FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Devil » 10 sep 2011, 21:38

Pogledao nekih 10-15 minuta pred kraj tako da ne mogu da sudim,ali po prici i sto citam mislim da je Borac zasluzeno pobedio.Video sam na kraju golove.Realno prvi je neregularan,morao se ponoviti jer sudija je jasno pokazao na pistaljku,poceo da broji i svi su stajali,morao se ponoviti taj prekid.
Ali penal :lol: ,cist kao suza,ali ja ne verujem da moras biti onakav indijanac da onako reagujes i pokazujes da nije faul(koga nije bilo),i lopta te pogadja u ruku,zaista presmesno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 sep 2011, 21:38

um94 je napisao/la:i da je zrinjski otišao na poluvrijeme sa 0:0 tko zna šta bi bilo .
Mikić koji je izveo slobodan udarac je trebao zbog onoga dobiti drugi žuti i automatski crveni, tek je onda pitanje šta bi bilo...

Ova utakmica samo treba da bude prava slika šta nas čeka u Banja Luci za 2 kola!

Naravno uz neizostavni šunda fašističkih povika!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 sep 2011, 21:42

Devil je napisao/la:Pogledao nekih 10-15 minuta pred kraj tako da ne mogu da sudim,ali po prici i sto citam mislim da je Borac zasluzeno pobedio.Video sam na kraju golove.Realno prvi je neregularan,morao se ponoviti jer sudija je jasno pokazao na pistaljku,poceo da broji i svi su stajali,morao se ponoviti taj prekid.
Ali penal :lol: ,cist kao suza,ali ja ne verujem da moras biti onakav indijanac da onako reagujes i pokazujes da nije faul(koga nije bilo),i lopta te pogadja u ruku,zaista presmesno.
obzirom da se slažemo da je prvi gol nereglaran, da kartoni koji su tu zasluženi nisu podjeljeni, a da je rezultat bio 2:1, možeš li mi pojasniti kako misliš da je Borac zasluženo pobijedio?

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 10 sep 2011, 21:45

$ " % ? " 90 "," ' ? $ " у & ?," " & " " ? " ?," не " ? ? & " % " ?.
" $,& је " & с " $,Грхаовац $ &,Сејо " " ? гњаве ?,то ' "," $,& ¥ $,& &,' & " у &.

% се " првог ?,$ " & на "," ? је " & $,а " " " се " " ?.

? & " ? $ $? $ су ' све ?,$ ",' $ ' је $ :mrgreen: :lol:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 sep 2011, 21:47

cikac je napisao/la:
Devil je napisao/la:Pogledao nekih 10-15 minuta pred kraj tako da ne mogu da sudim,ali po prici i sto citam mislim da je Borac zasluzeno pobedio.Video sam na kraju golove.Realno prvi je neregularan,morao se ponoviti jer sudija je jasno pokazao na pistaljku,poceo da broji i svi su stajali,morao se ponoviti taj prekid.
obzirom da se slažemo da je prvi gol nereglaran, da kartoni koji su tu zasluženi nisu podjeljeni, a da je rezultat bio 2:1, možeš li mi pojasniti kako misliš da je Borac zasluženo pobijedio?
Mislim po tome da koliko citam(nisam gledao sve) Borac je celo vreme bio bolji rival,Mikic nekoliko puta u prvom poluvremenu dobro sutirao,pa onda sut Stajica koji brani Melher,pa sut Grahovca koji brani Melher...
Mozda to nisu bili neki ekstra sutevi kao sto mediji opisuju,ali u istim tim medijima nije ni jednom spomenut Zrinjski osim jednom kada je Bekic sutirao,po meni kada citam ovo sticem dojam da je Borac apsolutno zasluzeno stigao do pobede.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 10 sep 2011, 21:51

Svaka čast za utakmicu, šta reći Borac jednostavno dominira ovom ligom, ovi su trebali popiti bar 6 komada al rezultat je takav kakav je i najvažnija je pobjeda. Atmosfera odlična, sve 5. Bravo Borče

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 10 sep 2011, 21:53

Ma kakvi,Devil nemas ti pojma....Moras vjerovati postenim ljudima da je Zrinjski bio neuporedivo bolji i realno bi bilo mozda 3-1 ili 4-1 za Zrinjski 8-)
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 sep 2011, 21:53

Zaboravio si pohvaliti odlično suđenje! :mrgreen:
Ž '21!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 sep 2011, 21:56

