FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 16 dec 2014, 15:53

Meni se cini da se namjerno diskredituju odredjeni ljudi i izbacuju iz kluba na razne nacine. Prvo je bila prica da Dzelo i Buki ne rade adekvatno svoj posao, onda su dobili nogu. Ljudi koji su zaduzili ovaj klub i koji su bili simboli jedne generacije naseg kluba. Mnogo bolja vremena su predstavljali od ovih danas. Pored njih mozemo navesti Gusu, Zuju, Cviku...Svi oni su redom napustali klub i niko nikada nije objasnio zasto je to tako i sta se desava u sjeni.

Ostao je predsjednik Gredic. Ako se ne varam vec dvije godine je na celu kluba. Sasvim dovoljno vremena da se stvari preokrenu i dovede u red. Jos kako je pricao ocekivao sam da moze napraviti Norvesku od Somalije za dvije godine. Boga mi situacija je je samo gora. Nigdje sponzora, nigdje para, nigdje trenera, nigdje nista. ZELJO NIKADA NIJE BIO GORI! Ja koliko pratim ovaj klub on gore nije izgledao, ono sto sam cuo od starijih i naucuo takodjer ide u korist toj cinjenici. Dalje, za mene je nedopustivo da covjek koji je aktivan u politici bude na celu nekog kluba. Sramota za sport opcenito. Neka odluci da li ce biti sportski radnik ili politicar. Ne bi trebao Zeljo biti nekome poligon za nabijanje politickih poena niti pozornica za likove pod maskama(skrivenim namjerama). Jos jedna zanimljivost je dobro poznata afera naseg predsjednika. Tuzno je da odmah nije dobio nogu iz kluba. Treba biti primjer svima, mislim ako covjek nije sposoban da svoju kucu i porodicu vodi ne moze biti na celu nekog kolektiva. Nista licno, jednostavno je tako u svakom normalnom drustvu.

Zavaljen je jedan tener, onda i drugi. Dino je bio oduvijek u Zelji, bas kao i Ado. Znam da bi obijica bili i dalje, ali eto svasta se desava. Dino je dobio smjesnu ekipu, ostavljenu i razbijenu, rekao bih nesposobnu za bilo sta. Cak su se i tukli izmedju sebe igraci na utakmicama. Eto kakvu je ekipu dobio i bez rijeci preuzeo kormilo. Slicno je i s Adom. Ne znam ko je odlucio da postavi trenera bez licence da vodi klub, naravno nece odgovorati, ne znam ko je ostavio jednu ovaku ekipu koja je smijesna, ali samo onima s cudnim smislom za humor. Meni je zalosno nesto ovako. Covjek nije imao slobodu u radu, stalno mu je nesto sugerisano i nametano, a onda je dobio nogu. Niko naravno nece odgovarati zbog toga. Ado je osvojio znamo vec koliko bodova, ako se u drugom djelu osvoji manje bodova nadam se da ce otici oni koji su zasluzni za ovako nesto.

Poslije Ade i Dine, dolazi Memic, jos jedan koji je hiljadu godina u Zelji, zatim ce doci Edis i ko zna ko jos. Svi oni ce biti zavaljeni i potroseni. Dobice ovakve i slicne ekipe, smijesne upute i mjesanje u posao, a onda ce biti smjenjeni kao da nista nije bilo. Sjecam se da smo jos prije nekih pet godina ovdje pisali o Adi, igrao je na turniru u nasem dresu, cini mi se da je zabio ljevicom pitarama gol. Svima je bilo drago zbog njega, bio je nekada najveci talenat u bivsoj drzavi, u vrijeme kada je Zvezda bila prvak svijeta, a znamo ko je igrao tada kod njih, bio je veci talenat od Stanica s kojim je zajedno zario i palio u omladinskim kategorijama. Covjek koji je bio mangup na poseban nacin, smeker i gospodin, znao je sve s loptom, igrao s nevidjenim zarom, i takav je kao i trener. Izvukao je maksimum iz ekipe, pravio greske, ali je imao uvijek muda da stavi malog Memiju, da ide na pobjedu i protiv Borca i Sirokog, a nista nije zaostao u ligi.

Kako je neko vec napisao da ljudi promjene boje i ime kluba pojedini bi to odobravali. Ja necu. Jednostavno pratim ovaj klub mnogo godina i zasluzujem da mi se objasne mnoge stvari. Svidjelo se nekome ili Zeljo je postao sprdacina. Nekada veliki klub, sarmantan, klub za raju, klub iz raje. Zeljo je izgubio mnoge simpatije, sva naklonost koju je imao u svakom cosku bivse Juge je sada samo mit.

