FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2016, 20:53

joker90 je napisao/la:Edituj jarane ove postove dok jos raje nije procitalo molim te eto. Kakve su ovo teorije, ni Mladen Maric se ne bi ovog dosjetio samo da opere par nasih levata.
Upravo sam o ovome govorio nedavno kada sam upozorio da vam neću dozvoliti privatizaciju teme i nije slučajno to što sam se
baš tebi obratio. Sa ovim postom nastavljaš sa 'privatizacijom' tj. ne prihvataš drugačije mišljenje, još prethodno napišeš
da će se Ćelo predati u utakmici protiv nas, što znači da se pridružuješ svim pljuvačima i dušmanima kluba. Bez obzira da li je
to šala sa tvoje strane, ali u ovoj situaciji dobrodošla šala kao novi 'dokaz' neprijateljima kluba.
Pazi molim te šta kaže, edituj ove postove, haha i šta očekuješ fakat da ću ih editovati. Uništava te trčanje haveru, smanji loma.
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2016, 20:57

Ama frajeru otvori oci.
I ko si ti da nama zatvaras oci?? Cuj privatizacija teme. Ojbt azmirova sisa :facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 20:58

molotovljev je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Edituj jarane ove postove dok jos raje nije procitalo molim te eto. Kakve su ovo teorije, ni Mladen Maric se ne bi ovog dosjetio samo da opere par nasih levata.
Upravo sam o ovome govorio nedavno kada sam upozorio da vam neću dozvoliti privatizaciju teme i nije slučajno to što sam se
baš tebi obratio. Sa ovim postom nastavljaš sa 'privatizacijom' tj. ne prihvataš drugačije mišljenje, još prethodno napišeš
da će se Ćelo predati u utakmici protiv nas, što znači da se pridružuješ svim pljuvačima i dušmanima kluba. Bez obzira da li je
to šala sa tvoje strane, ali u ovoj situaciji dobrodošla šala kao novi 'dokaz' neprijateljima kluba.
Pazi molim te šta kaže, edituj ove postove, haha i šta očekuješ fakat da ću ih editovati. Uništava te trčanje haveru, smanji loma.
Da, mrtav ozbiljan sam za Celu. :lol: A za postove ti kazem da ih editujes zbog tebe, da se ne sramotis, da ne cita raja teoriju koja granici sa retardacijom. Nikad ja nisam pokusavao da privatizujem temu i svoje misljenje silom nametnem, a Bgm ti i tebi slicni ste svasta pokusali kad sam ja u pitanju. Vrhunac vam je bio kad ste kukali adminu da me banuje jer imam avatar Slobode, kad sam opkladu izgubio. Javi mi ce covjek na pp da mi zabrani da pisem, kaze prijavljuju te "navijaci" Sarajeva. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2016, 21:01

.. duva košava, kao da je šašava... :lol:
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 apr 2016, 21:03

