Željezničar: Antolović, Čolić, Bogdanović, Kosorić, Zeljković, Hasanović, Tomić, Sadiković, Varea, Memija, Bajić. - Igrači sa najvipe minuta u Želji samo 2 imaju ispod 23 godine, tako da normalno kad argumenata nestane ja sam paćenik... Na stranu stavi što mrziš, fino pogledaj pa reciko čovjek, jel ovo tim djece il ?Alleenn je napisao/la:Ne znam sto se raspravljate sa pacenikom, registrovao se samo sa jednim razlogom tako da samo na ignore treba... Cim je neka promjena u najtrofejnijem klubu odma dodju debili sa druge strane da nam otvaraju oci i govore kako nam je stanje u klubu... Ko je iole normalan preskocit ce njihovu demagogiju...pile87 je napisao/la:Kad si tako uvidjajan reci mi jel znas neku ekipu na svijetu da igra samo sa dijecom ili igracima mladjim od 21 godinu?duskajurisic je napisao/la:Eto na jedno samo da ti odgovorim da vidiš koliko ni o svom klubu ne znaš, Stanić, Tomić, Kvesić, Turković, Varea, Bućan, Antolović, Kosorić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Zeljković, Čolić.... Eto nako iz zajebancije 12 igrača koji nemaju 21-22 nit su juniori, a ti ih 5 nabroja... Slijedeći put kad budeš htio biti simpatičan, istinu reci, jer ja lično nikog ne mrzim , fino sam napisao šta mislim, i ne znam što si se upalio, jer se samo ljudi bez argumenata pale...
udbasi su svjesni ako se ostvari ovo sto je zacrtano da ce opet biti suse narednih 10 godina
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bolest ne bira 

- SarajlijaTM
Dobro,a koliko imaju godina pameti pitarska???duskajurisic je napisao/la:Eto na jedno samo da ti odgovorim da vidiš koliko ni o svom klubu ne znaš, Stanić, Tomić, Kvesić, Turković, Varea, Bućan, Antolović, Kosorić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Zeljković, Čolić.... Eto nako iz zajebancije 12 igrača koji nemaju 21-22 nit su juniori, a ti ih 5 nabroja... Slijedeći put kad budeš htio biti simpatičan, istinu reci, jer ja lično nikog ne mrzim , fino sam napisao šta mislim, i ne znam što si se upalio, jer se samo ljudi bez argumenata pale...
Jel ti mozda jasno da postoji 25 igraca u rosteru???
Slobodno upisi svih 25 igraca i napisi godine i odakle dolaze pa vidi koje gluposti valjas.
Tacnije 15 od 25 igraca su iz juniora presli u prvi tim
Ne znam koji se klinac zaje.bavam s idi.otima

Ne vara te osjecaj,kad nisu nista drugo mogli zvali su sipu i prijavljivali nas po citav dan za nesto,pa srali na amara,ono kao dobronamjerno,ono nama iz najbolje namjere,pa sad svaki potez bilo koga u klubu i bilo koju tvrdnju pokusavaju da predstave "svojim rijecima".propuh je napisao/la:Imam neki osjecaj da neko s namjerom srozava Zelju i sve sto je vezano uz njega.
Nadam se da grijesim ali nek nam je bog na pomoci![]()
![]()
ps. na proljece ocekujem nikad manju posjetu na Grbavici.
Pola ovih "padobranaca",cak i ovdje su s razlogom. Naculi su jadni da se nesto kotrlja,pa im se gace tresu i mole boga da je suplja. Nije im jasno odakle zelji pare? Jel' im se to mozda neko treba pravdati za svakog sponzora i za svaki kvadrat poslovnog prostora koji iznajmljuje...
@duska-opet ti? Boli te tuki s kime mi igramo,mi igramo,na svom stadionu,ne vi,boli te tuki