Nisam zainteresovan za neka prepucavanja, nemam nekih skrivenih motiva, ovo je samo moje misljenje i kada god budem htio nesto ovako ili slicno napisati ja cu to uraditi. Boli me ko ce se naci uvrijedjen.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 16:27

ŠILJAK: MEMIĆ PREUZIMA PRVI TIM, ADŽEM SE VRAĆA U OMLADINSKI POGON ŽELJEZNIČARA

SARAJEVO, 16. decembra (FENA) - Nakon što je Admir Adžem smijenjen na poziciji šefa stručnog štaba Fudbalskog kluba Željezničar, njegovu poziciju će preuzeti dosadašnji pomoćni trener tog kluba Almir Memić.

Kako je Agenciji FENA izjavio direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak, uprava kluba je sinoć donijela odluku da prvi tim preuzme Memić koji posjeduje profesionalnu licencu, dok će se Adžem vratiti u omladinski pogon.

- Klub će nastaviti ulagati u Adžema. Pomoći ćemo mu da dođe do profi licence, a do tada će raditi u omladinskom pogonu Željezničara. Nakon toga možemo ponovo sjesti i razgovarati - objasnio je Šiljak.

Dodao je da je Željezničar do sada platio veliki broj kazni jer je prvi tim s klupe vodio trener bez profesionalne licence, a kada se sve sumira iznos tih kazni nije zanemarljiv.

Novi trener FK Željezničar će biti predstavljen sutra na konferenciji za medije na stadionu ''Grbavica''.

Ono sto sam napisao i juce kada je izaslo u javnost da je Adzem bivsi trener.
Savez uzima klubovima pare za sve prekrsaje,a ovaj im je bio najlaksi.Od necega mora krenuti poboljsanje lige.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 dec 2014, 16:33

nisam htio al nemogu da ne napisem par stvari:
1:statut ce promjeniti klub u potpunosti(u doradi je i bit ce gotov za najdalje mjesec)
2:skupstina ako podrzi statut(nadam se da hoce)klub ce u potpunosti bit ociscen od dugove i dici ce se iznad komplet lige
3:vecina navijaca ovdje je posle utakmice sa travnikom tjerala Adzema a sada kao lafo im zao sto ide(preuzima juniore,znaci tu je)
4:klub finansira i Adi i Edisu profi licencu(oko 60k km za obojicu)neznam sta je tu tjeranje,ja cak mislim ako se vec bavis tim poslom sam trebas ulagati u sebe a ne cekati 10 godina da ti to neko drugi uradi al eto tako je kakvo je
5:almir memic i edis mulalic preuzimaju ekipu,jedino ako Amar ne odluci preko noci da se vrati u sta cisto sumnjam,znaci naglabanja bit ce ovaj ili treba ovaj su bespotrebna
6:znaci postoji ogromni interes stranog novca da se ulozi u Zelju (samo treba da prodje statut jer zele da rade posteno a ne da ih neko tamo iz skupstine koji nije bio na utakmici 10 godina sutne nakon sto uloze ponavljam ogromne pare)
7:najveci dug prema radnicima i igracima je napravljen za doba samira ahmetbegovica(22 mjeseca doprinosa nije uplacivano od mogucih 24 mjeseca),ova uprava je te doprinose svela mjesec za mjesec upravo mjerama stednje
8:ne kazem da je kljucno vrijeme podrske ovoj upravi doslo al ako statut prodje dugi niz godina cemo dominirati ligom, znaci svi mi ako zelimo da nam se klub digne u potpunosti iznad svih trebamo podrzati statut koji ce biti predocen na sledecoj skupstini kluba(nadam se da ce do tad bit zavrsen)
9:ja da se pitam nakon brojnih pokusaja ove uprave i ljudi koji vole klub da naprave stadion(koldzo sve blokirao) tom covjeku bih zabranio da udje u stadion pa ga makar ne napravili dok je on na celu opstine
nadam se da mi necete zamjeriti sto sam iznio neke stvari koje nisam smio al nemogu vise da gledam pojedine ljude u klubu koji nerade nista i cak opstruiraju momke koji zele bolje nasem klubu...pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 dec 2014, 16:38

