FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

svetastrana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la svetastrana » 09 apr 2016, 11:47

Pantelija je napisao/la:"Kada navijaci budu trazili da odemo, mi cemo otici prrije nego nas pocnu tjerati" rece Dino (Mehmeda) Selimovic

"Idemo u borbu protiv korupcije u BH fudbalu" rece dino selimovic

"Cilj nam je dupla kruna" Dino selimovic

"Jesic ima punu podrsku tana" ode jesic nakon dva dana

sta je sljedece? :D

a ovi iz BP i ostala raja iz kafana, samo navalite, samo kada odem na stadion, cujem nesto drugo, cujem 95% navijaca kako kaze

UPRAVA NAPOLJE
DINO ODLAZI!

A upravo oni su najrelevantniji,, a Tan nije vezan popcano za upravu koja je dosla kao totalni anonimusi koje su isti navijaci koji ih danas tjeraju i doveli u klub!

Mislim da ti nikoga nisi doveo u klub !!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 apr 2016, 11:57

hase73 je napisao/la: Mene je samo zao sto na njihovo mjesto nece doci neki bolji i oni koji su nam potrebni u ovom trenutku vec neke gnjide koje se sluze istim metodama, vec vidjenim oko naseg kluba toliko puta, da se uvale i omaste brke.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
To je samo Dino Selimovic pominjao na medijima !
A u isto vrijeme se dovode igraci sumnjivih agenata, igraci sumnjivih kvaliteta !
U isto vrijeme u upravi sjedi Davud Zahirovic covjek koji je unistio Slobodu i covjek koji SIGURNO iz velike ljubavi prema nasem klubi sad sjedi u upravi.

I onda dino? Stvarno mislis da nema boljeg od tebe?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 09 apr 2016, 12:25

Ne kontam zašto simpatizere Uprave nazivate plaćenicima. Možda se to furate na BBB ? Onda i ''oni'' vas mogu optužiti da ste plaćenici nekih novih ljudi koji žele doći u Upravu. Znamo i sami ko je prije par dana sa foruma hvalio Gracića, čovjeka koji je dužan skoro svakom bivšem/sadašnjem igraču Olimpica.

Evo ja ne podržavam ni Sjever, ni Upravu. Razmišljam o sutrašnjoj utakmici. Svi se slažemo u jednom, a to je da će Tan odlučiti da li Uprava ostaje ili odlazi. I čemu onda ovolike diskusije oko Uprave ?

SRCE NA TEREN !
SARAJEVO

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 apr 2016, 12:37

Pa jel moguće da na Koševu kad igramo, ne može proć' bez kiše??????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 09 apr 2016, 12:39

Mozda nece sutra biti kise... :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 apr 2016, 12:53

Ima lu bujruma kod vas?
Interesuje me da li vasi akademci idu svi u istu skolu, ili je to po slobodnom izboru djeteta?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 apr 2016, 13:03

Je*o ti Klub, ako mu se 'sudbina' rjesava na forumu :D Tako da sve ove price oko toga kako ne treba prozivati nikoga na forumu, na stadionu..nego treba da se da podrska..mogu se macku o rep okaciti :D Samo budala moze vjerovati da se bitne odluke u Klubu donose na osnovu jeb*nog ss.ba foruma !!!
Moze Tan biti stovlasnik, ali ako navijaci budu do kraja (a ne vidis sto ne bi) 'tjerali' Dinu i Co. oni ce sami otici...nece ih ni Tan uspjeti nagovoriti da ostanu :mrgreen:
To, da li je neko placen da blati, ili da brani, ne zna niko ovdje na forumu...jbt pa mogu ja imati misljenje i bez placanja, ima nas i kojima je stalo do Kluba, koji nekako nadjemo za kartu i clansku...pa valjda imamo pravo i da kritikujemo, i da ukazemo dje su propusti, a sta je to pozitivno ???
Ionako mislim da se na ljeto rade neki ustroji u Klubu, mislim da ce se nesto promijeniti, bio sistem ili ljudi, ali sigurno hoce.
Sutra aBda pobjeda, valjda ce biti bar 3-4 k ljudi, jer prijenos je na bht1, a i vrijeme nije bas najbolje za stadiona.
Sastav: Pavlovic, Kalas, Kova, Miho, Kada, Dulja, Samke, Rustem, Okano, Harba, Benkara. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 apr 2016, 13:17

fico je napisao/la:Ne kontam zašto simpatizere Uprave nazivate plaćenicima. Možda se to furate na BBB ? Onda i ''oni'' vas mogu optužiti da ste plaćenici nekih novih ljudi koji žele doći u Upravu. Znamo i sami ko je prije par dana sa foruma hvalio Gracića, čovjeka koji je dužan skoro svakom bivšem/sadašnjem igraču Olimpica.