Sve ti fino objasnio i kad si popusio foru onda se hvatas za neku slamcicu.
sta je sa ostalim tvojim tvrdnjama koje sam ti hladno otresao?
- themaniaks
- Kontakt:
Na stranu sve al ne moze Memic biti trener Zeljeznicara nikako,pravi se cirkus od kluba.Jedino meni logicno je da Amar njega moze lakse kontrolisati nego Adzema i nadam se da je iz tog razloga on trener.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
NE MIRUJEMOOOOOOOOOOO... SVIII NA KOSARKUUU U SUBOTUUUUUU, JUG JE BIO I OSTAO NAJJACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ultrassa1921 je napisao/la:ALIIIIIII MI NE MIRUJEEEEEEEEEEEEEEEEMO
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ja ne znam jos ni jednog igraca u nasoj ligi da je odmah zaigrao i igrao kostantno a da je tek izasao iz juniora.duskajurisic je napisao/la:S kakvom samo djecom ? Ko o tom priča, evo 12 igrača nit su juniori nit imaju 21-22 godine, o rom pričamo, da ne spominjem to da dodamo ovdje Memiju i Bajića da bi to otprilike i bila ekipa Željezničara, i podvale da se igra sa djecom su presmiješne, igraju dva dijeteta...
A drugo statut nije foluska nikakva jer postoje ljudi koji su spremni investirati a tada ce sve izgledati drugacije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stanić 25 godina, od 17 u Želji (200 nastupa), praktično naše dijeteduskajurisic je napisao/la:Eto na jedno samo da ti odgovorim da vidiš koliko ni o svom klubu ne znaš, Stanić, Tomić, Kvesić, Turković, Varea, Bućan, Antolović, Kosorić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Zeljković, Čolić.... Eto nako iz zajebancije 12 igrača koji nemaju 21-22 nit su juniori, a ti ih 5 nabroja... Slijedeći put kad budeš htio biti simpatičan, istinu reci, jer ja lično nikog ne mrzim , fino sam napisao šta mislim, i ne znam što si se upalio, jer se samo ljudi bez argumenata pale...
Turković, 24 godine, naše dijete
Hasanović 24 godine, naše dijete
Sadiković Enis 24 godine
Tomić 23 godine (već 3 godine kod nas)
Kvesić 24 godine (već 3 godine kod nas)
Antolović 25 godina
Čolić 23 godine, naše dijete
Ako su ovi stari onda sam ja pred penziju.
Jedini stariji igrači su Varea (28), Sejo (33), i Kosorić (27)
Ostali su praktično juniori.
Po vašoj pitarskoj priči (a i željama) Željo bi kad već podmlađuje ekipu trebao igrati sa 11 igrača do 21 godine.
Ne ide to baš tako, ako mislite da ide onda nmate pojma o fudbalu.
Ekipa Želje jeste podmlađena i najvećim djelom iz sopstvenog omladinskog pogona. TO što vi igrača niste izbacili još od Papeta (pardon ni on nije vaše dijete) to nije naš problem.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Samo mi jedno nije jasno... ne obracam se samo tebi nego svima ostalim koji ovo pisu... o kontorlisanju Adzema, Dine ili sad Memica.. svi to spominjete a niko od vas ne zna kakvo je stanje i kakvi su dogovori sto se kluba tice, nego svi izvlace neke svoje teorije zavjere...themaniaks je napisao/la:Na stranu sve al ne moze Memic biti trener Zeljeznicara nikako,pravi se cirkus od kluba.Jedino meni logicno je da Amar njega moze lakse kontrolisati nego Adzema i nadam se da je iz tog razloga on trener.
Ne fataj se na pitarske price, covjek koji je godinama i godinama u zelji sa ogromnim iskustvom. Kad se ostalim davala sansa dini i admiru mora i njemu i zbog nekih drugih stvari. Samo se ne sikiraj sve ce se dobro zavrsiti vidjet ces.themaniaks je napisao/la:Na stranu sve al ne moze Memic biti trener Zeljeznicara nikako,pravi se cirkus od kluba.Jedino meni logicno je da Amar njega moze lakse kontrolisati nego Adzema i nadam se da je iz tog razloga on trener.