Sergejevic, jel ti ALLAHA ti mislis da se ovo sve desilo preko noci, a ne mislis da je sve to rezultat nerada ponajprije bivsih uprava a onda i tih gore pobrojanih koji su redom kao misevi napustali klub. Pa jel mislis da niko od njih rijeci ne bi progovorio da je zavaljen, tj. da nije do njega i njegovog nerada. Sta je bio Buki, sta je bio Dzelo? Daj mi rezultate njihovog rada?
Jel bio Zujo, jel bio Guso, sta su to oni uradili, zbog cega su napustili Zelju. Svi su oni tu bili i nisu nista radili (Guso trener golmana i igrac, a otisao jer otvara svoju skolu za golmane i na kraju i tuzio klub), a zato danas dugovi dolaze na naplatu. Dajte malo razmisljajte svojom glavom, najlakse se povuci kad lose ide a najteze ostati tu i boriti se sa svim nedacama. Ja sam nekako jos uvijek optimistican dok je Amar tu, a kad on ode tek smo naebali, tj. ako ga ti i slicni tebi otjerate uvjereni da ono sto pricate je jedina istina.

Imao je i Amar svojih gresaka, ali ko radi taj i grijesi. A siguran sam da zeli dobro Zelji, da sve sto radi, radi da bi klub stao na svoje noge, samostalno se finansirao, oslobodio tuzbi, dugova koje su nabile te bivse uprave pa i ove skorasnje o kojima ti pricas da se povlace ko biva zbog njega.

Dino je ispustio 5 bodova u karinaski smijesnoj konkurenciji i bukvalno poklonio titulu a imao je 5 puta jace igrace od Adzema npr. al nije znao motivisati igrace a o taktici da ne pricamo. Kad je pocela sezona izbor je pao na Adzema, neiskusnog ali dobrog trenera koji je spletom okolnosti sada napustio klupu iz razloga sto nema licencu ali je svakako rijesenje za buducnost kada tu istu zavrsi. Sada ce eto Mulalic dobiti priliku da nesto nauci.

Najlakse je biti pesimistican i srati a ne gledati kako je do cega doslo, ko je doveo klub u tu situaciju, zbog cega, itd. Jeste li vi svjesni da ne mozes trositi 3,4 miliona a zaradjivati 2,3? Jel vam jasno da to ne ide tako, da samo stvaras nove dugove? Sada smo primorani gledati to sto gledamo, primorani smo istrpiti stabilizaciju kluba, a iskreno se nadam da je ista u toku i da su price o vracanju dugova istinite. Jos ti, mamu im spomenem, turci da daju ono sto su duzni i ja ocekujem skori povratak starog Zelje. Nije problem se vratiti na ono sto smo imali, samo trebaju pare koje sada trosimo na drugoj strani a + cemo biti bogatiji za ovu djecu koja su sada dobila izuzetnu priliku.

I svi vi kolektivno kenjate a ne pomisljate da idete na svaku tekmu (ugl. mi sa foruma i idemo na sve tekme, ali ne idu oni kenjci od kuce jer smo kolektivno mutava nacija i ne vidimo dalje od prcastog nosa i tudjeg misljenja), da podrzite klub kupovinom u fan shopu, da se uzimaju clanske, sezonske, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 16:46

@super,inace ne volim pricat o nekim stvarima gdje je glavnim izvor neka informacija iz mahale ili preko treceg koljena.Procitao sam ovo sto si napisao i zanima me ko cini skupstinu kluba,ako mozes ti ili neko drugi da mi odgovori

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 dec 2014, 16:59

FairBet je napisao/la:@super,inace ne volim pricat o nekim stvarima gdje je glavnim izvor neka informacija iz mahale ili preko treceg koljena.Procitao sam ovo sto si napisao i zanima me ko cini skupstinu kluba,ako mozes ti ili neko drugi da mi odgovori
imas ljudi koji nisu utakmice vidjeli po 10 godina a kamoli da su pogurali klub sa parama
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 17:00

sve je to meni jasno,ali de mi napisi imena ljudi koji cinse skupstinu kluba

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 dec 2014, 17:08

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 16 dec 2014, 17:09

@Baja
Ja bih rekao da ti ne razmisljas svojom gavom. Klasicna prica svakog lobotomca, nikakav argument nisi iznio, samo supljiras i pises ono sto bih i ja sada mogao napisati. Sve ovo ne znaci da sam ja na nekoj "tudjoj" strani. Nadam se da ti nije tesko shvatiti da i ja volim Zelju, ali isto tako moram postaviti neka pitanja, jer mi mnoge stvari nisu jasne. Ne znam sto ti tako tesko pada da neko ima svoje misljenje i da postavlja pitanja. Ako ne mozes odgovoriti na njih nemoj mi pisati o utopiji koje nazalost nema.

