AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 19:34

Slažem se, pomenuo sam to već maloprije amf je potrebniji puno nego novi napadač pošto i ovakav napad bez pravih usluga Kake opet trpa golove. Današnja je tekma dobar primjer. Boa veze nema sa amf-om a Monto ne može ništa pošto pokriva defanzivno više pošto nema ni Muntarija niti NDJ. Mada poznavajući ćelu ništa nije nemoguće čak i da dođu i Kaka i Balonja ali i da Zaccardo ostane jedina akvizicija ovog prelaznog roka. Kako god nikad nije dosadno sa ćelom :lol:

Pazzo je nevjerovatno iritantan igrač pa čak i za Milanove navijače :D

Evo njegovo učinka 10 golova 2 asista, 3 iznuđena crvena kartona.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 jan 2013, 19:37

Ma to je to zadnji dan ce biti zvanicno veliki naslov na ss.ba KAKA POTPISAO ZA MILAN, Balloteli ce ipak dan prije doci posto nece celo sve zadnji dan da radi i svi sretni :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 jan 2013, 19:42

Baš nikad nije dosadno, mada jako nervira to njegovo odugovlačenje oko transfera. Bolje da se Realu ponudi više za Kaku, mada je u godinama, jer sigurno da imamo najperspektivniji napad u ligi. Al' ako slučajno dodje Balo, onda će to bit ubojito :D većeras komšije kiksaju da upotpune ovo sjajno kolo :D
Forza Milan!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 27 jan 2013, 20:08

Vidio sam gol Šarafa, eto čitam da je igra bila loša, al šta je tu je, 3 bobe su legle :mrgreen:

I drago mi je da se aktualizirala tema oko dolaska Balonje, ja bih lično volio da pređe.

slika

Još samo da komšije odrade svoj posao onako kako mi priželjkujemo i mirna Bosna :D
Il club piu titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2013, 20:54

Ne vjerujem da ce ih dovesti obojicu jer je u pitanju cifra preko 40 miliona i to je vec nerealno ocekivati od celonja,a vrlo je moguc i scenarij da nam Zaccardo bude jedino pojacanje :mrgreen:

A kad je vec za ocekivati da ce bar jedan doci,ja sam vise za Balonju jer bi s njim dobili perspektivan napad za narednih par godina,taj trio u napadu ziva perverzija 8-)
Sto se Kake tice on je vec u godinama,a i vec imamo malog Saponaru koji bi mogao krenuti njegovim stopama u buducnosti i ne bi bilo pametno jedan takav potencijal drzati na klupi.Ali da bi nam dobro sjeo u sredini,bi.

Jedini problemcic bi bila ta 4-3-3 formacija koja nam bas i ne lezi i s kojom bi neki dobili sut kartu za klupu,ali dobro,ne moze i jare i pare :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 jan 2013, 22:39

sve je ljepse i ljepse pogledati tabelu...evo nas na 5-om mjestu sa samo 3 boda iza intera i 6 iza 3-eg lazia, vrlo brzo bi mogli biti u top 3 i biti na tom mjestu sto nas vodi u LP, a koje tako silno zelimo, cak smo dosta smanjili i tu prednost juventusa koja je u jednom trenutku bila i +19, mada je i sada ogromnih +12 ali opet je lakse to vidjeti...samo trebao ovako nastaviti dalje skupljati bodove iz tekme u tekmu i bice onako kako je elegri rekao do kraja februara cemo biti u top 3 ;)

FORZA MILAN!!!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 27 jan 2013, 22:41

Dakle već za dva kola bi mogli biti na trecem mjestu .. prije samo 2 mjeseca to je zvučalo nemoguće :D :D
Sloboda Tuzla !!!

feko
Kontakt:

Post Postao/la feko » 27 jan 2013, 22:42

Daj bože... mada mi se još uvijek sve skupa ne sviđa.

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 27 jan 2013, 22:45

odlican vikend !!!!