Dejan, BL je napisao/la:Svaka čast za utakmicu, šta reći Borac jednostavno dominira ovom ligom, ovi su trebali popiti bar 6 komada al rezultat je takav kakav je i najvažnija je pobjeda. Atmosfera odlična, sve 5. Bravo Borče
dominira? za 2 godine druga liga :D , pa nedavno ste igrali 2. ligu i niste imali ni 50 navijaca...plus na kriminalan nacin skupljate bodove...mozete dokle ne zapnete i ne padnete u svinjac ;)
http://sportsport.ba/tabele.php?id=324" onclick="window.open(this.href);return false; gol razlika i sve ce ti biti jasno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 10 sep 2011, 21:57

Bosniacum Lilium je napisao/la: dominira? za 2 godine druga liga :D , pa nedavno ste igrali 2. ligu i niste imali ni 50 navijaca...plus na kriminalan nacin skupljate bodove...mozete dokle ne zapnete i ne padnete u svinjac ;)
http://sportsport.ba/tabele.php?id=324" onclick="window.open(this.href);return false; gol razlika i sve ce ti biti jasno
Ovo moze reci samo neko ko nema pojma o Borcu i desavanjima u/oko Borca.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 sep 2011, 22:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Zaboravio si pohvaliti odlično suđenje! :mrgreen:
X
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 10 sep 2011, 22:12

& & ? 1926 je napisao/la:$ " % ? " 90 "," ' ? $ " у & ?," " & " " ? " ?," не " ? ? & " % " ?.
" $,& је " & с " $,Грхаовац $ &,Сејо " " ? гњаве ?,то ' "," $,& ¥ $,& &,' & " у &.

% се " првог ?,$ " & на "," ? је " & $,а " " " се " " ?.

? & " ? $ $? $ су ' све ?,$ ",' $ ' је $ :mrgreen: :lol:
HAJD POGLEDAJ DVA PUTA ,a ako ne bude jasno još koji put
[youtube][/youtube]

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 22:13

gol-man je napisao/la: HAJD POGLEDAJ DVA PUTA ,a ako ne bude jasno još koji put

...
ja lakrdije :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 sep 2011, 22:17

ako je u travniku prekinuta utakmica zbog navodnog udaranja sudije i poklonjena tri boda borcu u roku tri dana,slavija kažnjena sa dvije utakmice bez gledalaca zbog iste stvari što su večeras uradili navijači borca,ostaje da vidimo kako če kazniti borac komitet za normalizaciju.Moje mišljenje da će biti 500 KM u tri rate.Da se ja pitam u derbiju 8.kola borac- željo na prvo skandiranje ratka mladića ja bih povukao ekipu sa terena.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 sep 2011, 22:17

[youtube][/youtube]

Zasluženo, nema šta!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 10 sep 2011, 22:18

Eh sada je na potezu savez! Proslo kolo kaznjen Travnik! Da vidim kako ce ovi dzutani biti kaznjeni!
Nevjerovatno da dodes na tekmu da nemas dvije u glavi sastaviti jednu koreografiju i uzivati
navijajuci za svoj klub! Nego velicas ratnog zlocinca koji se nije libio ubijati civile!
Sta reci!! Nego JADNO! Veliki ste klub nema sta!!!!!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 10 sep 2011, 22:18

ako je u travniku prekinuta utakmica zbog navodnog udaranja sudije i poklonjena tri boda borcu u roku tri dana,slavija kažnjena sa dvije utakmice bez gledalaca zbog iste stvari što su večeras uradili navijači borca,ostaje da vidimo kako če kazniti borac komitet za normalizaciju.Moje mišljenje da će biti 500 KM u tri rate.Da se ja pitam u derbiju 8.kola borac- željo na prvo skandiranje ratka mladića ja bih povukao ekipu sa terena
To bi bilo najpametnije,posto ce se skandirati pred kraj utakmice a Borac ce voditi vec 3 0....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 sep 2011, 22:19

I normalno na kraju će registrovati 3:0 za njih :mrgreen:

Recimo da su prošle sezone "zasluženo" osvojili titulu, ali ove sezone i to tek 6. kolo, ovo sve je fakat previše...

Ali važno je da Borac siluje :lol:
Ž '21!

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 10 sep 2011, 22:20

Borac je rastavio Zrinjski na proste faktore. Imali su 2 suta u okvir gola. Jedan iz penala, a drugi u 93oj minuti, onaj kvazi-pokusaj glavom. I vise nego zasluzeno Borac uzeo tri boda. Igrom je zasluzio.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 sep 2011, 22:22

cikac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zasluženo, nema šta!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
frajer pokazuje na pištaljku i broji korake za živi zid a igrač borca trči na prstičima da ga sudija ne čuje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.