Uprava napolje :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:03

Imal igdje ista napismeno da dokaze sisa da je fakat tako bilo. Br 2 , imal nesto sto je radjeno a striktno sa xy clanom nekog uefa propisa ili naseg saveza ...ZABRANJENO. Nema zar ne , nego koriste dusmani ovaj belaj imedju uprave i hz pa hajcaju velez . Tek prasina pala na sve sad se i oni javljaju a nisu igrali tekmu protiv nas nego slobode ....i kakve mi veze imamo al jok , spominju nas. Zapitas li se zasto je to tako. Zasto je nekom vaznije okrecene hale i osalovanih 10 stepenica od projekta o kojem svi premijer ligasi sanjaju , trening kamp vrijednosti 8 mil KM. Zasto se slogan pisanje po sirotinji rabi vec godinu dana a nismo ga mi izmislili i cak je Dino na par presica reko da su kod nas plate iznad prosjeka ali ni blizu onih o kojima se prica i da nam je Listica po platama ne u 5 deka nego u 2 deke. Zasto poslije tih rijeci i dalje ide hejtanje raje pogotovo provincije, tim sloganom, pa gdje god da dodjemo , belaj galaktickih razmjera. Razmisli malo jel ovo sve tek tako , slucajno i bezze ili ima nesto dublje. Zapitaj se sto ni jedan medij ne pita i Shiljka i Misimovice jedno jednostavno pitanje...Gospodo vi ponudiste nakih imaginarnih 400 k eura za Dulju a sad prosite za stolice ..jednostavno , vi ste giganti (shatro) pa jbm majku valjda od te silne love mozete platiti 100 k KM tih stolica.Mi smo svi znali da je provokacija pa opet , bilo nas je dosta koji smo popljuvali Dinu i njegov odgovor malenim. Platiti poreze je prioritet , njima pronadjose jos 2.2 mil sakrivenih poreskih dugova , pa kolko je trajala hampa na njih. Ni malo ili u vrh glave mjesec , onako blago , po malo ...nikad zestoko ko sto nas opale , zasto je to tako , sta mislis. U ovom trenutku niko od "realnih" to ne spominje. I tebi je sve ovo shega i sala , zajebancija....svaka cast legendo. kako to da ovoliko hejtanje krenu bas kada se kod malenih ustolici uprava i udje im u klub citavih milion KM (nevazno neka je i 2). Otkud ova haranga bas sad. Zasto je anamo njihova uprava preko klixa zvala MU i provjeravala jesu li nam stvarno cestitali 70 rodjendan. I to su bezze radili , jel. Ne kontam odakle ti tolika ubleha u mislima ali da pokusavas sve minimizirati to je istina ko Fahrin tvorza

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:06

a sto se svi javljaju i to redovno u ZAKASNJENJU OD GODINU DANA. Kad neko ima jak tj neoboriv dokaz , to se shibne u lice odmah..pa mediji cerece suprotnu stranu mjesecima...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 21:08

ko je istina da je Ibraković kao predstavnik FK Sarajevo premirao Slobodu u utakmici protiv Mladosti, postavlja se pitanja
zašto baš tu utakmici?! Mogli smo vidjeti da su mnogi dočekali taj trenutak 'istine' da još više doliju ulje na vatru i tako
rasplamsaju vatru, kojom bi se trajno opeklo Sarajevo. Njihov jedini argument u toj priči i povezanost sa ovom utakmicom
je NK Vitez. Međutim, moje mišljenje je, da je Ibraković premiranjem Slobode, na taj način htio na neki način da kazni
FK Mladost, jer je ista ta ekipa, koja se u tom trenutku grčevito borila za opstanak, dva kola ranije na Grbavica odigrala 'za raju',
odnosno za FK Željezničar, koji se uključio u borbu za titulu i bio jedini konkurent FK Sarajevo za osvajanje prvog mjesta.
Jarane pogledaj taj post gore o kojem sam govorio. Lik kaze da je Ibrak premirao Slobodu protiv Mladosti, kako bi kaznio Mladost sto se naguzila Zelji. :lol: Pa ako tebi ovo ne granici sa retardacijom onda stvarno ne znam. Znaci premirali smo ekipe i bacali pare, samo da kaznimo druge! hahahahaha :rol: Sok i nevjerica!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:16

Joker , sta mislis imal sisa ikakav dokaz (papir i to) ili je sve ubleha i to podstaknuta penalom u Tz a kasnije razradjena u pametnijim glavama od kamiondzijine

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 21:17

svetastrana je napisao/la:Joker , sta mislis imal sisa ikakav dokaz (papir i to) ili je sve ubleha i to podstaknuta penalom u Tz a kasnije razradjena u pametnijim glavama od kamiondzijine
Iskreno se nadam da nema i da cemo ga naguziti na sudu, ali to tek treba sve da vidimo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2016, 21:19

