Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
E ****
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A bas steta ubili smo ih u drugom.
Ma nema šta, Sels je pokazao i večeras da je golman sezone.
Nekad neće u gol i to ti je.
Sa pozitivne strane, ovo je posljednja tekma na godisnjem.
Za Brentford sam kod kuće.
Nekad neće u gol i to ti je.
Sa pozitivne strane, ovo je posljednja tekma na godisnjem.
Za Brentford sam kod kuće.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ovo se moralo dobiti. Previše kikseva sebi dopuštamo, sreća pa nas i ostali rivali prate u tome. Ali treba početi pobjeđivati.
Protiv ovakve ekipe se nije dovoljno probudit u 66 minuti i krenut igrat kako spada. Obzirom na horor u prvom poluvremenu i dobrom dijelu drugog mozemo biti djelimicno zadovoljni. Sreca nasa pa Citiy trenutno nije na nivou, protiv njih ni ovoliko kikseva vec znacilo gubitak titule.
S druge strane jasno je da nam trebaju pojacanja, eto veceras se vidjelo koliko fali klasa u spicu na koju se mozes oslonit. Diaz je veceras bio totalni promasaj, jasno je bilo da veceras nece moci nista portiv ovih seljacina. Neko pojacanje bi siguran sam dalo dodatni vjetar u leđa citavoj ekipi, ili barem da se rijesi status igraca kojima istice ugovor. Nerad uprave nam lagano moze doci glave.
Slotu svaka cast, uspio je izmsilit neki sistem nakon kojeg smo proigrali i dobili prostora da se moze probit onaj bunker. Jako me brine odbrana, u ovakvom sranju Mbuemo nas moze ozibljno iskarat.
S druge strane jasno je da nam trebaju pojacanja, eto veceras se vidjelo koliko fali klasa u spicu na koju se mozes oslonit. Diaz je veceras bio totalni promasaj, jasno je bilo da veceras nece moci nista portiv ovih seljacina. Neko pojacanje bi siguran sam dalo dodatni vjetar u leđa citavoj ekipi, ili barem da se rijesi status igraca kojima istice ugovor. Nerad uprave nam lagano moze doci glave.
Slotu svaka cast, uspio je izmsilit neki sistem nakon kojeg smo proigrali i dobili prostora da se moze probit onaj bunker. Jako me brine odbrana, u ovakvom sranju Mbuemo nas moze ozibljno iskarat.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Darwin krivac 

- jasonstatham
- Kontakt:
Salah seronja. Zabiću i ja iz 15 šansi. Trčanje prema golu može, ali samo ako nema igrača ispred sebe.
Na poluvremenu je bod bio pjesma, sad mi žao tri. Srećom City x, ostaje 12 boba razlike. Forrest seljačka, antifudbal ekipa.
Idemo dalje. Pun gas u Brentford.
Na poluvremenu je bod bio pjesma, sad mi žao tri. Srećom City x, ostaje 12 boba razlike. Forrest seljačka, antifudbal ekipa.
Idemo dalje. Pun gas u Brentford.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kako je los ovaj Forest, pa jaci je Fulham od njih. Pomocu koji trikova/srece su oni drugi..pa ljudi jednom centar presli a da valja. 100 puta bolje igra Brentford
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Haj sve ranije što skide, al ono Gakpu u nadoknadi, još se odbila lopta...
Gorak remi s obzirom kako se dobro odigralo zadnjih pola sata.
Gorak remi s obzirom kako se dobro odigralo zadnjih pola sata.
Ovakve sam komentare čekao sve vrijeme dok je Salah kidao. Znao sam da će doći trenutak kad počinjemo da pljujemo po njemu, zaboravljajući da smo na ovoj poziciji zbog njega.jasonstatham je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:09Salah seronja. Zabiću i ja iz 15 šansi. Trčanje prema golu može, ali samo ako nema igrača ispred sebe.
Ma uvijek se po njemu sere, nekad cak i kad igra dobro. Da je Salah biti lako, Salah bi bio svakoFuerza je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:12Ovakve sam komentare čekao sve vrijeme dok je Salah kidao. Znao sam da će doći trenutak kad počinjemo da pljujemo po njemu, zaboravljajući da smo na ovoj poziciji zbog njega.jasonstatham je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:09Salah seronja. Zabiću i ja iz 15 šansi. Trčanje prema golu može, ali samo ako nema igrača ispred sebe.
Prva utakmica Salaha od oktobra bez g/a de malo 

Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 14 jan 2025, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zato sto su navijaci retardirana stoka. I po Trentu pljuju radi jedne utakmice iako je tu vec 8 sezona konstantno dobar.Fuerza je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:12Ovakve sam komentare čekao sve vrijeme dok je Salah kidao. Znao sam da će doći trenutak kad počinjemo da pljujemo po njemu, zaboravljajući da smo na ovoj poziciji zbog njega.jasonstatham je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:09Salah seronja. Zabiću i ja iz 15 šansi. Trčanje prema golu može, ali samo ako nema igrača ispred sebe.
Samo je razlika, sto druge igrace ima muda zamjeniti, a Salaha jok. Nico ga jos nosa u dzepu. Daj makar 15 20.min zabaru.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:15Zato sto su navijaci retardirana stoka. I po Trentu pljuju radi jedne utakmice iako je tu vec 8 sezona konstantno dobar.Fuerza je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:12Ovakve sam komentare čekao sve vrijeme dok je Salah kidao. Znao sam da će doći trenutak kad počinjemo da pljujemo po njemu, zaboravljajući da smo na ovoj poziciji zbog njega.jasonstatham je napisao/la: ↑14 jan 2025, 23:09Salah seronja. Zabiću i ja iz 15 šansi. Trčanje prema golu može, ali samo ako nema igrača ispred sebe.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa ne vadi ga iz razloga sto zna da koliko god losu utamkmicu igra, moze nesto izmislit u sekundi. Gdje ces Chiesu na ove divljake, da ga penzionisu momentalno
Srce, čast i ponos!
Nico ga u dzepu nosa, znaci kao da smo gledali drugu utakmicu. Namjestio zicer Joti, imao nekoliko odlicnih prilika, neke golman odbranio, neke odbrana iz gola izvadila i neke promasio.
Da ga je nosio u dzepu imao bi 5 dodira s loptom.
Da ga je nosio u dzepu imao bi 5 dodira s loptom.
Ma dobro to je Fuad reko, treba uzet s rezervom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.