Evo ja ne podržavam ni Sjever, ni Upravu. Razmišljam o sutrašnjoj utakmici. Svi se slažemo u jednom, a to je da će Tan odlučiti da li Uprava ostaje ili odlazi. I čemu onda ovolike diskusije oko Uprave ?

SRCE NA TEREN !
E zamisli sada mentalni sklop,da hvališ čovjeka koji je do jučer želio da ugasi FK Sarajevo i formira FK Sarajevo 1946 :facepalm: A nastranu njegova dugovanja u njegovom klubu,dabogda se nikada ne riješio dugova pa neka pravi olimpic 1992
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 apr 2016, 13:35

Vidim neki se opet bore sa vjetrenjacama na temi. Lijepo, lijepo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 apr 2016, 13:47

Nek me neko podsjeti kad smo zabili zadnji put gol glavom iz ubacaja kornera ?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 apr 2016, 13:48

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Nek me neko podsjeti kad smo zabili zadnji put gol glavom iz ubacaja kornera ?
Proslo kolo borcu :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 09 apr 2016, 13:49

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Nek me neko podsjeti kad smo zabili zadnji put gol glavom iz ubacaja kornera ?
sad protiv Borca u zadnjem kolu :mrgreen:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2016, 15:04

Ovde neki zele nesto, a neznaju sta. Imali smo klub kad je 200 ljudi vladalo njime (sta smo dobili losu igru i dug od 4 miliona km)

Pustimo TANU da radi svoj poso, to je njegovo pravo, navijaci nemaju pravo da upravljaju sa TANOVIM PARAMA.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 09 apr 2016, 15:13

IvanOsim je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pise ovaj svetastrana, mislim da nismo mogli vise gospodski se ponijeti prema ovim desavanjima koja vam se desavaju, niti jedne rijeci o tome ni iz sirih krugova naseg kluba, a kamo li uzih, al eto najlakse je raju pokusati obrlatiti da je Zeljo kriv sto je Azmir ono izjavio, sto je Dino krenuo kod sudija u svlacionicu i sve ostalo sto vam se desava.
I jos spominje portale, a i to se zna da je Dinin nacin poslovanja privolit odredjene medije da pisu onako kako zeli, i to je dokazano sad na zimu kad je platio istom ovom portalu prevoz i smjestaj u tursku, da ne prenose Zelju, nego samo Sarajevo, sto mi nismo nikad radili, nit nam je to nacin rada i razmisljanja..

A cinjenica je da smo mi jedini osteceni ako je ova prica istinita, al opet niko nista ne izjavljuje, ne potpaljuje vatru, a zna se da bi vasi iz uprave voljeli da mi malo dodamo, pa da mogu na nas prebacit..

Jedna je istina, i nama se prosle god slicno desavalo, raja pocela na stadionu UPRAVA NAPOLJE i fino Gredic podnese ostavku (iako potpuno nepotrebno, mnoge stvari koje sad nam se dobre desavaju, on je pokrenuo), ali raja se smirila, malo rezultati, malo pozitivna prica i okrene se na bolje,
A sad vi skontajte, cim se ovo ovoliko zatalasalo, trebao je Dino podnijeti ostavku- da razlog navede losa atmosfera u i oko ekipe koja se bori za titulu, a da ce se pravnim putem ici u rjesavanje situacije.
Ne on ceka da ga raja max zamrzi, pokusava sa ovim nekim likovima na forumu da prebaci krivicu na Zelju, a u svemu tome Sarajevo gubi..
Ali zasto bi Dino podnio ostavku, kad zna da ne moze naci bolji posao, radno vrijeme proizvoljno, putovanja, upoznavanja bitnih ljudi, itd.. a ne razmisljanje o napredku vlastitog kluba..
Pravo je poredjenje Gredic i Dino..

