Šta i ti bacaš kosti pa bježiš? Jebote ko da za CIA-u navijamo a ne Željezničar, samo nešto krijete!super je napisao/la:svasta ce se desavati u ova 2 mjeseca,od pozitivnih stvari do raznih diskusija trebalo je ovako ili onako s toga iskljucujem se do pocetka proljetnog dijela sa javnim postovima,moji provjereni forumasi ce dobiti svjeze informacije u pp....pozzz svima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
Tako je brate moj! Samo privatne poruke, ne može do tebe doći svako.super je napisao/la:svasta ce se desavati u ova 2 mjeseca,od pozitivnih stvari do raznih diskusija trebalo je ovako ili onako s toga iskljucujem se do pocetka proljetnog dijela sa javnim postovima,moji provjereni forumasi ce dobiti svjeze informacije u pp....pozzz svima

Iznenadila me ova vijest,posebno jer nije bilo nikakvih naznaka da bi se ovo moglo desiti,nista..
Ali eto,objasnjenje je jasno,Adzem ce,bar sam ja tako shvatio,u buducnosti opet nekad sjesti na klupu..
Od novnog trenera,ma ko god to bio,ocekujem da iz ove ekipe izvuce maksimum,posebno sto kod nekih igraca jos ima prostora za napredak,i da ugrabimo to mjesto u Evropi..Ne bih imenima licitirao,vrlo brzo cemo ionako to saznati..

Od novnog trenera,ma ko god to bio,ocekujem da iz ove ekipe izvuce maksimum,posebno sto kod nekih igraca jos ima prostora za napredak,i da ugrabimo to mjesto u Evropi..Ne bih imenima licitirao,vrlo brzo cemo ionako to saznati..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sad bi trebali sto prije staviti koga novog, da krene u pripreme sa ekipom.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Šta ti misliš da će on nama običnim smrtnicima javljati informacije iz prve ruke....Moraš se pretplatiti za njegove info....svježe informacije...svježa jaja u inbox.RiverPlate je napisao/la:Šta i ti bacaš kosti pa bježiš? Jebote ko da za CIA-u navijamo a ne Željezničar, samo nešto krijete!super je napisao/la:svasta ce se desavati u ova 2 mjeseca,od pozitivnih stvari do raznih diskusija trebalo je ovako ili onako s toga iskljucujem se do pocetka proljetnog dijela sa javnim postovima,moji provjereni forumasi ce dobiti svjeze informacije u pp....pozzz svima
Zadnja izmjena: ludomanija, dana/u 15 dec 2014, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav placeniksuper je napisao/la:svasta ce se desavati u ova 2 mjeseca,od pozitivnih stvari do raznih diskusija trebalo je ovako ili onako s toga iskljucujem se do pocetka proljetnog dijela sa javnim postovima,moji provjereni forumasi ce dobiti svjeze informacije u pp....pozzz svima

Pa mogao je onda i Adžem ostati, ako je ovako kako ti kažeš?FKZ1921 je napisao/la: Vec sam predhodno napisao. Memic ce biti sef strucnog staba a Sablja pomocnik. I tako ce biti narednu godinu. Za to vrijeme ce i Ado i Sablja imati profi licence. Jedan od njih dvojice ce preuzeti prvi tim.
Ovo je po meni vrlo logican potez. Potez koji govori o dvije stvari:prvo,razmisja se dugorocno i drugo,klub se kao i uvijek u svojoj istoriji,kad su i treneri i igraciu pitanju,oslanja na svoje snage.
p.s.: Uz PRO licencu ide i stažiranje u nekom inostranom klubu

Daj ba pustite ljude. Bas ono sto mrzim kod njihovih padobranaca kada dodju na nasu temu i pricaju svasta. Nemojte i vi to raditi. Pustite ih. Imamo mi svojih tema i 'problema'.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
I mogao je,ali je s njim dogovoreno da se vrati u juniore. To oko staziranja vani je vrlo formalna stvar.Trebas negdje u klubu provesti sedam dana. Adzemu je najbitnije ovo sto je stazirao i osjetio klupu u prvom timu Zelje.Prenj2000 je napisao/la:Pa mogao je onda i Adžem ostati, ako je ovako kako ti kažeš?FKZ1921 je napisao/la: Vec sam predhodno napisao. Memic ce biti sef strucnog staba a Sablja pomocnik. I tako ce biti narednu godinu. Za to vrijeme ce i Ado i Sablja imati profi licence. Jedan od njih dvojice ce preuzeti prvi tim.
