FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
07.10.
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
- TurkishAirlines
Inace svi smo mi iz Opcine Centar.
I jaka smo prevaga na izborima u Centru u pichku materinu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Cuj Gracic, pardon Gratz
Frajera ne treba niko ismijavati, sam to on radi
Frajera ne treba niko ismijavati, sam to on radi
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gdje nije, ime tvog kluba nalazi se pored ekipa kao St. Etienne, Lyon, Napoli, Watford.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Treba se okrenuti gruzijskom tržištu u potpunosti. Relativno jeftina i neatraktivna liga, a proizvode dosta dobre fudbalere.
- Osttribine
- Kontakt:
I te kako ima navijaca Sarajeva u opstini Centar, a obzirom da nacelnici opstina i ne osvajaju mandate sa vise desetina hiljada glasova za uhar im je na suplju ugrabiti koju stotinu ili hiljadu glasova. Da ne misle tako ne bi ni jedan ni drugi pred Izbore stadion Kosevo uzimali usta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 okt 2024, 21:51Inace svi smo mi iz Opcine Centar.
Necemo mi iduceg igraca Gulijevog kalibra dobit za narednih 50 godina.PeppermintSA je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:27Treba se okrenuti gruzijskom tržištu u potpunosti. Relativno jeftina i neatraktivna liga, a proizvode dosta dobre fudbalere.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Samo Bakir
-
- Kontakt:
Ma 8ma igraca bez obzira na Gruziju samo treba dobru mrezu imat i ne sumnjam u Latermea. Belgija je puna strasno talentovanih naravo i gruzijci su odlicni,borbeni.PeppermintSA je napisao/la: ↑03 okt 2024, 22:27Treba se okrenuti gruzijskom tržištu u potpunosti. Relativno jeftina i neatraktivna liga, a proizvode dosta dobre fudbalere.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ja bih se prije okreno engleskom trzistu, možda bude novi Fanimo ili Dal
Kaze se "Da li" a ne "Dal"DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑03 okt 2024, 23:08Ja bih se prije okreno engleskom trzistu, možda bude novi Fanimo ili Dal
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- BegovicRamiz
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑03 okt 2024, 23:11Kaze se "Da li" a ne "Dal"DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑03 okt 2024, 23:08Ja bih se prije okreno engleskom trzistu, možda bude novi Fanimo ili Dal![]()
Svakog potencijalnog načelnika koji spomene rekonstrukciju Koševa treba pljunut.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoj molim te, ti otkad si rekao da je Renan bolji od Demirovica, on okvir gola nije pogodio. Ne usporedjuj Boga ti vise, ukleo si momka ko Bela Gutman Benfiku.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 17:28Ja sam pisao prije sedmicu, i uporedio sam BRUNU PETKOVICA SA GULASHVILIJEM..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Treba dizati standarde, tražiti 3 miliona eura.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Posto se u medima provlacilo da je odkupna klauzula za bruna 3,5 m€ i to samo u roku od 2 mjeseca i da mu je plata u Dinamu 1,2 m€
Ako su ovi parametri TACNI i ako uzmemo cinjenicu da sa gre Brune nisu toliko dobre da ce i dobit vise poziv u A reprezentaciju ( iako dobije poziv nevjerujem da ce bit u prvih 11, minute na kasikicu) takodje osteta 3,5 m€ i sigurno ispod 1,5 m€ ( u dinamu ima 1,2m€) plate i ugovor na tri godine u dinamu ima jos 2 godine ugovor. Kad se sve to sabere Brunine usluge bi kostale oko 8 m€ za 3 godine i plus igrac koji ce imat 33 godine
A mi kad bi prodali Gulija za 2,7 m€ i recimo da podpise na 4 godine za lahkocom bi pristao na 600 k € platu godisnje i kao sto sam predvidja da ce pocet bit standardan A reprezentativac do marta 2025 imas igraca za 5,1 m € na 4 godine (bruno na 3 godine) koji ce bit standardan u A reprezentaci i koji ce imat 26-27 godina za kojeg ces moci uzet u najgorem slucaju recimo da zakaze i da ostane na ovom nivou opet 1 m€ a ako bi kojim slucajem procepio tipovi ko on Visca mogu ici za 5-8 m€
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ja bih volio vise ovakvih njegovih postovanapoleon72 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 07:46Nemoj molim te, ti otkad si rekao da je Renan bolji od Demirovica, on okvir gola nije pogodio. Ne usporedjuj Boga ti vise, ukleo si momka ko Bela Gutman Benfiku.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 17:28Ja sam pisao prije sedmicu, i uporedio sam BRUNU PETKOVICA SA GULASHVILIJEM..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Treba dizati standarde, tražiti 3 miliona eura.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Posto se u medima provlacilo da je odkupna klauzula za bruna 3,5 m€ i to samo u roku od 2 mjeseca i da mu je plata u Dinamu 1,2 m€
Ako su ovi parametri TACNI i ako uzmemo cinjenicu da sa gre Brune nisu toliko dobre da ce i dobit vise poziv u A reprezentaciju ( iako dobije poziv nevjerujem da ce bit u prvih 11, minute na kasikicu) takodje osteta 3,5 m€ i sigurno ispod 1,5 m€ ( u dinamu ima 1,2m€) plate i ugovor na tri godine u dinamu ima jos 2 godine ugovor. Kad se sve to sabere Brunine usluge bi kostale oko 8 m€ za 3 godine i plus igrac koji ce imat 33 godine
A mi kad bi prodali Gulija za 2,7 m€ i recimo da podpise na 4 godine za lahkocom bi pristao na 600 k € platu godisnje i kao sto sam predvidja da ce pocet bit standardan A reprezentativac do marta 2025 imas igraca za 5,1 m € na 4 godine (bruno na 3 godine) koji ce bit standardan u A reprezentaci i koji ce imat 26-27 godina za kojeg ces moci uzet u najgorem slucaju recimo da zakaze i da ostane na ovom nivou opet 1 m€ a ako bi kojim slucajem procepio tipovi ko on Visca mogu ici za 5-8 m€
ovo je sasvim relano i objektivno
sto vise ovakvih parametara
npr ako megvajer kosta 80 miliona a ovolika gresaka i ulazi sa klupe ,sto Celik ne bi kostao 7 miliona a pred njim buducnost
samo pisi pitaru a haters gonna hate
To si upravu ali, Slobode kao ekipe - mislim da ne trebamo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gulisha neće otići za ispod 4 mil eura
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Lavcina i 63 gosta.