Nigdje nisam tvrdio da su moje rijeci jedina istina, stavise, sve sam ostavio podloznim diskusiji i vise sam postavljao pitanja nego sto sam nesto tvrdio. Nisam ja kriv pa je klub ostavio svako moguce pitanje otvorenim za diskusiju i razne interpretacije kako mene tako i bilo koga na svijetu.Naravno toga nema kod nas. Najrelevantniji izvor informacija iz kluba je neki salabajzer koji misli da sve zna. Nadam se da ces mi odgovoriti da li smatras ozbiljnim klub koji nema sluzbenu stranicu, nema intervijua sluzbenih lica, sve sto se sazna dolazi od izvjesnog supera koji pise na nekom forumu. Bas tako se ostavlja prostor raznim spekulacijama i nagadjanjima na koja i ja imam pravo. Nazalost, ali tako je.

Nisam nigdje spomenuo Amara a ti svaku drugu rijec pises o Amaru.Ne znam kakve to veze ima s bilo cime, njegova funkcija u klubu je zasebna i mozemo naravno, ako zelis, i o njoj raspravljati.

Dobro, Guso, Buki, Dzelo su lose radili i doveli klub u tesku situaciju. Ovaj nas tuzi, ovaj trazi pare, a mi samo nagadjamo. Zasto neko iz kluba ne izadje u javnost i kaze taj i taj nas je ostetio tako i tako za taj i taj iznos. Idemo ga tuziti, imamo pravo na to. Tada cu ja, kao i ostali, znati da ovi ljudi nisu krivi sto dug raste, isto tako cu znati da se nesto radi na tome, ko je kriv i da ce krivicno odgovarati za stetu koju je napravio. Tako se postize odredjena ozbiljnost, to bi bilo transparentno poslovanje i tako se stekne naklonost obicnih ljudi. Ovo je za mene samo lov u mutnom, obecanja i obecanja, pusta i lazna.

Kazes da moramo trpiti ovaku ekipu i sve sto se desava, a onda da se nadas da su sve te price istinite. Zanima me ko ti je rako da vjerujes u sve to i koga tako slijepo slijedis. Mutavo klimanje glavom i odobravanje nikome nece pomoci.

Posto si pisao samo ono sto ti odgovara i uzmao rijeci na koje bi kao mogao nesto reci vecinu mojih pitanja si obisao. Pa te pitam:
-Da li si zadovoljan trenutnim igrackim kadrom?
-Da li mislis da je trener izvukao malo ili puno bodova iz trenutnog kadra?
-Ko je kriv zasto nam ekipu vodi covjek bez lincence?
-Ko je kriv sto ce nam ekipu dalje voditi covjek bez licence(Mulalic)?
-Sta smo dobili sto smo zamjenili Mulalica i Adzema?
-Znas li koji su igraci trenutno clanovi naseg kluba?
-Znas li sta je s kapitenom Stanicem, sta je s Tomicem, Kvesicem, Colicem, Hasanovicem?
-Koliko smo bili duzni kada je dosao Gredic, a koliko sada dugujemo?

Za pocetak.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 16 dec 2014, 17:12

FairBet je napisao/la:sve je to meni jasno,ali de mi napisi imena ljudi koji cinse skupstinu kluba
zasto tebe kao navijaca fks interesuje ko je clan skupstine naseg kluba

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 dec 2014, 17:16

Mogu ti samo reci :lol: Mori me pricanje sa takvima, danas nemam živaca pa drugi put ti objasnim... :kafa: :crazy:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 17:17

Zato sto pratim nasu ligu i pozdravljam bilo kakav napredak u nasem fudbalu.Od grada Mostara pa do Orasja sto bi se reklo.Ne hrani me poslovica "nek komsiji crkne krava".
pa eto jos jednom te pitam ako ces biti tako dobar da napises imena koja cine skupstini Zeljeznicara

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 dec 2014, 17:19

super je napisao/la:
FairBet je napisao/la:@super,inace ne volim pricat o nekim stvarima gdje je glavnim izvor neka informacija iz mahale ili preko treceg koljena.Procitao sam ovo sto si napisao i zanima me ko cini skupstinu kluba,ako mozes ti ili neko drugi da mi odgovori
imas ljudi koji nisu utakmice vidjeli po 10 godina a kamoli da su pogurali klub sa parama
Kako postati clan skupstine ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 dec 2014, 17:19

FairBet je napisao/la:sve je to meni jasno,ali de mi napisi imena ljudi koji cinse skupstinu kluba
Evo aj cu ti reci boli te racku.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 dec 2014, 17:20