- SarajlijaTM
Ma svi ovi koji smisljaju teorije zavjere oko adzema,samo neka se zapitaju,moze li po zakonu nastaviti voditi zelju kao prvi trener,bez licence?
Ko ne zna na to sam sebi odgovoriti,nije zasluzio ni da mu neko drugi rastumaci
@terabajt-bas vala,odoh odma i ovoga blokirati...
Ko ne zna na to sam sebi odgovoriti,nije zasluzio ni da mu neko drugi rastumaci
@terabajt-bas vala,odoh odma i ovoga blokirati...
-
- Kontakt:
Šta si ba ti otresao hahahhaa, ne znaš ko ti igrra u timu, nabrajaš nekakve juniore nemaju zajedno 90 minuta njih 13... Ti si otresao jedino mogućnost da se ne radi o čovjeku koji gleda svojim očima, roster ima 25 igrača koji treniraju sa prvim timom, od tog samo Memija i Bajić mađi od 23 godine igraju za taj isti, ne možemo reći da si ti nekog otresao osim samog sebe pišući da ima 5 igrača a ima 12 , koga lažeš, sebe jedino ? ima minutaža da se provjeri, nabroj mi 3 juniora osim Memije i Bajića da imaju dvije utakmice u nogama ove sezone ? ne možeš i ne znaš, i da zaboravio sam Bogdanovića ni on nema 21-22 i nije junior dakle 13 i + 2 (memija i bajić) je 15 igrača koji igraju za želju, a oni mogu mene prijaviti da sjedim na klupi ko stariji igrač , nikog to ne zanima..SarajlijaTM je napisao/la:Dobro,a koliko imaju godina pameti pitarska???duskajurisic je napisao/la:Eto na jedno samo da ti odgovorim da vidiš koliko ni o svom klubu ne znaš, Stanić, Tomić, Kvesić, Turković, Varea, Bućan, Antolović, Kosorić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Zeljković, Čolić.... Eto nako iz zajebancije 12 igrača koji nemaju 21-22 nit su juniori, a ti ih 5 nabroja... Slijedeći put kad budeš htio biti simpatičan, istinu reci, jer ja lično nikog ne mrzim , fino sam napisao šta mislim, i ne znam što si se upalio, jer se samo ljudi bez argumenata pale...
Jel ti mozda jasno da postoji 25 igraca u rosteru???
Slobodno upisi svih 25 igraca i napisi godine i odakle dolaze pa vidi koje gluposti valjas.
Tacnije 15 od 25 igraca su iz juniora presli u prvi tim
Ne znam koji se klinac zaje.bavam s idi.otima![]()
Ne vara te osjecaj,kad nisu nista drugo mogli zvali su sipu i prijavljivali nas po citav dan za nesto,pa srali na amara,ono kao dobronamjerno,ono nama iz najbolje namjere,pa sad svaki potez bilo koga u klubu i bilo koju tvrdnju pokusavaju da predstave "svojim rijecima".propuh je napisao/la:Imam neki osjecaj da neko s namjerom srozava Zelju i sve sto je vezano uz njega.
Nadam se da grijesim ali nek nam je bog na pomoci![]()
![]()
ps. na proljece ocekujem nikad manju posjetu na Grbavici.
Pola ovih "padobranaca",cak i ovdje su s razlogom. Naculi su jadni da se nesto kotrlja,pa im se gace tresu i mole boga da je suplja. Nije im jasno odakle zelji pare? Jel' im se to mozda neko treba pravdati za svakog sponzora i za svaki kvadrat poslovnog prostora koji iznajmljuje...
@duska-opet ti? Boli te tuki s kime mi igramo,mi igramo,na svom stadionu,ne vi,boli te tuki![]()
Sve ti fino objasnio i kad si popusio foru onda se hvatas za neku slamcicu.
sta je sa ostalim tvojim tvrdnjama koje sam ti hladno otresao?
- ultrassa1921
- Kontakt:
TAKO JE BRACOOONMinjore je napisao/la:NE MIRUJEMOOOOOOOOOOO... SVIII NA KOSARKUUU U SUBOTUUUUUU, JUG JE BIO I OSTAO NAJJACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ultrassa1921 je napisao/la:ALIIIIIII MI NE MIRUJEEEEEEEEEEEEEEEEMO
i usput vidim ovi neki jastuci strumf,koja je cijena ne bi bilo lose curi poklonit jedan ovakav ?

