I koliko ih je pogodilo Siti?Justin je napisao/la:Al ovo ako nije stimaljka za domacine bila onda ne znam sta je. Zasto staviti City i Liverpool im u ponudu? Znalo se da 99% uzimaju. A toliki izbor kod Engleza bio.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
I koliko ih je pogodilo Siti?Justin je napisao/la:Al ovo ako nije stimaljka za domacine bila onda ne znam sta je. Zasto staviti City i Liverpool im u ponudu? Znalo se da 99% uzimaju. A toliki izbor kod Engleza bio.
Ove sezone su mi (baš ko i danas) pa sigurno 5/6 golova u 90+ min izletila i danas opet u najvažnijoj tekmi cccccPatrice_Evra_3 je napisao/la:Nama dva gola izbiše.bambus je napisao/la:Arsenal 94 minut![]()
Kawhi i ti napustili ekipu, odmah se uzimaju back-to-back titule.Bosniacum Lilium je napisao/la:Čestitke mojim Green Dragonsima na odbrani titule. Volim vas <3
+1Blancos10 je napisao/la:Cestitke Dragonsima na osvojenoj titu
Edin TM87 je napisao/la:Dat cu im hettrick odmah prvu pa ako mogu bolje nek izvoleSarmelino je napisao/la:Pa ako ne mogu 3 na 1 dobit, i ne zasluzuju promociju
De bolan ja bio najbolji strijelac haman svake sezone. Kafko je neznalica uvijek bio, ne mogu to porećiMokes je napisao/la:Kawhi i ti napustili ekipu, odmah se uzimaju back-to-back titule.Bosniacum Lilium je napisao/la:Čestitke mojim Green Dragonsima na odbrani titule. Volim vas <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.