joker90 je napisao/la:Edituj jarane ove postove dok jos raje nije procitalo molim te eto. Kakve su ovo teorije, ni Mladen Maric se ne bi ovog dosjetio samo da opere par nasih levata.
Imal igdje ista napismeno da dokaze sisa da je fakat tako bilo. Br 2 , imal nesto sto je radjeno a striktno sa xy clanom nekog uefa propisa ili naseg saveza ...ZABRANJENO. Nema zar ne , nego koriste dusmani ovaj belaj imedju uprave i hz pa hajcaju velez . Tek prasina pala na sve sad se i oni javljaju a nisu igrali tekmu protiv nas nego slobode ....i kakve mi veze imamo al jok , spominju nas. Zapitas li se zasto je to tako. Zasto je nekom vaznije okrecene hale i osalovanih 10 stepenica od projekta o kojem svi premijer ligasi sanjaju , trening kamp vrijednosti 8 mil KM. Zasto se slogan pisanje po sirotinji rabi vec godinu dana a nismo ga mi izmislili i cak je Dino na par presica reko da su kod nas plate iznad prosjeka ali ni blizu onih o kojima se prica i da nam je Listica po platama ne u 5 deka nego u 2 deke. Zasto poslije tih rijeci i dalje ide hejtanje raje pogotovo provincije, tim sloganom, pa gdje god da dodjemo , belaj galaktickih razmjera. Razmisli malo jel ovo sve tek tako , slucajno i bezze ili ima nesto dublje. Zapitaj se sto ni jedan medij ne pita i Shiljka i Misimovice jedno jednostavno pitanje...Gospodo vi ponudiste nakih imaginarnih 400 k eura za Dulju a sad prosite za stolice ..jednostavno , vi ste giganti (shatro) pa jbm majku valjda od te silne love mozete platiti 100 k KM tih stolica.Mi smo svi znali da je provokacija pa opet , bilo nas je dosta koji smo popljuvali Dinu i njegov odgovor malenim. Platiti poreze je prioritet , njima pronadjose jos 2.2 mil sakrivenih poreskih dugova , pa kolko je trajala hampa na njih. Ni malo ili u vrh glave mjesec , onako blago , po malo ...nikad zestoko ko sto nas opale , zasto je to tako , sta mislis. U ovom trenutku niko od "realnih" to ne spominje. I tebi je sve ovo shega i sala , zajebancija....svaka cast legendo. kako to da ovoliko hejtanje krenu bas kada se kod malenih ustolici uprava i udje im u klub citavih milion KM (nevazno neka je i 2). Otkud ova haranga bas sad. Zasto je anamo njihova uprava preko klixa zvala MU i provjeravala jesu li nam stvarno cestitali 70 rodjendan. I to su bezze radili , jel. Ne kontam odakle ti tolika ubleha u mislima ali da pokusavas sve minimizirati to je istina ko Fahrin tvorza