Pa ne treba da nas čudi sto mnogi igrači kada odu iz Zvijezde budu pravi u drugim klubovima.vatreni je napisao/la:Problem se neće rijesiti odlascima i dolascima igrača.Naprotiv,problem će se rijesiti odlaskom ljudi sa kojim su dosli losi rezultati.Đaci u razredu mogu biti nadprosječno inteligentni,ako su loši učitelji koji su fakultet kupili te ne znaju raditi sa djecom, nema od te djece nista.Koliko znaju i koliko su naučena tek se vidi na takmičanju sa drugom djecom.Ovo je bukvalno napisano u školskom žargonu,ali se doslovno može prenijeti na stanje u Zvijezdi.Messi kada bi dosao u ovom sistemu ne bi bio nista.Bosanski zmaj je napisao/la:Je li to Mirkovica povreda ozbiljnije prirode ili to dovode golmana iz drugih razloga?SamSvojMajstor je napisao/la:U Zvijezdu dolazi novi golman
Potrebniji nam je igrac u sredini terena od golmana.Poznavajuci dosadasnji rad kluba, ne iskljucujem u ovih nekoliko dana jos neke dolaske a i naravno odlaske iz kluba.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mozete li mi reci kada su,po vasem misljenju,kola krenula nizbrdo?
Malo kviz pitanje,ali bas me interesuje vase misljenje,jer svi govorite nekako na grubo mozete li biti precizniji,probat locirat to u vremenu,u kojoj sezoni ili polusezoni,kada je se ta igra izgubila koju vi danas prizeljkujete,sa dolaskom kojih ljudi,kojih igraca ili slicno?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Malo kviz pitanje,ali bas me interesuje vase misljenje,jer svi govorite nekako na grubo mozete li biti precizniji,probat locirat to u vremenu,u kojoj sezoni ili polusezoni,kada je se ta igra izgubila koju vi danas prizeljkujete,sa dolaskom kojih ljudi,kojih igraca ili slicno?
pa ko si ti da nas to ispitujesrasta1922 je napisao/la:Mozete li mi reci kada su,po vasem misljenju,kola krenula nizbrdo?

sada bi se trebala otvoriti rasprava zbog toga vjerovatno.pa valjda oni koji su krivi za ovo moraju znato u cemu je problem.nekad smo zbog sudenja imali problema medutim sada u prva dva kola odlicno sudenje i nista
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sad ce Musto da nas obraduje sa jednim od rezervnih golmana Spartaka (Janosevic,Jovanic,mozda i Labus) 

-
- Kontakt:
Kako znam , nijedan od tih navednih.. polahko ljudi kud zurite 

-
- Kontakt:
Samo da ne bude Dejan Bandovic
Je li iz BiH ili inostranstva (Srbija?) ?

Je li iz BiH ili inostranstva (Srbija?) ?
-
- Kontakt:
Kako sam shvatio ljude iz Uprave , da je iz Srbije.. i da je kao registracija vec gotova.. a ime , saznat ce se 

Ako su kod nas slabe pripreme bile, zasto se onda u zelji onoliki broj igraca ozlijedi, kod njih mozda prejakeastra1922 je napisao/la:sve se ove povrede desavaju zbog slabih priprema.za ocekivati je jos igraca sa povredama poslije nedjelje.vidi se da nemogu trcati sto je osnova fudbala
Evropska utakmica,visokog značaja te nepripremljenost do nivoa protivnika.Tkanton je napisao/la:Ako su kod nas slabe pripreme bile, zasto se onda u zelji onoliki broj igraca ozlijedi, kod njih mozda prejakeastra1922 je napisao/la:sve se ove povrede desavaju zbog slabih priprema.za ocekivati je jos igraca sa povredama poslije nedjelje.vidi se da nemogu trcati sto je osnova fudbala
Kad su raznorazni krivonogici poceli da svoje fudbalsko znanje i dubinske analize prosipaju po forumima i prisustvujuci treninzima.rasta1922 je napisao/la:Mozete li mi reci kada su,po vasem misljenju,kola krenula nizbrdo?
Od recenice: "kod ovog trenera samo se igra 'seve' na treningu necemo mi ovo da gledamo na treningu..."pa nadalje
e jesi pametan i neznas kolko ispadas glup.cuj forum kriv za lose zvijezdine igre.pa jedini ste vi iz vrha zvijezde koji citate forume i pravite nikove pa se raspravljate sa navijacima i simpatizerima koji od srca vole zvijezdu a ne iz koristi.dok got tako budete u klubu razmisljali nurdo ce vam dzabe plate davati.redwhite je napisao/la:Kad su raznorazni krivonogici poceli da svoje fudbalsko znanje i dubinske analize prosipaju po forumima i prisustvujuci treninzima.rasta1922 je napisao/la:Mozete li mi reci kada su,po vasem misljenju,kola krenula nizbrdo?
Od recenice: "kod ovog trenera samo se igra 'seve' na treningu necemo mi ovo da gledamo na treningu..."pa nadalje
klub je na ovom nivou zbog pojedinih amatera u klubu koji su zvijezdu posli pratiti od kad je fadil poceo svoje pare ulagati.i da se po0novo vratimo gdje smo bili mi navijaci i simpatizeri cemo pratiti zvijezdu navijati za nju kritikovati je voliti je dok pojedinih nehljeba nece biti ni blizu da pomognu klubu jer se nece moc grebati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zanimljivo je kako u svakom mom postu ti pronadjes licno sebe i prvi se javis.Jesi li razmisljao o tome?
Ja spomenem glupost - ti se javis, budalastinu-ti se javis, glupe komentare,postove,morbidne analize- zamisli,opet ti
Provalio si me da sam iz kluba
, ali ko bi mogao biti? Nategni vijuge,reci koji lik bi mogao biti? 
Ja spomenem glupost - ti se javis, budalastinu-ti se javis, glupe komentare,postove,morbidne analize- zamisli,opet ti
Provalio si me da sam iz kluba