FairBet je napisao/la:Zato sto pratim nasu ligu i pozdravljam bilo kakav napredak u nasem fudbalu.Od grada Mostara pa do Orasja sto bi se reklo.Ne hrani me poslovica "nek komsiji crkne krava".
pa eto jos jednom te pitam ako ces biti tako dobar da napises imena koja cine skupstini Zeljeznicara
To bi ti najbolje bilo da pitas aragona,benku heada,lafomaminog,lafotatinog i slicnu ekipicu,oni bolje znaju i upuceni su 100%.Ionako se ti isti clanovi uprave,povjeravaju bas njima i placu im na ramenu.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 16 dec 2014, 17:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mogu ti samo reci :lol: Mori me pricanje sa takvima, danas nemam živaca pa drugi put ti objasnim... :kafa: :crazy:
Nadam se da hoces. Volio bih i ja da saznam nesto o svome klubu. Ako ne cekas necije upute sta da napises i kako da se ponasas.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 dec 2014, 17:22

:crazy: :clap: :clap: :clap:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FairBet

Post Postao/la FairBet » 16 dec 2014, 17:24

Kao sto rekoh ne ulazim u te rasprave po forumima sa ljudima za koje i ne znam koliko imaju godina i koja im je svrha postojanja.Kad vidim oko cega i na koji nacin se meze na temi Sarajevo-Zeljo otprilike mu bude jasno.
Mislim vidis i sam kakvih ljudi ima na forumu kad ti na pitanje odgovori sa boli te racku.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 16 dec 2014, 17:29

sergejevic je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Mogu ti samo reci :lol: Mori me pricanje sa takvima, danas nemam živaca pa drugi put ti objasnim... :kafa: :crazy:
Nadam se da hoces. Volio bih i ja da saznam nesto o svome klubu. Ako ne cekas necije upute sta da napises i kako da se ponasas.
Evo da ti ja odgovorim,krenuo sam citati tvoj post do trenutka kad se pitas sto su dzelo buki i slicni nogu dobili,nema svrhe dalje citati.ne zamjeri mi.
Evo samo za dzelu da ti odgovorim. Da nije bilo ove sadasnje uprave u prosloj proljetnoj polusezoni,zbog njegovog javasluka smo trebali zijaniti vise tekmi za zelenim stolom,sto su ljudi na srecu uspjeli rijesiti...

Eto,super ti je napisao otprilike buducnost kluba,a proslost je osim titula,kupova i superkupova toliko mucna da vjeruj mi ne zelis znati,niti bih ti ja pisao to.Uglavnom to je sad iza nas,ovaj zeljo je 90% zdraviji od zelje u istom periodu prije godinu dana...

@fairbet-nema ti ko sta pisati,sta god da ti se kaze,naletice neki "vas" padobranac i usr,ati temu.strpljen spasen,sve ce ti se samo kazati u narednom periodu.A prvi ja ne znam sve nabrojati iz uprave,mozda samo neke,al mi se ne da pisati. Uzmi lijepo izguglaj,sve to mozes naci na netu

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 16 dec 2014, 17:35

Ja ne znam kako imate volje da dodzete i ovim padobrancima objasnjavate a oni nece niusta da vjeruju i oni su u svemu u pravu, eto raspadamo se ,nema vise nista od zelje
Eto treba javno izaci i reci kolko ovaj para zaradzuje,kolko se na nesto trosi i itd. mi smo jako cudan narod,sve nas zanima sta ko drugi radi, sve bi da nam se na crta sto je to tako, a niko nece od sebe da krene,prvo da ide na tekme pa da sta kupi u fan shopu , da baklje ne bacamo, da posjecumo evo sad kucicu .... itd da ne nabrajam, vazda se gleda sta ko drugi radi i svi bi da im se crta sta je i kako je, a fino smo svi rekli da cemo se strpiti sezonu do dvije da ovo sve prodze ka stabilizaciji kluba, pa sta je sad problem?
Niko nista novo nije rekao, svi mi to znamo da imamo trenutno naj losiji kadar u zadnjih par godina, al opet kad pogledam memiju, sadikovica, bajica ahmetovica, pa i kjosevskog opet neka nada postoji, pa sta ako se i evropa ne izbori a mi za godinu do godinu ipo budemo imali uslove da dovodimo ciljanja pojacanja s ovom nasom djecom i budemo opet dominirali nasom ligom opet ce te naci nesto da ne valja

Nista treba dici ova uprava ruke i pokupit se,pa ce onda za godinu dvije, da budemo u situaciji bosne, pa da bude fuzija s nekim, pustite ljudi da rade svoj posao,a rade ga lavovski i ako oni misle da je ovako najbolje ja cu podrzavati i dalje pa makar i dalje nasi stoperi nabijali lopte cim ih dobiju

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.