joker90 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
Da, mrtav ozbiljan sam za Celu. :lol: A za postove ti kazem da ih editujes zbog tebe, da se ne sramotis, da ne cita raja teoriju koja granici sa retardacijom. Nikad ja nisam pokusavao da privatizujem temu i svoje misljenje silom nametnem, a Bgm ti i tebi slicni ste svasta pokusali kad sam ja u pitanju. Vrhunac vam je bio kad ste kukali adminu da me banuje jer imam avatar Slobode, kad sam opkladu izgubio. Javi mi ce covjek na pp da mi zabrani da pisem, kaze prijavljuju te "navijaci" Sarajeva. :rol:
Zašto uopšte repliciraš na taj način, uz poneku uvredu, ako ne privatizuješ kao što kažeš ?
Zašto si pomislio da sam ja ove postove iznad napisao da bi tebe i tvoju ekipicu uvjerio u suprotno od onoga što vi mislite ?
Ne, vi mi niste pali na pamet, iskreno, već sam to napisao za one koji čitaju forum i kojima može biti zanimljiva moja teorija.
Ti i tvoja ekipica niste svjesni koliko vaše konstantno ismijavanje svega što ima veze sa FK Sarajevo iritira armiju navijača FCS.
Nisu to kritike niti primjedbe ili sugestije, to je hinjsko ismijavanje FK Sarajevo. FUJ !
F.K.SARAJEVO

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:22

Nama je sada najpotrebnije jedinstvo svih snaga u klubu sa onima van kluba. A ovo nema nikakve veze sa upravom. U junu ce se podvuci crta sa skupstinom pa cemo vidjeti kako cemo uci u narednu sezonu. Gresaka je bilo i ne branim nikoga , niti znam i jednog od njih iz uprave , niti hocu da ih znam. Obrusili su se na nas klub ko lesinari , razni **** , sport primus i jos ostala prepisivacka ****. Klub se mora odbraniti od strane svih nas. A vi...kako hocete

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 21:25

A sta bolan da napisem za ovo da smo premirali Slobodu da bi kaznili Mladost?? :lol: Je li to po tebi nije nebuloza teska? Eto neko je ocekivao da Mladost moze na Grbavici do bodova. I onda mi jos kaznili Mladost i trosili pare na premiju u tekmi koja nikakve veze sa nama nema. Jedno je iznijeti teoriju, a nesto sasvim drugo napisati tesku glupost s ciljem pravdanja ko zna cega. Cime ja i "moja ekipa" ismijavamo FK Sarajevo? Pa samo nas mogu dusmani ismijavati zbog ovakvih teorija kao tvoja bolan. I ko si ti da sebi dajes za pravo da procjenjujes ko je kakav navijac, a cesto to rade bas ovi slicni tebi?! Je li to ima neka jedinica za mjerenje navijaca za koju mi ostali nismo culi?

Ovdje najbolje otici sa teme dok nisam cuo jos vece gluposti od ovih do sada! Selam teoreticar, doviđenja!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 apr 2016, 21:25

molotovljev je napisao/la:Drugi dio ove priče je nedavno 'saopštenje' predstavnika FK Velež, koji takođe nepromišljeno reaguju i skaču sebi u stomak.
Naravno, ako je i tu tačno da su predstavnici FK Sarajevo 'namirisali' i na neki način saznali da bi Uprava Veleža mogla
prepustiti bodove Širokom, naši su se odlučili premirati igrače Veleža i nagraditi ih za trud i zalaganje u toj utakmici.
Ako je sve to istina, onda dolazimo do zaključka da je FK Sarajevo plaćalo pojedinim klubovima da igraju pošteno. Nevjerovatno,a ?
Dakle, daleko od toga da smo navodno kupovali mi za sebe bodove, ne, jer da je tako valjda bi kupili tri boda u Mostaru protiv
Veleža, ali ne igrali smo pošteno ali isto tako morali smo se boriti da i drugi igraju pošteno, pa barem to bilo i na ovaj način,
tako što smo iz svog džepa plaćali.
Iako sam saznao da si iz uprave moram se složiti s tobom za ovaj drugi dio. I još nesto, na saopštenju Ehleža nije bilo klupskog pečata.

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:27

Joker ja ti tvrdim da je na djelu i te kakva zavjera na tjeranju nasih strateskih sponzora. Ako imas nekog u klubu provjeri ovu "teoriju zavjere". Ako budu posteni reci ce ti bas ovo..dusmani rade na tjeranju nasih sponzora i zato ovoliko hejtanje od strane medija , minimiziranje svega naseg a hale i ostale budalastine se dizu u nebesa. Ali prije svega , provjeri moje tvrdnje , pa da pricamo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 apr 2016, 21:33

