FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ispod 1m€ ako ode onda dobro preispitsti kvalitete Emira, necu rec katastrofa al stvarno loše bi bilo da eto naš “najveci dragulj” sa kojim se planirao da ce oboriti rekord sto se tice transfera, i za kojeg su vec nudili 700-800k€ (ako vec nije to bila šuplja novinara) i gdje su naši odbili, i sada da ga proda za 500k€. Nema logike je8emu, nikako, al vidjet cemo haj..
Bordo bijeli za život cijeli!!
A ne kontas da je korona oborila vrijednost svih igraca. Neki koji su kostali po 80 mil sad ne mogu se prodat za 40Benjolos je napisao/la: ↑13 okt 2020, 09:53Ispod 1m€ ako ode onda dobro preispitsti kvalitete Emira, necu rec katastrofa al stvarno loše bi bilo da eto naš “najveci dragulj” sa kojim se planirao da ce oboriti rekord sto se tice transfera, i za kojeg su vec nudili 700-800k€ (ako vec nije to bila šuplja novinara) i gdje su naši odbili, i sada da ga proda za 500k€. Nema logike je8emu, nikako, al vidjet cemo haj..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas naša mlada repka igra protiv Njemačke u gostima. Kvota na njih je od 1.10 do 1.15 ali ovo je odlična prilika da se naši momci pokažu. Prošli put je čak pet naših igrača bilo u prvoj postavi i još par na klupi.
Ispratiti Radnički - Sarajevo, malo odmoriti i onda u 18 i 15 ispratiti Njemačka - FK Sarajevo U21

Ispratiti Radnički - Sarajevo, malo odmoriti i onda u 18 i 15 ispratiti Njemačka - FK Sarajevo U21

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kako sam poželio tekme naše, ne može niko da vjeruje.
K'o da sa Celticom igramo.
Šta mislite kakav bi prosjek bio navijaca na AFH, sa ovim rezultatima?
Mislim sa onakvom igrom i borbom i prvim mjestom, serijom bez poraza, da bi protiv lištice moglo otici na 8-9 hiljada
Mislim sa onakvom igrom i borbom i prvim mjestom, serijom bez poraza, da bi protiv lištice moglo otici na 8-9 hiljada
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Matchday! 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Tesko ti iko moze dati odgovor na to pitanje...SedrenikHz je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:03Kako sam poželio tekme naše, ne može niko da vjeruje.
"Znaš ti nas, je.bo ti nas..."Zip je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:25Tesko ti iko moze dati odgovor na to pitanje...SedrenikHz je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:03Kako sam poželio tekme naše, ne može niko da vjeruje.

Ma prosjek 3-4 milje opet, možda neka jača tekma da 6 prebaci.Zip je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:25Tesko ti iko moze dati odgovor na to pitanje...SedrenikHz je napisao/la: ↑13 okt 2020, 11:03Kako sam poželio tekme naše, ne može niko da vjeruje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da je ovog Ziljkica iz Borca dovest valjalo bi..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

brate mislim da alisson nije primio vise od 4 gola ove sezone u ligi ne znam za ostala takmicenja al sumnjam da ce 15 primiti jos za par mjeseciskoroalen je napisao/la: ↑13 okt 2020, 07:31Pa i Kovačević prima gol po tekmi, ako tako gledamo. Kvalitet golmana je usko vezan uz kvalitet odbrane, Alisson lani statistički najbolji golman u Engleskoj, ove sezone već primio 15 golova, jer je odbrana skroz pala u formi. Kad je imao tri šuta po tekmi, lahko je bilo skupljat clean sheetove, sad kad ima 15 šuteva prema njemu, tri prima minimalno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 05:33Kad pogledas na rezultatima,svaku utakmicu koju je branio najmanje 1 gol je primio,i poslije je i izbacen iz sastava,jesmo ga uboli nema sta aferim....