Ovo je po meni vrlo logican potez. Potez koji govori o dvije stvari:prvo,razmisja se dugorocno i drugo,klub se kao i uvijek u svojoj istoriji,kad su i treneri i igraciu pitanju,oslanja na svoje snage.
Stvarno nema potrebe da ljudi,posebno oni koji nisu navijaci Zelje,razglabaju o kadrovskoj politci u Zelji. Ljudi iz uprave su procjenili da mu daju sansu,sad su procjenili da treba da nesta promjene i to je to.
Paša moj lijepi dali su mu šansu koju je maksimalno iskoristio. Pa zar ne bi bila lijepa nagrada poslati ga na taj kurs negdje da se vrati i da dalje obavlja posao. I ovo sve govori da se ovdje radi o nečemu skroz drugom i da bi se to shvatilo za to ne treba posebna inteligencija.FKZ1921 je napisao/la:I mogao je,ali je s njim dogovoreno da se vrati u juniore. To oko staziranja vani je vrlo formalna stvar.Trebas negdje u klubu provesti sedam dana. Adzemu je najbitnije ovo sto je stazirao i osjetio klupu u prvom timu Zelje.Prenj2000 je napisao/la:Pa mogao je onda i Adžem ostati, ako je ovako kako ti kažeš?FKZ1921 je napisao/la: Vec sam predhodno napisao. Memic ce biti sef strucnog staba a Sablja pomocnik. I tako ce biti narednu godinu. Za to vrijeme ce i Ado i Sablja imati profi licence. Jedan od njih dvojice ce preuzeti prvi tim.
Stvarno nema potrebe da ljudi,posebno oni koji nisu navijaci Zelje,razglabaju o kadrovskoj politci u Zelji. Ljudi iz uprave su procjenili da mu daju sansu,sad su procjenili da treba da nesta promjene i to je to.
Nije ga ni smjenio ni Amar ni Uprava ... sam sebe je smjenio , i za to su ga vratili u Omladinsku skolu... nije se mogao nositi sa pritiskom definitivno ma da sve u svemu nije radio los posao
-
- Kontakt:
Ovaj još gori, šta kaže odradio posao kako treba. Pratim Želju više od 15 godina, nikad se lošije nije igralo na Grbavici a ima li smo i lošijih ekipa od ove. Ispao iz kupa, evropa se ozbiljno drma kako je ekipa nespremna, i loše igra. To nije korektno odrađen posao....
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Neočekivano. Znat ćemo očigledno više u narednih par dana, ali ovako na prvu, ne sviđa mi se.
Adžem je ispunio ono što se od njega očekivalo ove polusezone. Jeste, loši smo bili protiv prve tri ekipe, to je jednostavno moralo bar malo bolje, u te tri domaće utakmice uzeli smo samo bod, ali ostalo smo odradili dobro i stanje na tabeli je prihvatljivo, u skladu sa zadatim ciljevima za ovu sezonu.
Zanima me šta će reći Adžem.
Adžem je ispunio ono što se od njega očekivalo ove polusezone. Jeste, loši smo bili protiv prve tri ekipe, to je jednostavno moralo bar malo bolje, u te tri domaće utakmice uzeli smo samo bod, ali ostalo smo odradili dobro i stanje na tabeli je prihvatljivo, u skladu sa zadatim ciljevima za ovu sezonu.
Zanima me šta će reći Adžem.
