Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koji vazniji igrac, osim Stilica koji je u godinama. Nasi ne idu praznih stomaka sa slobodnim papirima i ne isplacenim placama, o kakvoj karmi pricas ?BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:15Tezak udarac za FKS odlaskom Rahmanovica, i danasnje teme vezane oko Tatara. Ocito da se njemu vise ne ostaje.
Zelju jos ne napusti niti jedan 'vazniji' igrac, a svima su vam puna usta. Karma je cudo, rekao bih.![]()
Prodali bi vi bilo koga da ima zainteresovanih...BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Vi ste giganti.BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Vidis da se ugledamo na vas model poslovanjaVanja8 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:23Prodali bi vi bilo koga da ima zainteresovanih...BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Nejmaaaa, nestaloooo
Tako je drug, i akb još 100.BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:25Vidis da se ugledamo na vas model poslovanjaVanja8 je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:23Prodali bi vi bilo koga da ima zainteresovanih...BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:17Zato je vasa uprava prezent "modernog fudbala", pa glavnog igraca pustate za neku sicu, skoro istu lovu koju mi dobismo za Hajdarevica![]()
Nejmaaaa, nestalooooSlicna nam je zarada od transfera Hajdarevic/Rahmanovic
![]()
@amypitar,
Naravno da smo giganti, jer 100 godina nije mala stvar![]()
Hahahahahahaj kakav si ti gigantBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:22Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
Ikic, Alispahic, Zec, JuricicAh, da, ipak vi imate Handzica
![]()
Pominjem karmu vezanu za vasa nasladjivanja, i slavlje zbog losih dana u Zeljeznicaru, a u sustini bjezite od svojih problema jer ostajete bez nositelja igre.
Da, zaboravih Serbecica.![]()
Ironicno napisah poredjenje tog dvojca, jer Hajdar nije kljucan faktor u nasem sastavu, kao Amar kod vas. Spominjali ste milionske cifre, a na kraju ste dobili svotu kao za prosjecnog fudbalera. O tome ja pricam.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:30Hahahahahahaj kakav si ti gigantBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:22Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
![]()
Pominjem karmu vezanu za vasa nasladjivanja, i slavlje zbog losih dana u Zeljeznicaru, a u sustini bjezite od svojih problema jer ostajete bez nositelja igre.
![]()
Koliko nam je slicna zarada? Nasa veca samo 400 hiljada km ha? Sta je to za gospodski klub kakav je zeljkan? Sto kokuz moze izmastati u pm...
Ima i Slavija 100 godina, je li i ona gigant?
Zao mi te koliko si nesretan...
Aha, kad nestane argumenata i dokaza to zovemo ironijom? MozeBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:34Ironicno napisah poredjenje tog dvojca, jer Hajdar nije kljucan faktor u nasem sastavu, kao Amar kod vas. Spominjali ste milionske cifre, a na kraju ste dobili svotu kao za prosjecnog fudbalera. O tome ja pricam.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:30Hahahahahahaj kakav si ti gigantBeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:22Odlaskom Rahmanovica, i eventualno Tatara 70% napadackih opcija vam je uskraceno. Zakaric ne moze nadomjestiti navedeni dvojac. Apsurd je to uopste komentarisati.
![]()
![]()
Koliko nam je slicna zarada? Nasa veca samo 400 hiljada km ha? Sta je to za gospodski klub kakav je zeljkan? Sto kokuz moze izmastati u pm...
Ima i Slavija 100 godina, je li i ona gigant?
Zao mi te koliko si nesretan...
Slavija nije gigant, al' to zapravo pokazuje koliko ste vi mali
@aduka87
Sve cemo vidjeti na Grbavici![]()
BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:43Kakav argument i dokaz da iznesem na cinjenicu da je Hajdarevic prodan za 100k, a Rahmanovic za 250k. A u sustini se taj dvojac ne moze nikako porediti, aludirajuci na kvalitetu. Uz to pricamo o reprezentativcu BiH![]()
Ma joj, vi ste giganti, nema sta vise da ti objasnjavam![]()
Za gigante 50 milja gore dole , ne pije puno vode.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:44BeHighirly je napisao/la: ↑22 jan 2021, 16:43Kakav argument i dokaz da iznesem na cinjenicu da je Hajdarevic prodan za 100k, a Rahmanovic za 250k. A u sustini se taj dvojac ne moze nikako porediti, aludirajuci na kvalitetu. Uz to pricamo o reprezentativcu BiH![]()
Ma joj, vi ste giganti, nema sta vise da ti objasnjavam![]()
![]()
![]()
I nije 250k, nego 300k. Sjedi 1!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.