je napisao/la:high je high.

Pokusaj nesto pametnije,nek raja vidi dokle mozes ici...
Piše na službenoj
VRIJEME: Aktere utakmice očekuje kišovito vrijeme, sa maksimalnom temperaturom vazduha od 15 stepeni.

VRIJEME: Aktere utakmice očekuje kišovito vrijeme, sa maksimalnom temperaturom vazduha od 15 stepeni.
SRETAN BROJ - 1725
Znaci na stadionu ce biti oko 2-3 stepena, znajuci kako na istoku vjetar siba.pitic je napisao/la:Piše na službenoj![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rimljanin90 i 7 gostiju.