FK Željezničar 1921
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Nikako nije mogo ostat po tvojoj logici jer nije samo staziranje uvjet za licencu, školovanje čini mi se traje godinu i poUrbinato je napisao/la: Paša moj lijepi dali su mu šansu koju je maksimalno iskoristio. Pa zar ne bi bila lijepa nagrada poslati ga na taj kurs negdje da se vrati i da dalje obavlja posao. I ovo sve govori da se ovdje radi o nečemu skroz drugom i da bi se to shvatilo za to ne treba posebna inteligencija.

Ja sam lično bio za to da se Adžemu da otkaz još poslije Makedonaca koje smo morali proči a ovo me je sad prilično iznenadilo. Drag mi je jer je naše dijete i pravi Željovac ali ni malo ne sumljam u ispravnost odluke Amara i uprave i puna podrška. E sad kad bi se na klupu vratio... , da pokažemo opet svemircima gdje im je mjesto.
Sedam dana?FKZ1921 je napisao/la:I mogao je,ali je s njim dogovoreno da se vrati u juniore. To oko staziranja vani je vrlo formalna stvar.Trebas negdje u klubu provesti sedam dana. Adzemu je najbitnije ovo sto je stazirao i osjetio klupu u prvom timu Zelje.Prenj2000 je napisao/la:Pa mogao je onda i Adžem ostati, ako je ovako kako ti kažeš?FKZ1921 je napisao/la: Vec sam predhodno napisao. Memic ce biti sef strucnog staba a Sablja pomocnik. I tako ce biti narednu godinu. Za to vrijeme ce i Ado i Sablja imati profi licence. Jedan od njih dvojice ce preuzeti prvi tim.

-
- Kontakt:
bojamora je napisao/la:Ja sam lično bio za to da se Adžemu da otkaz još poslije Makedonaca koje smo morali proči a ovo me je sad prilično iznenadilo. Drag mi je jer je naše dijete i pravi Željovac ali ni malo ne sumljam u ispravnost odluke Amara i uprave i puna podrška. E sad kad bi se na klupu vratio... , da pokažemo opet svemircima gdje im je mjesto.
vidjeli smo 02.11 2014 ...gdje je kome mjesto
- plavipatriota
- Kontakt:
iskreno, nikad nisam bio nešto impresioniram Admirom Adžemom.. jednostavno mi izgleda samo kao jedan od svih sudionika, ne nameće se kao vođa što u našoj ligi MORAŠ BITI da bi uspio.. Dalje, imamo loš igrački kadar, ali realno, ništa specijalno, tu smo gdje trenutno trebamo bit, svi koji su jači su iznad, svi koji su slabiji su ispod..
znači nije se desilo neko iznenađenje, a smatram da ako vodiš najtrofejniji klub i najveće ime u državi možeš i više od očekivanog lakše nego u nekoj drugoj ekipi.. čini mi se da se malo previše veliča ova polusezona..
tačno je da imamo i nikakav sastav, al na dosta utakmica se nije znalo ko pije ko plaća, igrači su nespremni fizički, derbije SVE smo izgubili jer smo bili lošija ekipa od loše, a ne zato što je neko bio superioran..
kad je trebalo malo motivacije, malo da se zapne, odigrali smo prosječno.. da ne kažem pič...to
Dalje, od svih igrača ja vidim samo napredak kod Rijada Bajića, ali čak sam (iskreno) i od njega očekivao više jer je jedan od najvećih, ako ne, onda trenutno najveći talenat u našoj ligi.. Njegov napredak je prisutan, ali uvijek imam osjećaj i dojam da i on može više!
Dado po meni stagnira, iako on meni nikad nije bio neki talenat, nit je dobio na agresivnosti niti na "volji" za igrom..
Zaboravih Memiju, veliki plus Adžemu što mu je ukazao priliku koju je ovaj iskoristio..
Od ostalih, svi su mi nekako prosječni, jednostavno imam osjećaj da svi mogu više.. I to kroz timsku igru, nema nijedan neki kvalitet da odskače, ali mi nekako fali i te timske kohezije gdje bi bar neko kroz to sve dolazio do izražaja..