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 27 jan 2013, 22:47

evo i Inter zavrsio remijem tako da se moze reci da je i ovo kolo bilo odlicno, idemo samo dalje i mislim da imamo dosta dobar raspored u februaru, samo da nas barca ne iscrpi pa da se odrazi na Seriu A

sad cekamo Udinese, i onda idemo Caglariju i cekamo Parmu tako da ako ovo odrade kako treba i uzmemo bodove bit ce odlicno pred gradski derbi sa Interom

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 27 jan 2013, 22:47

Uh sve bolje i bolje :D
Konkurenti se klizu opasno,a mi to koristimo,sad daj tog Balonju i sta ja znam zavrsi sa ovom farsom od Mercata ovaj Galliani cirkus zivi napravio od toga :lol: :lol:
Idemo sad po pobjedu sljedece kolo i eto nas tu smo :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2013, 22:57

Džaba to sve :lol: ja jednostavno ne mogu da zamislim Shaarawy-Balotelli-Niang .. :lol:

Ovako za oči i tandemski to jeste dobro sad koliko ce taj trident djelovati je upitno .. ne mozes ti sad od njih ocekivat da pokore Evropu ako je ostatak ekipe ka'rina .. ali ako ovako pogledamo De Sciglio ce za par godina komandovati odbranom sto je za pohvalu, volio bih kad bi nasli nekog mladog PLAYMAKERA tj AMF .. Nesto poput Oscara :P to bi bilo savrseno .. Steta sto nikad nismo uspjeli Gansa jadnog dovesti :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 jan 2013, 23:02

@Ilprincipe

i meni je upitno kako bi funkcionisao taj napad, ali kad skontam da se faraon dosta vraca i pomaze odbrani, a vidim i niang se dosta vraca i pomaze isto znaci da bi balonja imao dosta slobode u napadu i dosta svjezine bilo bi to mozda i dobro, definitivno da su sva trojca ogroman potencijal i imali bi rijesine napad za iducih 10 godina (naravno uz to da ne prodamo ni jednog :D )

al sve u svemu nakon ovog kola mozemo biti itekeko zadovoljni i sretni :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 jan 2013, 23:03

Milan pripremio ponudu za Balotellija: Daje Cityju i Boatenga!!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/milan- ... /130127108" onclick="window.open(this.href);return false;
otkud sad Boateng u ovom?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2013, 23:04

El Shaarawy has won the "Best Youngster" award at the Gran Galà AIC.
Bas me cudi :mrgreen: ...bravo faraon. ;)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2013, 23:11

rope11 je napisao/la:
El Shaarawy has won the "Best Youngster" award at the Gran Galà AIC.
Bas me cudi :mrgreen: ...bravo faraon. ;)
Opasno je Stephan počeo sa tim nagradama :D
Prvo 2011 god. najbolji igrač Serie B , 2012 drugi igrač Evrope , iza Isca iz Malage, i sad najbolji mladi igrač Serie A . 8-)

Ovo mu je sezona iz snova , 18 golova i 4 asistencije u svim takmičenjima za Milan , mislim da to niko od nas nije očekivao i da mu je ovo i statistika cjelokupne sezone , ja bi bio prezadovoljan :D
Ka tome da dodam 3 gola za U-21 Azzure i 1 u prvom timu Azzura , to je ukupno 22 gola :shock:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 23:20

Warrick je napisao/la:Uh sve bolje i bolje :D
Konkurenti se klizu opasno,a mi to koristimo,sad daj tog Balonju i sta ja znam zavrsi sa ovom farsom od Mercata ovaj Galliani cirkus zivi napravio od toga :lol: :lol:
Idemo sad po pobjedu sljedece kolo i eto nas tu smo :D
:lol:

Krepat ma ne molat!

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 27 jan 2013, 23:23

Milanu konkretno fali najvise dobar vezni igrac,kreator srce tima.Tako da me i ne raduje previse i da dodje Baloteli,koji je ruku na srce veliki potencijal,vjerujem da bi u Milanu bukvalno explodirao,al ja bi vise volio jednog dobrog kreatora,nego Balotelija.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jan 2013, 23:41

Aja budale :lol:

slika

EDIT: :o

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... party.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Krepat ma ne molat!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 28 jan 2013, 08:52

Offer of Naples millionaire El Shaarawy: Milan refuses
The Napoli president Aurelio De Laurentiis has received an offer from Manchester City for Edinson Cavani, but is not going to accept it. The implications, however, has the resounding. As reported by La Gazzetta dello Sport, the patron of Naples has simultaneously offered 30 million euro for the card to AC Milan Stephan El Shaarawy. Via Turati declined the offer. Pharaoh is not for sale.
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.