a nije ni po jednoj bitnoj statistici bio najbolji ako mislis na alissona iz liverpoola, doduse mogice da je do mene jer slabije puno prstim ino fudbal zadnjih godinu dvije al nesto mi zvuci kao da si ti ovdje pobrkao nesto.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Zanemario sam da je Adrian branio protiv Ville kad su sedmicu primili. Do mene je.fera je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:11
brate mislim da alisson nije primio vise od 4 gola ove sezone u ligi ne znam za ostala takmicenja al sumnjam da ce 15 primiti jos za par mjeseciskoroalen je napisao/la: ↑13 okt 2020, 07:31Pa i Kovačević prima gol po tekmi, ako tako gledamo. Kvalitet golmana je usko vezan uz kvalitet odbrane, Alisson lani statistički najbolji golman u Engleskoj, ove sezone već primio 15 golova, jer je odbrana skroz pala u formi. Kad je imao tri šuta po tekmi, lahko je bilo skupljat clean sheetove, sad kad ima 15 šuteva prema njemu, tri prima minimalno.Sanchez1987 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 05:33Kad pogledas na rezultatima,svaku utakmicu koju je branio najmanje 1 gol je primio,i poslije je i izbacen iz sastava,jesmo ga uboli nema sta aferim....![]()
a nije ni po jednoj bitnoj statistici bio najbolji ako mislis na alissona iz liverpoola, doduse mogice da je do mene jer slabije puno prstim ino fudbal zadnjih godinu dvije al nesto mi zvuci kao da si ti ovdje pobrkao nesto.

Al stoji ovo što sam rekao, kad ti je odbrana loša, ne možeš ti kao golman doći do izražaja. Jako teško. Evo za Kepu iz Chelseaja sam siguran, jer simpatišem Chelsea od stranih klubova (šta ću kada volim plavo

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Joj sjecam se prije tri i po godine dok je igrao za Slobodu, ljudi nas stvarno razvalili na Tušnju 3:0, on odigrao briljantno, mediji ga prozvali Maradonom sa Tušnja

- AlfredNobel
- Kontakt:
Lik doslovno tu jednu tekmu odigrao dobro i tu mu je najbolja u karijeri. Za njega je Aladin Šišić Robben.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi ti puk'o brate u posljednje vrijemeskoroalen je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:35Zanemario sam da je Adrian branio protiv Ville kad su sedmicu primili. Do mene je.fera je napisao/la: ↑13 okt 2020, 12:11
brate mislim da alisson nije primio vise od 4 gola ove sezone u ligi ne znam za ostala takmicenja al sumnjam da ce 15 primiti jos za par mjeseciskoroalen je napisao/la: ↑13 okt 2020, 07:31
Pa i Kovačević prima gol po tekmi, ako tako gledamo. Kvalitet golmana je usko vezan uz kvalitet odbrane, Alisson lani statistički najbolji golman u Engleskoj, ove sezone već primio 15 golova, jer je odbrana skroz pala u formi. Kad je imao tri šuta po tekmi, lahko je bilo skupljat clean sheetove, sad kad ima 15 šuteva prema njemu, tri prima minimalno.![]()
a nije ni po jednoj bitnoj statistici bio najbolji ako mislis na alissona iz liverpoola, doduse mogice da je do mene jer slabije puno prstim ino fudbal zadnjih godinu dvije al nesto mi zvuci kao da si ti ovdje pobrkao nesto.![]()
Al stoji ovo što sam rekao, kad ti je odbrana loša, ne možeš ti kao golman doći do izražaja. Jako teško. Evo za Kepu iz Chelseaja sam siguran, jer simpatišem Chelsea od stranih klubova (šta ću kada volim plavo). Nije uopšte loš golman koliko mu je odbrana šuplja. I onda padne i u glavi pa bude još veća rupa nego što jest.

-
- Kontakt:
Dušan Hodžić na desnom krilu je za njega Di MariaAlfredNobel je napisao/la: ↑13 okt 2020, 13:19Lik doslovno tu jednu tekmu odigrao dobro i tu mu je najbolja u karijeri. Za njega je Aladin Šišić Robben.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑13 okt 2020, 13:41Dušan Hodžić na desnom krilu je za njega Di MariaAlfredNobel je napisao/la: ↑13 okt 2020, 13:19Lik doslovno tu jednu tekmu odigrao dobro i tu mu je najbolja u karijeri. Za njega je Aladin Šišić Robben.![]()

Brate sklonili ga za golmana od 39g. Eto kakav je...Historicar je napisao/la: ↑12 okt 2020, 23:57Kenanu Piriću u januaru ističe ugovor sa Mariborom, odbio je da ga produži, nema ga nikako u rosteru za njihove utakmice.Možda bi njega trebali zaganjati, mislim da ima kvalitet za Sarajevo.Eh sad, kako bi to išlo sa Husarom, pitanje je.
Ne treba dalje pricat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.