svetastrana je napisao/la:
Imal igdje ista napismeno da dokaze sisa da je fakat tako bilo. Br 2 , imal nesto sto je radjeno a striktno sa xy clanom nekog uefa propisa ili naseg saveza ...ZABRANJENO. Nema zar ne , nego koriste dusmani ovaj belaj imedju uprave i hz pa hajcaju velez . Tek prasina pala na sve sad se i oni javljaju a nisu igrali tekmu protiv nas nego slobode ....i kakve mi veze imamo al jok , spominju nas. Zapitas li se zasto je to tako. Zasto je nekom vaznije okrecene hale i osalovanih 10 stepenica od projekta o kojem svi premijer ligasi sanjaju , trening kamp vrijednosti 8 mil KM. Zasto se slogan pisanje po sirotinji rabi vec godinu dana a nismo ga mi izmislili i cak je Dino na par presica reko da su kod nas plate iznad prosjeka ali ni blizu onih o kojima se prica i da nam je Listica po platama ne u 5 deka nego u 2 deke. Zasto poslije tih rijeci i dalje ide hejtanje raje pogotovo provincije, tim sloganom, pa gdje god da dodjemo , belaj galaktickih razmjera. Razmisli malo jel ovo sve tek tako , slucajno i bezze ili ima nesto dublje. Zapitaj se sto ni jedan medij ne pita i Shiljka i Misimovice jedno jednostavno pitanje...Gospodo vi ponudiste nakih imaginarnih 400 k eura za Dulju a sad prosite za stolice ..jednostavno , vi ste giganti (shatro) pa jbm majku valjda od te silne love mozete platiti 100 k KM tih stolica.Mi smo svi znali da je provokacija pa opet , bilo nas je dosta koji smo popljuvali Dinu i njegov odgovor malenim. Platiti poreze je prioritet , njima pronadjose jos 2.2 mil sakrivenih poreskih dugova , pa kolko je trajala hampa na njih. Ni malo ili u vrh glave mjesec , onako blago , po malo ...nikad zestoko ko sto nas opale , zasto je to tako , sta mislis. U ovom trenutku niko od "realnih" to ne spominje. I tebi je sve ovo shega i sala , zajebancija....svaka cast legendo. kako to da ovoliko hejtanje krenu bas kada se kod malenih ustolici uprava i udje im u klub citavih milion KM (nevazno neka je i 2). Otkud ova haranga bas sad. Zasto je anamo njihova uprava preko klixa zvala MU i provjeravala jesu li nam stvarno cestitali 70 rodjendan. I to su bezze radili , jel. Ne kontam odakle ti tolika ubleha u mislima ali da pokusavas sve minimizirati to je istina ko Fahrin tvorza
vi mediji ste najveće pojačanje željezničara.......... ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 apr 2016, 21:34

jos da mi kazes u kojem mediju radim pa da lakse zaspim , a u klixu imam vise jarana pitara i oni mi ovo dojavili
Zadnja izmjena: svetastrana, dana/u 07 apr 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 apr 2016, 21:35

svetastrana je napisao/la:jos da mi kazes u kojem mediju radim pa da lakse zaspim
to je rečenica sa "druženja" želje i novinara..............http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/154718 :D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 07 apr 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 apr 2016, 21:36

Samo cu reci, ne vjerujte svemu sto se kaze na forumu od strane navijaca drugih klubova.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 apr 2016, 21:41

svetastrana je napisao/la:Joker ja ti tvrdim da je na djelu i te kakva zavjera na tjeranju nasih strateskih sponzora. Ako imas nekog u klubu provjeri ovu "teoriju zavjere". Ako budu posteni reci ce ti bas ovo..dusmani rade na tjeranju nasih sponzora i zato ovoliko hejtanje od strane medija , minimiziranje svega naseg a hale i ostale budalastine se dizu u nebesa. Ali prije svega , provjeri moje tvrdnje , pa da pricamo
Ko tjera nase strateske sponzore? Jedino ih mogu otjerati nasi losi rezultati, ostanak bez evrope i slicne stvari. Nece ti sigurno TA placati sponzorstvo da ga nosis na dresovima po Prijedoru, Doboju kod Kaknja i sl. pred 200 ljudi. Objasni mi ovo oko tjeranja malo vise i ko nam je najveci dusmanin?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pablo11 i 7 gostiju.