Ne, nego sam mislio da ste jedini nam bili vi konkuretni pa sada tkoje vise od nas zasluzio!QUARESMA 18<<< je napisao/la:znaci kako si to rekao u svom postu, tko pobjedi Chelsea, titula mu je zagarantovana

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ne, nego sam mislio da ste jedini nam bili vi konkuretni pa sada tkoje vise od nas zasluzio!QUARESMA 18<<< je napisao/la:znaci kako si to rekao u svom postu, tko pobjedi Chelsea, titula mu je zagarantovana
Neka ide sretno mu bilo, Hernandez bi trebao! Sada nova imena jer imamo prazne brojeve 2,4,9 mozda 7,18!dr.van nostrand je napisao/la:
Sve je izvjesnije da odlazi , skoro pa sigurno .
Ko ce zamijeniti devetku Uniteda ?
Macheda , Welbeck , Hernandez i Rooney .
Mozda i nece trbati zamjena , te kad se tome dodaju i krilni napadaci Nani,Valecia,Cleverly te ( ? Young ) .
Vjerovatno dovoljno Fergusonu sto se tice navale , ili nas mozda iznenadi kao sa ovim obratom oko Berbatova .
Pa Mancester nema 'pravog' Skolsa (kao ni Gigsa) vec par godina.Hawking je napisao/la:Xavi je više puta izjavio da mu je Scholes bio uzor i to i ne čudi, obojicu krase filigranski precizni pasovi... problem je u tome što Scholes odlazi, a mi nemamo ni jednog jedinog igrača koji mu može prismrditi kada je u pitanju tehnička potkovanost, zapravo imamo jednog ali u napadu (Rooney), ostali ne mogu meda na kašiku. Dakle, logično je da tražimo igrače tipa Scholesa, i to nam trebaju najmanje dva da bismo se suprotstavili Barceloni. To ne znači da ćemo igrati igru poput njih, mi ćemo i dalje igrati svoju igru, samo što ćemo mnogo više držati loptu u posjedu i stvarati mnogo više prilika, dakle bićemo u stanju da adekvatno odgovorimo njihovim napadima.
Da vi osvojite, ja mislim da bi se nebo srusilo od muke.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kisa padala, na dan kad ste proslavljali titului nebu je zao kome je titula otisla...
nebi se srusilo,al bi povracalo od mukeCartman je napisao/la:Da vi osvojite, ja mislim da bi se nebo srusilo od muke.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kisa padala, na dan kad ste proslavljali titului nebu je zao kome je titula otisla...
This summer, it will be a 'Summer of Change at Old Trafford'-British Media.majestic24 je napisao/la:Valencija,neznam zasto bi gotovo pola tima izmjenili a osvojili smo Premiership i bili u finalu LP
Istice i on ce biti sada slobodan igrac, pa kao sto rekoh 2,4,7,9 slobodni brojevi jer i Berba ode sigurno jer nece da produze novi ugovor, kao i Scholes jos nije odlucio sta dalje.dr.van nostrand je napisao/la:Jel˙ Owenu istice ugovor ?
Ako istice i on odlazi
Sam Sneider je izjavio kako ne ide iz Intera, a sto se tice Lassa vjerovatno uz finu ponudu ide iz Realamajestic24 je napisao/la:Krila : Nani,Valencija,A.Young i Obertan. Dobra kolekcoja definitivno
Centralni vezni : Fletcher,Park,Anderson,Sneider i Lass Diara.
Napad : ROONEY,Hernandez,Owen,Welback
Iz mladog tima takodjer promovisati 2-3.
Ma za pravu cifru ici ce ili Modric jer Unitedu treba kreativac, a to Lass nije sto znaci da uz Lassa mora doci i jedan od ova dva!Jimmy from the hood je napisao/la:Sam Sneider je izjavio kako ne ide iz Intera, a sto se tice Lassa vjerovatno uz finu ponudu ide iz Realamajestic24 je napisao/la:Krila : Nani,Valencija,A.Young i Obertan. Dobra kolekcoja definitivno
Centralni vezni : Fletcher,Park,Anderson,Sneider i Lass Diara.
Napad : ROONEY,Hernandez,Owen,Welback
Iz mladog tima takodjer promovisati 2-3.
Adam ce licno mislim zavrsiti kod vas i Fergie nije neko veliko pokazao interesovanje za njega jedino ako sta iznenada bude kao ste se zna desiti. Rodwell je velika njegova zelja.Jimmy from the hood je napisao/la:Ma sigurno cete pokusati dovesti Sneidera i Modrica. Mislim kako su to 2 igraca koja bi najvise odgovarala Unitedu. Lass i Charlie Adam bi trebali mijenjati loseg Carricka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.