Manijaci Zeljini
- champions1921
Vec sam rekao da odlucujem vjerovati ljudima u klubu samo mi smeta sto se sve radi u tolikoj tisini i sto se na taj nacin dusmanima ostavlja prostor da blate nas klub..
@duska Sta je sa Sadikovicem? Mozes mu i statistiku pregledati..
@duska Sta je sa Sadikovicem? Mozes mu i statistiku pregledati..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 17 dec 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Ko može da lijepi plakate, ima obavijest na orgu, kako gdje i šta. NE MIRUJEMO!
PLAVE DAME NISU SAME
U što većem broju u Subotu, braćo moja, svi zajedno ! 
PLAVE DAME NISU SAME

Zadnja izmjena: shzna, dana/u 17 dec 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije to toliko ni lose imas opet manje zlih jezika i opstrukcija.Vidis ovog odmah statut ubleha bez ikakvog obrazlozenja.Samo je razlika izmenju njih i nas sto su oni napravili statut pa trazili investitore i omalo popusli foru da se nije pojavio utrpani majmuncic to bi bio kraj, a nasi vec imaju spremno sve samo da statut zazivi.champions1921 je napisao/la:Vec sam rekao da odlucujem vjerovati ljudima u klubu samo mi smeta sto se sve radi u tolikoj tisini i sto se na taj nacin dusmanima ostavlja prostor da blate nas klub..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Joj ovog yurišića, fol on će nama u 16 tačaka da objasni problematiku 

Jestel vi fakat toliko plitki da se svadjate ko ima mladju ekipu
Sto se tice danasnje situacije, ja mislim da je ona rezultat kockanja predhodnih godina, mi smo prije svega bez uspjeha u Evropi i bez dobre prodaje igraca, plus ulaganje u pogresne igrace i par pehova sa povredama pravih igraca koji su se mogli prodat. Prethodnih godina bilo je i previse ulaganja u ekipu kad su se imale pare trosilo se na igrace i pokusalo valjda nesto napraviti u evropi, mi smo sansu ispustili protiv Makabija al tad nas je zrijeb unistio i sansu smo ispustili ove godine zbog nedostatke u vodjenju ekipe kao i same nedostatke u ekipi. Ova situacija je neizvjesna itekako i nek nam je bog na pomoci, jer mi ne krecemo od nule mi krecemo ispod nule

Sto se tice danasnje situacije, ja mislim da je ona rezultat kockanja predhodnih godina, mi smo prije svega bez uspjeha u Evropi i bez dobre prodaje igraca, plus ulaganje u pogresne igrace i par pehova sa povredama pravih igraca koji su se mogli prodat. Prethodnih godina bilo je i previse ulaganja u ekipu kad su se imale pare trosilo se na igrace i pokusalo valjda nesto napraviti u evropi, mi smo sansu ispustili protiv Makabija al tad nas je zrijeb unistio i sansu smo ispustili ove godine zbog nedostatke u vodjenju ekipe kao i same nedostatke u ekipi. Ova situacija je neizvjesna itekako i nek nam je bog na pomoci, jer mi ne krecemo od nule mi krecemo ispod nule
Expert bolan.DukeOfWellington je napisao/la:Joj ovog yurišića, fol on će nama u 16 tačaka da objasni problematiku
- champions1921
Ma yebo ovoga.. Jos jedan u nizu benka, lafomaminih, forevera i drugih kojima je Amar unisti dusevno zdravlje.. Nebitni su totalno.. Ja mislim da bi navijaci Zelje volili da vise znaju o situaciji u i oko kluba a ne da kreiraju svoje razmisljanje i raspolozenje na osnovu spekulacija i zlonamjernih prica.. Losa atmosfera se stvara a moze biti obrnuto..pile87 je napisao/la:Nije to toliko ni lose imas opet manje zlih jezika i opstrukcija.Vidis ovog odmah statut ubleha bez ikakvog obrazlozenja.Samo je razlika izmenju njih i nas sto su oni napravili statut pa trazili investitore i omalo popusli foru da se nije pojavio utrpani majmuncic to bi bio kraj, a nasi vec imaju spremno sve samo da statut zazivi.champions1921 je napisao/la:Vec sam rekao da odlucujem vjerovati ljudima u klubu samo mi smeta sto se sve radi u tolikoj tisini i sto se na taj nacin dusmanima ostavlja prostor da blate nas klub..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 17 dec 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Pa postoji nacin Zeljo je udruzenje gradjana i imas pravo biti prisutan na skupstini sada na kraju godine.champions1921 je napisao/la: Ma yebo ovoga.. Jos jedan u nizu benka, lafomaminih, forevera i drugih kojima je Amar unisti dusevno zdravlje.. Nebitni su totalno.. Ja mislim da bi navijaci Zelje volili da vise znaju o situaciji u i oko kluba a ne da kreiraju svoje razmisljanje i raspolozenje na osnovu spekulacija i zlonamjernih prica..