Nekako, znam da mnogi ne misle tako, al očekujem da ovo bude nešto pozitivno..
Zaboravih spomenuti brojne rezultate koji su također razočaravajući, da se nakon 2-0 ne prođe Metalurg, već sam spomenuo sve derbije koje smo izgubili i brojne pi--aste utakmice..
Najviše bih volio da se Brko vrati, ali eto..
znači nije se desilo neko iznenađenje, a smatram da ako vodiš najtrofejniji klub i najveće ime u državi možeš i više od očekivanog lakše nego u nekoj drugoj ekipi.. čini mi se da se malo previše veliča ova polusezona..
tačno je da imamo i nikakav sastav, al na dosta utakmica se nije znalo ko pije ko plaća, igrači su nespremni fizički, derbije SVE smo izgubili jer smo bili lošija ekipa od loše, a ne zato što je neko bio superioran..
kad je trebalo malo motivacije, malo da se zapne, odigrali smo prosječno.. da ne kažem pič...to
Dalje, od svih igrača ja vidim samo napredak kod Rijada Bajića, ali čak sam (iskreno) i od njega očekivao više jer je jedan od najvećih, ako ne, onda trenutno najveći talenat u našoj ligi.. Njegov napredak je prisutan, ali uvijek imam osjećaj i dojam da i on može više!
Dado po meni stagnira, iako on meni nikad nije bio neki talenat, nit je dobio na agresivnosti niti na "volji" za igrom..
Zaboravih Memiju, veliki plus Adžemu što mu je ukazao priliku koju je ovaj iskoristio..
Od ostalih, svi su mi nekako prosječni, jednostavno imam osjećaj da svi mogu više.. I to kroz timsku igru, nema nijedan neki kvalitet da odskače, ali mi nekako fali i te timske kohezije gdje bi bar neko kroz to sve dolazio do izražaja..
Nekako, znam da mnogi ne misle tako, al očekujem da ovo bude nešto pozitivno..
Zaboravih spomenuti brojne rezultate koji su također razočaravajući, da se nakon 2-0 ne prođe Metalurg, već sam spomenuo sve derbije koje smo izgubili i brojne pi--aste utakmice..
Najviše bih volio da se Brko vrati, ali eto..
-
- Kontakt:
Nisam razočaran sekunde. Nemam ništa protiv Ade, naš je čovjek, ali malo je prerano uletio u ovo sve. Ja da se pitam ja bih Odu doveo, a nek se "djeca" školuju, ima vremena za njih.
-
- Kontakt:
Polako ljudi sacekajmo malo pa da vidimo sta se iza brda valja. Da li je ovo trebalo ili ne saznat ce mo. Po nekoj logici na klupi mora biti neko sa licencom , sa te strane to je ispravno. E sad da se to znalo i prije, sigurno jeste, pa su Adzema opet postavili. Mozda je to bila greska ili plan, to ne znamo u ovom trenutku.
Moramo vjerovati da uprava radi u najboljem uvjerenju, ako pocnemo sumnjati nije dobro. Moramo se nadati da iza ovoga nema nikakvih igara nego da je sve u interesu kluba.
Moram reci da ja ne volim iznenadjenja ovog tipa.Ako se vec mora dovesti nekoga, onda sa iskustvom. Experimenti sa pomocnicima itd. nam nisu u interesu.Samo da ne bude nema se para pa postavi bilo koga, e to bi vec bilo sr...
Moramo vjerovati da uprava radi u najboljem uvjerenju, ako pocnemo sumnjati nije dobro. Moramo se nadati da iza ovoga nema nikakvih igara nego da je sve u interesu kluba.
Moram reci da ja ne volim iznenadjenja ovog tipa.Ako se vec mora dovesti nekoga, onda sa iskustvom. Experimenti sa pomocnicima itd. nam nisu u interesu.Samo da ne bude nema se para pa postavi bilo koga, e to bi vec bilo sr...
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 15 dec 2014, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.