Izvinite na nesto duzem postu i respektujte projekat trening centra, jer je zaista dobar projekat, veoma mi je drago da se krenulo sa trening centrima, jer ce i moj klub prije napravitu vlastiti, kad ste vi vec to realizovali..

Zivjeli..
Kritikovanjem njegovih gluposti, nisi obratio paznju na svoje gluposti. Tu ste vi negdje u pet grama.
Das Ist Walter

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 apr 2016, 15:15

miden je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta pise ovaj svetastrana, mislim da nismo mogli vise gospodski se ponijeti prema ovim desavanjima koja vam se desavaju, niti jedne rijeci o tome ni iz sirih krugova naseg kluba, a kamo li uzih, al eto najlakse je raju pokusati obrlatiti da je Zeljo kriv sto je Azmir ono izjavio, sto je Dino krenuo kod sudija u svlacionicu i sve ostalo sto vam se desava.
I jos spominje portale, a i to se zna da je Dinin nacin poslovanja privolit odredjene medije da pisu onako kako zeli, i to je dokazano sad na zimu kad je platio istom ovom portalu prevoz i smjestaj u tursku, da ne prenose Zelju, nego samo Sarajevo, sto mi nismo nikad radili, nit nam je to nacin rada i razmisljanja..

A cinjenica je da smo mi jedini osteceni ako je ova prica istinita, al opet niko nista ne izjavljuje, ne potpaljuje vatru, a zna se da bi vasi iz uprave voljeli da mi malo dodamo, pa da mogu na nas prebacit..

Jedna je istina, i nama se prosle god slicno desavalo, raja pocela na stadionu UPRAVA NAPOLJE i fino Gredic podnese ostavku (iako potpuno nepotrebno, mnoge stvari koje sad nam se dobre desavaju, on je pokrenuo), ali raja se smirila, malo rezultati, malo pozitivna prica i okrene se na bolje,
A sad vi skontajte, cim se ovo ovoliko zatalasalo, trebao je Dino podnijeti ostavku- da razlog navede losa atmosfera u i oko ekipe koja se bori za titulu, a da ce se pravnim putem ici u rjesavanje situacije.
Ne on ceka da ga raja max zamrzi, pokusava sa ovim nekim likovima na forumu da prebaci krivicu na Zelju, a u svemu tome Sarajevo gubi..
Ali zasto bi Dino podnio ostavku, kad zna da ne moze naci bolji posao, radno vrijeme proizvoljno, putovanja, upoznavanja bitnih ljudi, itd.. a ne razmisljanje o napredku vlastitog kluba..
Pravo je poredjenje Gredic i Dino..

Izvinite na nesto duzem postu i respektujte projekat trening centra, jer je zaista dobar projekat, veoma mi je drago da se krenulo sa trening centrima, jer ce i moj klub prije napravitu vlastiti, kad ste vi vec to realizovali..

Zivjeli..
Kritikovanjem njegovih gluposti, nisi obratio paznju na svoje gluposti. Tu ste vi negdje u pet grama.
Ali ovaj je gurbet..A sta je dinino opravdanje sto je glup??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2016, 15:17

Inače, mi smo uz Željkana i Zrinjski jedna od 3 neporažene ekipe u proljetnom dijelu prvenstva (gledajući od 18. kola)

ješino proleće :kafa:
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 apr 2016, 15:26

BitiSrcemVezan je napisao/la:Inače, mi smo uz Željkana i Zrinjski jedna od 3 neporažene ekipe u proljetnom dijelu prvenstva (gledajući od 18. kola)

ješino proleće :kafa:
uspjesno kao hrvatsko proljece, sedamdeset i neke :mrgreen: :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 apr 2016, 15:54

http://www.klix*ba/sport/nogomet/predsjednik-nsbih-elvedin-begic-o-aferi-punac-zasto-se-klubovi-javljaju-tek-poslije-godinu-dana/160409029

Zanimljivo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 09 apr 2016, 16:09

ledesma je napisao/la:http://www.klix*ba/sport/nogomet/predsjednik-nsbih-elvedin-begic-o-aferi-punac-zasto-se-klubovi-javljaju-tek-poslije-godinu-dana/160409029

Zanimljivo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 apr 2016, 16:12

afera postala aferica :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 13 gostiju.