Sladjaredwhite je napisao/la:Zanimljivo je kako u svakom mom postu ti pronadjes licno sebe i prvi se javis.Jesi li razmisljao o tome?
Provalio si me da sam iz kluba, ali ko bi mogao biti? Nategni vijuge,reci koji lik bi mogao biti?
-
- Kontakt:
Nakon odlaska trenera Ninkovića kola idu dole,malo boljestanje je bilo šo se tiče igre kod Jovića mislim da je sa igračkim kadarom koji je imao napravio solidnu ekipu i igru. Ćurguz Živo natezanje ,muka , Mislim da je i Odović potrošen prebrzo jer kada je vodio ostale ekipe imali su igru npr. Slavija.Možda to i nije samo do glavnog trenera na kojem se kola slome. Mislim da Mehić nemože spremat naše igrače iz jasnog razloga nezna. Ko se od uprave sve petljau trenerski posao je sad nešto što mi neznamo a garnat se pojedinci prtljaju jer je i dosad tako bilo dok je onaj Cvik motao se po klubu i trošio klupski novac.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Tkanton je napisao/la:Sladjaredwhite je napisao/la:Zanimljivo je kako u svakom mom postu ti pronadjes licno sebe i prvi se javis.Jesi li razmisljao o tome?
Provalio si me da sam iz kluba, ali ko bi mogao biti? Nategni vijuge,reci koji lik bi mogao biti?

Pa bio je na utakmici protiv zelje, hodo je dole oko ulaza na terenBiberBiber je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Sladjaredwhite je napisao/la:Zanimljivo je kako u svakom mom postu ti pronadjes licno sebe i prvi se javis.Jesi li razmisljao o tome?
žao meni našeg Zorana što je otjeran iz kluba nije bio dobar sa sekretarom Senadom
Tkanton je napisao/la:Sladjaredwhite je napisao/la:Zanimljivo je kako u svakom mom postu ti pronadjes licno sebe i prvi se javis.Jesi li razmisljao o tome?

Više čitaj na nkzvijezda.com
http://www.nkzvijezda.com/navijaci-posl ... nom-stabu/" onclick="window.open(this.href);return false;
doci ce i tebi kraj nebrini se .vidi se kome se obracas samo sto glumis budalu.a to ko si zaboli me qrac i boli me za svima u klubu .mene zanima utakmica i zvijezda nebitno je koji je rang i sa kom je utakmica.,ozes sa mustafom pod ruku pa po parku setajredwhite je napisao/la:Zanimljivo je kako u svakom mom postu ti pronadjes licno sebe i prvi se javis.Jesi li razmisljao o tome?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hvala Astra na odgovoru,mada opet mi je to malo nepotpuno i zbunjujuce.astra1922 je napisao/la:e jesi pametan i neznas kolko ispadas glup.cuj forum kriv za lose zvijezdine igre.pa jedini ste vi iz vrha zvijezde koji citate forume i pravite nikove pa se raspravljate sa navijacima i simpatizerima koji od srca vole zvijezdu a ne iz koristi.dok got tako budete u klubu razmisljali nurdo ce vam dzabe plate davati.redwhite je napisao/la:Kad su raznorazni krivonogici poceli da svoje fudbalsko znanje i dubinske analize prosipaju po forumima i prisustvujuci treninzima.rasta1922 je napisao/la:Mozete li mi reci kada su,po vasem misljenju,kola krenula nizbrdo?
klub je na ovom nivou zbog pojedinih amatera u klubu koji su zvijezdu posli pratiti od kad je fadil poceo svoje pare ulagati.i da se po0novo vratimo gdje smo bili mi navijaci i simpatizeri cemo pratiti zvijezdu navijati za nju kritikovati je voliti je dok pojedinih nehljeba nece biti ni blizu da pomognu klubu jer se nece moc grebati
Vidim imas nesto protiv vrha Zvijezde,a kasnije govoris sve najbolje o tom istom vrhu (Fadil,Nurdo).
I stvarno mislis da Nurdu neko moze,nakon svega sto je covjek postigao,levatit i uzimat mu pare ni za sta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.